Kapitel 1

15 0 0
                                    

"Oli, hvorfor skal jeg meed!?" Jeg gad virkelig ikke med til den fest. Hjemme hos Jackson. Hos den største fuckboy ever. 

"Fordi jeg ikke kan gøre det uden dig" Sagde han og smilte. "Hør, Soph." Han kiggede mig i øjnene. "Du er en badass powerwoman, og der er ikke en ting jeg har set dig gøre, hvor det går skævt. Soph, vil du ikke please?" Han kiggede på mig med sine hundeøjne. 

"Fint, men en betingelse!" Oliver kiggede forskrækket på mig. "Du skal hjælpe mig med mit tøj!" Han pustede lettet ud. "Puha, jeg troede det var slemt!" Han smågrinte. 

Da han så min blik sagde han hurtigt; "Nårh ja, ups." Jeg smilte selvtilfredst og gik over til mit klædeskab. Efter en lang fredag haltende efter weekend var min hjerne omtåget, og det var en velsignelse ikke selv at tage beslutninger. Da jeg fandt en top og nogle loose bukser,  viftede jeg ham væk så han vendte sig om og jeg skiftede. 


"Nu må du vende dig" Han vendte sig og gav mig elevator blikket

Oops! This image does not follow our content guidelines. To continue publishing, please remove it or upload a different image.

"Nu må du vende dig" Han vendte sig og gav mig elevator blikket. "Naarh, næste." Efter mange sæt tøj fandt jeg en af mine yndligssæt der altid slayede en masse blik. Han vendte sig om og jeg tog tøjet på.

"Ja! Den skal du så meget have på! Du slayer!" Han smilede og kiggede beundrende på mig

Oops! This image does not follow our content guidelines. To continue publishing, please remove it or upload a different image.

"Ja! Den skal du så meget have på! Du slayer!" Han smilede og kiggede beundrende på mig.      "Du er altså køn, soph." Han smilede. "Argh, stop nu, nu rødmer jeg!" Jeg gik over og krammede ham. Han krammede igen og jeg tog mit normale tøj på igen. 

Når oli sagde sådan noget, vidste jeg at det ikke var fordi han kunne lide mig, Det var vi for gode venner til. Vi havde kendt hinanden, og været bedste venner siden fjerde klasse.                                  Mine forældre var ikke hjemme, og vi var for dovne til at bestille mad. Teenagere i høj grad. 

Vi gik ned og hentede to Ben & Jerry's is, Cookie dough til mig, og cherry til Oliver.                  "Film?" Spurgte jeg. "Jear" Svarede han. "SPIDERMAN HOMECOMING" Råbte vi i kor. Det var vores yndligsfilm. Jeg satte filmen på og vi lagde os under min dyne. No dirty stuff. 

Efter en times tid kunde jeg mærke Olivers hovede på min skulder. Nuurg, han sov. Jeg tog et billede af ham på snap og sendte det til 'SOPHS CREW'. Den bestod af hendes bedste venner, Oli, Theo, Malte og Simon. 

Jeg slukkede filmen og tog nattøj på. "Fast røv on fleek." Jeg kiggede bag mig og så Oli ligge og kigge på mig. Jeg rullede øjne og lagde mig ved siden af ham igen. "Boy, det går ikke at vi skal ligge i ske. Så tror folk vi har haft sex. Du for dit eget tæppe." Jeg grinte.

Min telefon brummede og der var en snap fra 'SOPHS CREW'. Jeg åbnede den, den var fra theo. På den stod der ' 😏😏😏'. Jeg sendte et billede tilbage hvor der var et billede af Oli, ligge og sove med alt sit tøj på, 1 meter væk fra mig.

På det skrev jeg; Det er IKKE havd du tænker💩

Jeg sendte den, og lidt efter poppede der en til snap op. Den var fra simon;

-Må jeg joine jer😏 Så bliver det RIGTIG hygge😏 ;)

Jeg sendte en fuckfinger til ham, og faldt derefter i søvn.


Håber i kunne lide dette afsnit, og vil følge med. ;)  



Redeem Them - Under skriveprocessenWhere stories live. Discover now