Kapitel 4

5 1 1
                                    

Elias' synsvinkel;
Det var langt ude på natten, nok sådan Ca 3-4 stykker. Sophie var kommet hen til mig. Jeg kunne med det samme se at hun var fuld.

Hun grinte fjoget og sagde fjollet; "Kys mah Elliot" hun vaklede og tog fat i mine arme. Hun så skeløjet ud. Jeg smilte sødt til hende.
"Nej ikk.. min lillebror... hvad er det nu du hedder, flotte fyr?"
"Du er fuld, Sophie har du brug for at ligge ned?" Jeg Beundrede hende.
"Hvad.. migh?" Hun væltede omkuld, og landede på gulvet, med en rift på kinden. Hun havde tabt hendes glas, som var smadret, og hun havde fået en lille rift på kinden.
Jeg løftede hende op, og hun virkede mere omtåget end før.
Jeg valgte at ligge hende ind på et gæsteværelse. Jeg fandt en af mine gamle T-shirts og lagde den på sengen.
Jeg prikkede til Sophie. "Soph, du skal lige have den her T-shirt på.." jeg holdte en pause.
"Skal du have hjælp eller.." Tøvede jeg akavet.
Hun nikkede. Mine kinder blussede. Jeg skulle se Sophie i undertøj. Jeg startede med at tage hendes høje hæle af og satte dem væk. Jeg tog den stille den sorte top hun havde på, og lagde den i sengen. Jeg gik op til hendes ryg, og åbnede den grå bh.
Hun tog den af, og jeg trak stille den grå T-shirt over hovedet på hende. Jeg undlod at kigge på hendes bryster, selvom det sikkert var røv gode.
Der stod hun i sort nederdel og en alt for stor T-shirt. Jeg smilte.
Jeg lynede lynlåsen op fra hendes nederdel og trak T-shirten ned over hendes numse.
Dej lagde nederdelen, toppen og bh-en over på et skrivebord. Hun havde allerede lagt sig på sengen da jeg vendte mig om.
Jeg trak den hvide dyne over hende, og kyssede hende på panden.

Sophies synsvinkel;
Jeg vågnede af det lyse morgenlys, der strømmede gennem værelset. Jeg følte mig helt forfærdelig tilpas. Jeg havde et halt ton tømmermænd, og jeg løb ind ad en dør, jeg regnede med var til badeværelset. Jeg satte mig på knæ ved toilettet og gylpede op. Alle de snacks jeg havde spist, slik, Chips, sodavand, alkohol. Og så kom mavesyren.
Jeg prøvede så godt som muligt at holde mit mørkebrune, lange hår væk fra hovedet. Jeg spyttede ned i toilettet, da en blidt holdte mit hår oppe, og rakte mig et glas vand. Jeg kiggede op, og så Elias' blå øjne kigge kærligt på mig.
"Hvor er jeg henne?" Spirgte jeg med min grødede morgenstemme.
"På et gæsteværelse, på stedet hvor festen blev afholdt." Sagde Elias.
Jeg kiggede ned ad mig. "Vent, hvorfor har jeg en T-shirt på?! Det havde jeg da ikke på til festen, vel??" Sagde hun forskrækket. "Veent, er det dig der har givet mig den på!?" Jeg kiggede neden under trøjen og så at jeg ingen bh havde på. Elias havde set mine bryster. Ad. Ad. Ad. Fuck hvor pinligt, akavet. Jeg flippede totalt ud. "Jeg kiggede ikke, okay!" Sagde Elias selvforsvarende. "Jeg hjalp bare, Soph!"
Jeg troede ikke helt på ham, men man må vel tro på hvad han siger.
"Sikker?" Spurgte jeg.
"Helt sikker." Sagde han og smilte.
Mine kinder blussede op, da jeg tænkte på at jeg stod og snakkede helt normalt med mit chrush.
"Hvorfor ligner du en rødbede?" Grinte Elias.
Jeg kiggede ned i jorden, og gik ind på værelset. Jeg kunne høre han kom ind, og jeg sagde til ham;
"Øhm Elias, jeg tager lige et bad, så er du sød at smutte?" Jeg kiggede nervøst på ham. "Øhm, Jaer, selvfølgelig, vi ses forhåbenligt snart." Han smilte nervøst. "Jaer, vi ses" Jeg smilte et nervøst smil tilbage til ham.
Han han gik ud ad døren.

Det gik lige op for mig, at han sagde han gerne ville se mig igen. På trods af de slemme tømmermænd, smilte jeg for mig selv.

You've reached the end of published parts.

⏰ Last updated: Jul 25, 2018 ⏰

Add this story to your Library to get notified about new parts!

Redeem Them - Under skriveprocessenWhere stories live. Discover now