2-Nový susedko

4.6K 358 40
                                    

Musím uznať, že nie som ten najlepší sused na svete, ale tiež nie som ani ten najhorší

Oops! This image does not follow our content guidelines. To continue publishing, please remove it or upload a different image.


Musím uznať, že nie som ten najlepší sused na svete, ale tiež nie som ani ten najhorší. To, že sa môj život z veľkej časti skladá z hírenia a užívania si posledných okamihov mladosti, vie veľa ľudí. No nie každý z nich tento životný štýl aj uznáva.

Napríklad takí susedia, hlavne postarší. Tí by ma najradšej videli za bránami horúceho pekla.

Nie že by to bolo tým, že som k ním nezdvorilí alebo niečo také. Skôr sa im nepáči spôsob akým si spríjemňujem neskoré večerné hodiny. Ale to je už ich problém.
Isteže policajti a ostatný postarší obyvatelia v okolí sa ma snažili presvedčiť, že je to aj môj problém. No ja odmietam stráviť svoje posledné momenty mladosti sedením pri telke alebo čítaním kníh. Na to budem mať predsa čas neskôr.

Teraz je jednoducho čas na párty a sex. Hlavne na ten sex.

Podišiel som k zrkadlu a uškrnul sa na svoj odraz. Z čiernych očí sršala nevinnosť, no to sa nedalo povedať o zvyšnej časti tváre.

Upravil som si koženú bundu a rukou si prešiel po obtiahnutých kožených nohaviciach, ktoré dokonale zvýrazňovali moje svalnaté nohy.

Zišiel som po schodoch a s úsmevom na perách sa rozhliadal po mojej obývačke, v ktorej podskakovalo niekoľko opitých deciek zo susedstva.

Bol som si istý, že sa z domov vkradli sem potajomky, aby sa mohli na opiť na mol alebo sa v kuchyni kvalitne zhúliť zadarmo, keďže som trávu doma pestoval sám a peňazí som mal fakt dosť. To bol mimochodom jeden z ďalších dôvodov, prečo ma nemali v susedstve veľmi v láske. Jasneže o mojich sklenníkoch nemal nikto poňatia až na Hoseoka, ktorý mi ich vlastne sem doviezol.

,,Jeon? Niekto klope na dvere!" Zakričal na mňa jeden z mojich známych a ja som otrávene prekrútil očami.

Zase to bude nejaký nespokojný rodič, čo si bude hľadať svoje dieťa u mňa v dome.

,,Idem tam." Kývol som na neho a vybral sa k dverám. S priateľským úsmevom som sa otvoril dvere a pozrel sa na tú ubohú existenciu predo mnou.

,,Zlatíčko si pozvaný?" Spýtal som sa so zdvihnutým obočím chlapca s okuliarmi na špičke nosa.

,,N-nie. Ja som od vedľa. Váš nový sused." Odvetil celý nesvoj hnedovlasý chlapec a poopravil si okuliare ukazovákom.

,,Aha." Zvážnel som a zazrel na dom vedľa mňa, ktorý bol ponorený v tme, zatiaľ čo môj žiaril na celú ulicu.

,,Chceš sa pridať?" Mykol som hlavou dozadu a všimol som si ako jedno z detí práve ovracalo bielu stenu.

,,Hej, ty sráč neogrciavaj mi tu steny!" Otočil som sa znovu na môjho nového susedka a usmial sa.

,,N-nie vďaka. Vlastne, som tu kvôli vašej hudbe. Viete, dnes som sa práve nasťahoval do domu a zajtra ma čaká ťažký deň v práci. Potreboval by som sa trochu vyspať."

Lútostivo som sa pozrel na tú kvôpku nudy a zahrýzol si do jazyka. Mal som chuť toho chlapca na mieste vysmiať, no rozmyslel som si to.

,,Dobre. Stíšim ju, sesedko." Žmurkol som na neho a tresol mu dverami pred nosom.

Ešte pred tým som zachytil jeho tiché vďaka a z chuti sa zasmial.

Aký to naivný chlapec.

-
30.7. 2018

Ďakujem veľmi pekne za vaše komentáre. Taktiež ak ste si mohli všimnúť pribudli bannery. Som zvedavá, či sa vám páčia. No a po dlhšom premýšlaní som vytvorila na Spotify playlist a obsahuje výber skladieb, ktoré sú ako stvorené pre tento príbeh. Na Spotify ho nájdete pod týmto názvom :).

My new neighbor is JERK✔Where stories live. Discover now