16.-Ale jenom dnes.

334 30 13
                                    

Zase jako předtím jsem se s ním nebavil až do večera. Už nevím co mu furt je, ale nemusí být na mě hnusný a vybíjet si to na mně, protože já za to vážně nemůžu. Zase se plánovalo něco venku a tak tam byl i Kevin a Keisuke taky takže jsem byl v chatce sám. Sedl jsem si na schod před chatkou a jen sledoval ten tančící plamen ohně v dáli, kde byli kolem něj i ostatní. Byl slyšet smích a šum jak si všichni povídají. "Zase ses nepřipojil?" Uslyším a tak otočím hlavu na Reie. Malinko se pousměju. "Nemám proč tam s nimi být. Jsou mi cizí. Všichni. Dokonce mi přijde, že i Keisuke mi začíná být cizí.. Reii.. On se ode mě oddaluje, ale já si nemyslím, že bych dělal něco špatného." Řeknu mu smutně. Rei přešel ke mně a sedl si hned vedle mě. "Nic špatného neděláš, ale on si neuvědomuje, že o tebe přichází." Řekl mi. Všiml jsem si jak poklepával stále prsty o své koleno. Pořádně si ho prohlédnu. Dnes z něj není cítit tolik kouř jako vždycky. Že by měl absťák?
"Rei.. Ty nekouříš?" Zeptám se ho překvapeně. "Přestávám." Odpověděl mi jen. Ale jak to? Včera tu ještě kouřil a dnes? "Rei.. Je to kvůli mně? Že jsem řekl, že ti to ničí zdraví?" Zeptám se ho a on na to nic neříkal, ale nakonec kývl na souhlas.

To kvůli mně přestává? Já neřekl snad nikdy, že mi to vadí, ale jen mu to ničí zdraví. "Jsi idiot.." řeknu mu s úsměvem a on se na mě nechápavě podívá. "Jen jsem řekl, že ti to ničí zdraví." Uchechtnu se. Nevím proč, ale poslední dobou se v jeho přítomnosti cítím více spokojený než u Keisukeho.

Ještě nějakou chvíli jsme si povídali, ale pak začala být už celkem zima. Trochu sebou trhnu, když mi Rei přes ramena dá jeho mikinu. Kouknu se překvapeně na něj a on se pousměje. "Takhle onemocníš.." Řeknu mu. "Ty bys taky mohl onemocnět." Pokrčil rameny a usmál se. Zakroutím nad ním hlavou. "A jestli onemocním tak se o mě budeš muset starat, protože by to vlastně bylo kvůli tobě." Uchechtl se. Sundám si tu mikinu a vrátím mu jí. "Tak si jí nech." Řeknu mu. Nemusel říkat, že by to pak byla moje vina. Já vím, že to je blbost se snad kvůli takové věci urazit, ale sakra.. já ho o to neprosil a nepotřebuju, aby mi říkal, že by to byla moje vina.. Jakoby mi to nestačilo teď od Keisukeho. Vstanu, abych odešel do chatky, ale chytí mě za ruku. "Shuu.. Byl to jen vtip." Z jeho hlasu jsem slyšel snad lítost? Kouknu se na něj. "Ty víš jak to teď mám.." Řeknu mu a on přikývne. Nakonec si chci zase sednout, ale to mě držel za ruku a vedl mě k němu do chatky. "Máš studenou ruku.. Mou mikinu nechceš, tak pojď aspoň do tepla." Řekl mi a já jen přikývnu. Měl tak krásně teplou ruku. Když jsme vešli do chatky tak jsem si všiml, že jen jedna postel je povlečená. Kouknu se na Reie. "Ty tu jsi sám?" Zeptám se ho překvapeně a on jen přikývne. Teď mi ho bylo líto. Vždyť on si nemá s kým povídat takhle večer.. Musí se tu cítit vážně sám. "Nechtěl jsem nikoho k sobě." Řekl z ničeho nic a já se na něj jen podívám.

Byli jsme v té chatce nějakou dobu a Rei se za tu dobu jen usmíval. Ten úsměv mu vážně sluší. "Ale máš výhodu, že tu můžeš mít rozsvíceno a nikoho to neruší." Usměju se. "Až na ty pavouky." Uchechtne se a já přikývnu.  Nakonec jsem si lehl na jeho postel a on vedle mě a povídali jsme si. Ani jsem nevěděl kolik může být hodin, ale upřímně mi to bylo jedno. Chtěl jsem už vstát, že půjdu do své chatky, ale on mě objal. Nechápavě se na něj podívám a pak ho jen pohladím po vlasech. "Nechceš dnes přespat tady?" Zeptal se. "Nic neudělám.. Chci jen, abys přespal." Koukl se mi do očí. Byl by z toho velký problém, kdyby na to přišel Keisuke. Povzdychnu si. Vždyť on se ke mně chová hnusně a vůbec si mě nevšímá ne? A tady si aspoň s Reiem povídáme.. Neměl by mi co vyčítat. "Tak dobře, ale jenom dnes." Pousměju se trochu a on hned přikývl.

Zdravím vás lidičky. 💕 Mám tu pro vás další díl a doufám, že vám to udělalo alespoň trochu radost. 😇 Díl měl být původně už včera večer, ale to bych nebyla já, kdybych neusnula, že? 😂 Tak ho máte aspoň dnes. 😇 Rei je nějaký hodný nemyslíte? Má něco v plánu a nebo jen chce získat Shuua? 😊 To jsou otázky.. 😇 Určitě napište co si o tom myslíte. Moc ráda si to přečtu, protože jste úžasný a každý komentář mi dává sílu psát. 💕 Takže se ještě omlouvám za případné chyby a za delší čekání na díl. 😇 Takže zlatíčka papa u dalšího dílu. 💕😊

Šikanován ve školeKde žijí příběhy. Začni objevovat