- 4 - (Enyhe +18)

11.5K 152 54
                                    

Hírtelen megijedtem, hogy ki állhat az ajtóban. Szerintem észrevette az illető, hogy meglepődtem, majd mikor kicsit hátrébbállt észrevettem a Postás autót a ház előtt. Mondanom sem kell, hogy egy hatalmas kő esett le a szívemről. Átadott egy csomagot, majd elköszönt és távozott. Bementem a szobámba és néztem az újabb ajándékot, amit valószínűleg a "Hercegem" küldött. Mint, most is egy levél lapult a dobozban, illetve egy ajándék. A levélen csak a nevem állt. Félve bontottam ki, mert nem tudtam, hogy mit is rejthet az üzenet.

Drága Hercegnőm! Sajnos a legutolsó találkozásunkor majdnem felfedtem magam előtted. Nagyon nehéz volt türtőztetni magam melletted, de remélem megéri a fáradságot. Boldoggá tettél azzal, hogy a nyaklánc a nyakadban volt. Nagyon jól áll és kiemeli a gyönyörű és harapnivaló nyakad,amit már annyira kívánok. Nemsokára megismerhetsz és elmesélek mindent, de addig is a távolból óvlak  minden bajtól, még a sárkánytól is.
A te Herceged.

Sokkos állapotba kerültem. Ki lehet a titokzatos Herceg? Miért pont én, hiszen semmi különleges nincs bennem. Mit akarhat tőlem? Vajon ismerem egyáltalán, vagy csak valahol láttam? Annyira belefeletkezdtem a gondolataimba, hogy elaludtam. Álmomban a képzeletbeli hercegemmel ültünk a tengerparton és néztük a naplementét. Majd a szemébe néztem egy mosolyt küldtem felé, amit viszonzott is majd közelebb hajolt és az ajkaink összeértek. Először csak lágyan csókolt, mintha ízlelne. Majd felbátorodva beleültem az ölébe pont oda, ahol már kellőképpen szoros volt a nadrágja. Erre a reakciója egy kisebb nyögés, ami elég volt ahhoz, hogy a nyelvemmel felfedezzem szájának minden apró részletét. Keze a csípőmre vándorolt és még közelebb húzott magához. Belenyögtem a csókunkba, amin ő jót mosolygott, majd áttért a nyakam puszilgatására, enyhén megszívta egy-két helyen. Ezzel tudott a legjobban beindítani. Kezével megemelt és hátamra fektetett, közben a szemeink minden érzelmünket közvetítették. Éreztem ahogy keze lassan felfedező útra indult. Először a bal mellem kezdte el gyűrni, másikkal a combom simogatta. Mikor elért a belső combomhoz, hírtelen abbahagyta melleim kényeztetését és hírtelen nyelvét éreztem a csiklómon. Aztán...

-----Reggel-----

Telefonom csörgése keltett fel édes álmomból. Megkell tudnom ki az a bizonyos hercegem.
-Szia Csajszi, van kedved meginni egy kávét? - szólt a telefonba Olivia
-Szia, persze. Mondjuk a szokásos helyen 1 óra múlva? - ajánlottam fel.
-Rendben akkor majd találkozunk, puszi. - ezzel le is tette a telefont. Elvégeztem a reggeli rutinjaimat, megreggeliztünk és már csak azon agyaltam, hogy mit vegyek fel. Ekkor jutott eszembe a csomag. Vajon mi lehet benne a levélen kívül? Belenéztem és a szavam elállt. Egy gyönyörű egyberuha várt, ami barackszínű volt. Felpróbáltam és tökéletesen passzolt rám. Nem tudom, hogy csinálta a titkos hódolóm, de jól rátrafált az ízlésemre és a méretemre is. Vajon neki mekkora lehet a mérete? Mia térj észhez, nem is ismered. Szólalt meg a képzeletbeli angyalka a vállamon. Sóhajtottam egyet és felvettem inkább egy haspólót és egy rövidnadrágot. Hajamat kontyba fogtam és már indultam is a cél felé. Odaérkezve leültem a szokásos helyünkre és megvártam a barátnőmet. Amint megláttam ismét elfogott egy kicsit a féltékenység. Hosszú formás lábak, ott domborodik ahol kell, vékony, hosszú egyenes szőke haj és világoskék szempár. Leült, adtunk egymásnak 2 puszit, kértünk két kávét tejjel, tejszínhabbal és 1-1 süteménnyel.
- Emlékszel Jack Blackre? - néz rám kérdőn Oli.
-Az a Jack, akinek van egy bátyja és egy vállalat tulajdonos az apjuk?.
-Igen ő. Képzeld múltkor összefutottam vele és mondta, hogy visszaköltöznek, méghozzá a testvére is jön, mert az apja itt is kialakít valami céget, amit Nathanre bíz és Jack lesz a társa. - Nathan Black. Mintha, hírtelen rosszullét kerített volna hatalmába. Ugye, nem ő a Herceg akiről álmodtam? Túl sok hasonlóság lenne, de remélem ez csak egy hülye összeesküvés elmélet a fejembe. Nathan Black egy egoista, önimádó idióta, aki mindenkin képes lenne átgázolni, csakhogy megkapja amit akar, mellesleg valószínűleg minden nap más kurva fekszik mellette, mert szeretni az-az ember képtelen.

--------1 hónappal később--------

Azóta nem kaptam csomagot, sem levelet. Remélem feladta, hogy meghódítson, hiszen nem is ismer, mert néha még én sem magamat. Ám amikor a bátyjám közölte, hogy a szomszéd házba valaki költözik a szívem majd kiugrott a helyéről. Valaki kopogott és Ryan nyitotta ki az ajtót.
-Szevasz Nat, ezer éve nem láttalak! - hallom meg a bátyjám hangját. - Mia gyere le, nézd meg ki jött látogatóba.- nagy levegőt véve és bíztatva mentem lefele a lépcsőn, amikor is tekintetünk összekapcsolódott azzal a szempárral ami azon a napon teljesen elvarázsolt és kifordított önmagamból. Mi sülhet ki ebből?

🌷Írói kérdés🌷
Nektek van rég nem látott ismerősötök?

Ártatlan Where stories live. Discover now