3 ~ one direction Pyjama

482 15 1
                                    

''omg dat was niall!''  riepen we tegelijk toen we in de kamer stonden.  ''en ik ga morgen louis Ontmoeten!!''  schreeuwde sophie,'' kun je me in mijn arm knijpen?'' vroeg ik nogsteeds ongelovend van wat ik net had meegemaakt.  ze kneep hard in mijn arm, ''Auw!'' gilde ik. '' ik moest je toch knijpen?! '' '' niet zo hard!'' riep ik terwijl ik over de pijnlijke plek over mijn arm wreef. ''sorry roos, kom we gaan de koffer uitpakken en slapen, het is al laat'' geeuwde ze

ik werd wakker van sophies wekker. ''zet dat ding uit!'' schreeuwde ik, ''doe zelf'' mompelde  ze terug, na 5 minuten was ik er klaar mee, ik stapte uit bed en liep naar de andere kant om haar wekker uit te zetten, ik liep naar de kast en pakte mijn favoriete jurkje en ondergoed en liep naar de badkamer, ik zette de douche aan en kreeg opeens een heel kriebelend gevoel in mijn buik. ik ga gewoon one direction ontmoeten vandaag!

ik was klaar met douchen en droogde me af en kleedde me aan, ik deed wat serum in mijn haar en creme op mijn gezicht.  ik deed een beetje concealer op en wat oogschaduw met een heel dun lijntje eyeliner en wat mascara,  ik sprayde our moment op, het was nou eenmaal mijn favoriete en enige parfum die ik mee had genomen. ik fohnde mijn haren en haalde er even de krultang doorheen zodat ik mooie krullen zou hebben voor in een mooie strakke staart.

toen ik de kamer in liep werd er op de deur geklopt, ''niet openmaken!''  zei sophie, ze liep nog in haar one direction pyjama.'' we kunnen diegene toch niet zomaar aan de deur laten staan?!'' ''oke maak maar open maar ik ben er niet.'' ze rende de badkamer op en ik deed de deur open, ''hii!'' daar stonden niall en louis. ''hey!'' zei ik

''dit is louis,  hij sliep al gisteravond en ik heb vanmorgen over jullie en onze plannen verteld'', ''hey louis! leuk om je te ontmoeten, ik ben rosa'' ik stak mijn hand naar hem uit maar hij trok me in een knuffel.  ''jaa ook leuk om jou te ontmoeten! waar is je vriendin?''   ''oh, sophie? tja uhh SOOPH?'' ik duwde de badkamerdeur open en zag sophie staan wachten tot ze wegwaren. ''louis en niall voor de deur!''  zei ik.

''roos! ik zei toch dat ik er niet was? ''  fluisterde ze. ''ohja sorry. maar louis vroeg naar je!'' '' naar mij?''  ze keek me verbaasd aan en ik knikte. '' zeg maar dat ik aan het douchen ben'' zei ze zachtjes.  Ik pakte haar bij haar pols en trok haar mee de gang op, '' hey!'' zei louis, '' mooie pyjama!''  ik kreeg een boze blik toegeworpen van sophie.'' dankje.. '' zei ze zachtjes.  ik ben louis zei hij en hij stak zn hand uit,

sophie p.o.v

wat een afgang! sta ik hier in mijn 1d pyjama! hij stak zijn hand uit,  ''ik ben louis '' zei hij. '' ik ben sophie'' ik schudde zijn hand, en keek hem in zijn mooie blauwe ogen, hij lachte en ik had nieteens in de gaten dat ik hem al zolang aan aan het staren was.

''we hadden geen tijd afgesproken'' zei niall opeens, ''nee inderdaad'' zei rosa. ''moeten jullie nog ontbijten? '' vroeg louis. ''ja we zijn pas wakker'' zei ik, ''willen jullie samen gaan? zayn was bijna klaar en dan gaan wij ook eten.'' zei louis enthousiast.

''ik ben nog nieteens gedoucht!'' zei ik. ''we wachten wel op je''  zei louis.'' klop maar als jullie klaar zijn.'' en ze liepen weer terug naar hun kamer.

''moest je me nou Meetrekken?  ik zie er niet uit!'' '' sorry, maar ze vonden het helemaal niet erg! en je hebt wel al kennis gemaakt met louis, ik kon toch niet op de 1e ontmoeting al gaan liegen!'' zei rosa. ''het is al goed, ik ga me douchen.'' ik liep naar de kledingkast en pakte mijn nieuwe jurkje eruit die ik vorige week had gekocht bij de h&m en ondergoed en liep vlug naar de douche. ik waste me met de our moment douchegel die ik had meegenomen voor speciale gelegenheden, en als dit niet speciaal is?. ik waste mijn haren en draaide de kraan uit. ik trok mijn jurkje aan en doe al mijn oorbellen in en mijn zilveren armbandje die ik van mijn tante voor mijn verjaardag had gekregen. ik ging me alvast een beetje opmaken dan zouden mijn haren zometeen wel al droog zijn, ik heb niet veel en best dun bruin halflang haar. ik doe een beetje  mascara op en wat lipbalsem. en spray our moment op .ik borstel mn haren 1x door en laat het gewoon hangen, het droogt ondertussen wel en ik heb niet veel tijd meer om er iets speciaals mee te doen. ik liep de badkamer uit en doe mijn nieuwe witte ballerina's aan. ''ik ben klaar!''

__________________________

 

Expect the unexpected (VOLTOOID)Where stories live. Discover now