1.2

1.6K 121 34
                                    

Cosplayer II

"Evet, bayan benek. Ben Tony Stark." Yerimde heyecanla sıçramaya başladım. Televizyonda hep dünyayı kurtardığını görürdüm fakat Iron Man şuan karşımda duruyordu. Karakedi'ye baktığımda kuyruğunu eline aldı ve elinde sallayarak Iron Man'in yanına gitti. "Neden Paris?" Ah, hadi ama pisicik. Iron Man'e sora sora bunu mu sordun? Sinirli sinirli baktığımda bana bakmıyordu. "Paris'i aylardır biz koruyoruz. Başkalarına gerek yok." Iron Man'in kafasındaki zırh otomatik olarak açıldı ve Karakedi'ye baktı. "Tüh, o zaman çocukları boşuna çağırdım pisi pisi." O anda bir uçak sesi duyuldu ve aşağı Marvel karakterlerinin en önemlileri indi. Örümcek adam başarılı bir iniş gerçekleştiremeyip yere çakılınca Hulk gözlerini devirdi. Kaptan Amerika ise paraşüt kullanmamış kalkanını şemsiye gibi tutarak inmişti. "Hadi ama ya. Bütün havam bozuldu." Örümcek adam yerden kalktı ve yanıma geldi. "Uu, bakın burada benekli bir hanım varmış. Selam böcüğüm. Ben örümcük." Karakedi hemen araya girdi. "Leydime ne hakla böcük dersin?" Örümcek adam ona baktı. "Cidden mi? Sen batmobil falan mısın arkadaşım? Her yerden çıkmalar bi sahibim demeler." Sonra bana döndü ve "Ayda ne kadar ödüyorsun yardımcına?" diye sordu. Gülmemek için kendimi zor tuttum. Karakedi alınabilir, hatta akumalanabilirdi.

"ARKADAŞLAR KİMSE KİMSEYİ KIZDIRMASIN AKUMALANMAK İSTEMEYİZ DEĞİL Mİ?"

Herkesten olumlu mırıltılar çıkınca önce Cosplayer'in olduğu yete sonra Karakedi'ye baktım. "Cosplayer! Kaçmış Karakedi!!!" Karakedi bir anda dirilmiş gibi oldu ve cosplayer'i takip etti. "Ah, hadi ama... Taş Kalp'le nasıl uğraşacağız!?" Hulk zemini titreterek yanımıza geldi. "Ben yaparım böcek kız." Saniye bile beklemeden Cosplayer'i takip etmeye devam ettim. Fakat yaklaşsam da onu alt edemiyordum. Bir binanın tepesinde durdum. "Şanslı Tılsııııım!" Elime düşen nesneye baktım. Bir tenis raketiydi. Hadi ama ne işe yaratacaktı. Elimdeki tenis raketine ve yoyoma baktım. Sonra ilerideki karakediye. "Karakedi yakala!" Yoyomu şapkaya fırlatıp Karakedi'ye gönderdim. Şapkayı yırtmaya çalıştı fakat bir işe yaramayınca kaçmaya başladı. Tam o sırada Iron Man geldi. "Şapkayı bana bırakın." Şapkayı aldı ve yakarak küle çevirdi. İçinden çıkan akumayı vakit kaybetmeden yakaladım ve salacakken kelebek çevresinden geçen ışınlarla bir anda küle döndü. Işınları takip ettiğim zaman Iron Man'i gördüm. Kaşlarımı çatarak ona baktım. "Hey ne yaptın sen!" Kafasındaki şeyden dolayı birşey anlayamadım. "Yok ettim bayan böcek. Neden bunu daha önce denemediniz ki?"
Düşündüm. Sadece zarar vermemek içindi. "Öyle olsa bile mutlaka yenileri geliyordur." Iron Man birşey demeden arkasına döndü. "Dönüşeceğiz Karakedi. Görüşürüz." Karakedi gülümsedi. "Görüşürüz leydim." Sonra koşarak gözden kayboldu. Ben de öyle yaptım.

~~~

"Hey Adrien!" Adrien kafasını bana çevirdi. "Efendim Mari?" Somurtarak bakıyordu. "Ne oldu sana?" Çatık kaşlarını hemen düzeltip bana baktı. "Ben şey... Birini seviyorum Mari." O an sanki kalbim gözümün önünde ortadan iki ayrılmış gibiydi. "K-kim? Chloe mi?" Kafasını iki yana salladı. "Söyleyemem, Mari. Belki sonra." Kafamı anlayışla sallayıp gülümsedim. O da bana gülümsedi ve yürümeye devam etti. Tek düşündüğüm;

CHLOE DEĞİLSE KİMDİ BU

~~~

TABİKİDE SEN ÖDÖXKDMXKD BÖLÜMÜ BEĞENDİYSENİZ KARŞILIĞI YORUM VE VOTEDİR DÖDNDKDN. OKUMA SAYISINDA SIKINTI VAR. İNŞALLAH DÜZELDİR. ÇOK OY GELİYOR FAKAT OKUMA 1 :/

Neyse kafa ütülemeyeyim. Choco Kitty kaçağğğr muck

Paris'i Kurtarmak (Marvel)Hikayelerin yaşadığı yer. Şimdi keşfedin