18 ~ ben je zwanger?

335 9 0
                                    

sophie p.o.v

eindelijk waren we terug thuis van de dokter. rosa opende de deur en de jongens waren gta V aan het spelen,  ''heey'' zei ik zacht  ''hi'' kwam er van alle kanten terug,  Louis gooide de controller in de bank en kwam naar me toegelopen.  ''en soph?''   ''uhm. Lou, ga even zitten oke?''  ik zag de geschrokken blik in zijn ogen, hij knikte en liep terug naar de bank. met mijn hand vast, ik zette me naast hem en bedacht me hoe ik dit ging doen. rosa was naast me komen zitten en had haar hand op mijn rug gelegd. ''uhm, nou ik ben zelf erg geschrokken, dus beloof me dat jullie niet boos worden ofzo oke?'' begon ik. iedereen knikte en ik maakte mijn tas open waar ik de zwangerschapstest uithaalde. die ik vervogens snel op tafel gooide.  louis keek ernaar en zijn blik wendde er niet meer vanaf.  ''ben je zwanger?'' vroeg harry  ik knikte, stond op en rende naar boven.

rosa p.o.v

''ben je zwanger?'' vroeg Harry.  sophie knikte stond op en rende de deur uit de trap op. ik keek de rest geschrokken aan.  ''wat had de dokter dan gezegd roos?'' vroeg niall die ondertussen naast mij was komen zitten.  ''hij zei dat er niks mis was alleen dat er een bepaalde stof bij haar was gevonden die alleen zwangere vrouwen hebben, en toen moest ze een test doen. toen die positief was kreeg ze een echo. alles was oke en ze is zo'n 2 weken zwanger'' vertelde ik  ''wat was haar reactie?'' vroeg liam ''ze was heel erg geschrokken, volgens mij viel ze ook bijna flauw''  louis staarde nogsteeds naar de test.  ''louis?'' zei liam  ''wat?'' antwoorde hij bot  ''zeg dan ook eens iets'' zei harry terug  ''wat moet ik zeggen?!  ik ben 22, zit in een drukke band en mijn viendin is zwanger!'' hij legde zijn hoofd op zijn schoot. ''het is toch wel van mij he?'' ''Louis, 2 weken, waarschijnlijk ben jij de enige met wie ze het heeft gedaan vanaf het begin dat we in london waren.'' zei ik zuchtend.  ik legde een hand op zijn rug ''sophie was het meest bang voor jouwn reactie. waarschijnlijk is ze daarom weggerend Lou''  hij keek op ''ik ga naar haar toe''.

sophie p.o.v

ik vond het verschrikkelijk om te zien hoe Louis reageerde. ik weet dat ik niet had kunnen verwachten dat hij een gat in de lucht sprong, maar een beetje reactie zou wel fijn zijn. ik lig nu al zo'n 10 minuten te huilen in mijn kussen. als ik opeens geklop op de deur hoor, ik negeer het. als het dringend is komen ze toch wel binnen.  de deur ging open. (zie je wel) iemand ging op mijn bed zitten en legde een hand op mijn schokkende rug.  ''sophie?''  het was dus Louis.  ''sorry dat ik zo reageerde, ik kon het gewoon even niet geloven, ''   ik ging recht zitten en keek louis aan.  ''ik zie dat je er niet blij mee bent, ik ga het weg laten halen''  ''ik ben heel blij sophie echt!''  ik keek hem argwanend aan. ''ik merk het''  ''het kwam gewoon zo plotseling, maar ik weet zeker dat we hier doorheen kunnen komen en dat we hele goede ouders kunnen zijn.''   ''k ben 17 louis!  jij bent volwassen hebt een baan verdient goed woont op jezelf hebt een auto! en ik? ik ben nog een kind zit nog op school woon nog bij mijn ouders en heb nieteens een rijbewijs!'' ''ik snap het wel sophie, maar het gaat ons lukken echt! we hebben jou moeder, en mijn moeder en we hebben perrie als het nodig is en natuurlijk rosa.''  ik gaf hem een knuffel '' weet je het zeker lou?''   ''echt sophie, kom we gaan vanavond uit! om het te vieren. oke?''  ik knikte en stond op om te gaan douchen.

-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

xx

Expect the unexpected (VOLTOOID)Wo Geschichten leben. Entdecke jetzt