-24-

2.8K 93 13
                                    

Mia Colton

⚠️Csúnya szavakat tartalmaz

----Már otthon----

El sem hiszem, hogy végre hazaértünk. Életem legkellemetlenebb két hete volt ráadásul a munkaidőmből is van két hét, amit Mr. Hisztigéppel tölthetek.. A nyaralás további részében feszült voltam, de ez a másik két érintetten is látszódott, ami odáig fajult, hogy hazautaztunk inkább. Viszont egy érdekes dolog is történt, mégpedig összebarátkoztunk Amandával. Bár nem lettünk "Best Friend"-ek, de nem is gyűlöljük egymást sőt már normálisan beszélgettünk is. Ryan lehet sejt valamit, hiszen elég feltűnő volt, hogy kerülöm Nathan társaságát, de Axel hazautazott előbb valami hülye indokkal... Az eset óta nem beszéltünk inkább, mert én képtelen lennék rá, ő meg csak Axel. A büszkesége többet ér neki, mint egy barátság ezt el kell fogadnom. Na, de térjünk vissza a jelenbe, ahol ugyanis már rohanok az irodába, mert ha nem érek be kb most akkor a drága főnököm valószínűleg leszid vagy megint gúnyt űz belőlem.
-Áhh Miss Colton jó reggelt. Kellemesen aludt? Fel tudott ébredni?
-Jó reggelt Mr. Black igen feltudtam, sőt még pontosan is érkeztem nézze meg az órát.- a fejemmel az óra felé mutattam, ahol pontosan 8:00 volt kiírva.
-Ez esetben megúszta, de legközelebb feküdjön le hamarabb és érjen be időbe, ahogy azt elvárnám magától, ha már az én vagyok a mentora, a főnöke és a megmentője is. - Persze az utolsó szót kihangsúlyozva és pontosan artikulálva, hogy véletlenül se felejtem el az akkor történteket.
-Inkább mondja meg, hogy mi a mai feladatom és ne keverje a magánéletet és a munkát össze uram. - Rákacsintottam, hogy bosszantsam vele. Ilyenkor a szeme egy kicsit elsötétül egy pillanatra, de igazán vonzóvá teszi.
-Ha ennyi energiája van kötekedni, akkor ma egész nap mellettem segédkezik.
-Mint egy titkárnő vagy, mint egy cseléd?
-Majd meglátja Colton. Fél óra múlva az irodálmban legyen egy dupla erős fekete kávéval minden nélkül.
-Rendben,viszlát! (te beképzelt felfuvalkodott félisten..)
Egész nap Nathan közelében voltam és teljesítettem minden feladatot, amit rám bízott vagy éppen a kávéját hurcolásztam. Komolyan ennek az embernek nincs keze vagy leszakad neki, ha egy poharat megkell fognia?
Alig várom már, hogy hazaérjek és végre pihenek. (Mindig elbízom magam)

---Hazaérkezve---
-Hát hazaértél végre?
-Neked is szia Ryan, lepakolok és főzök. Mi legyen ma a kaja?
-Csak pakolj le, már rendeltem kaját, hogy ma ne keljen semmit csinálnod.
-Történt valami? Csak akkor szoktál ilyen lenni, ha megbeszélni valód van.
-Ismersz már Mia, na pakolj le és utána beszélünk.
Basszus mi az isten történt..  Remélem nincs nagy baj. Igen először mindenki a legrosszabbra számít, vagy csak én vagyok ilyen? Jó valószínűleg nem, mert nagyon komoly volt az arca és ez sosem jelent jót.

-Szóval, rögtön a lényegre térek, mert már nem vagyok így sem túl nyugodt kedvemben. Igaz amit Axel mond?
-Mit mondott Axel? - Basszus, mikor beszélt ő Axellel, mikor a cégnél is felmondott telefonon?
-Jajj Miácska ne játszd meg kérlek. Mi az istenért nem mondtad el, hogy lefeküdnél azzal a nyomorékkal meg még egy haverjával? Már egy nem is elég és ilyen könnyen képes voltál odaadni a szüzességed? Ennyi eszed van komolyan? - A végén már kiabált velem én pedig csak emésztettem a hallottakat.
-Ne kiabálj már könyörgöm szétszakad tőled a fejem komolyan.. Másodszor mivan? Én nem feküdtem le vele főleg nem valami suttyó haverjával meg vele. Jézusom, elhiszel ilyeneket rólam?
-Akarsz bizonyítékot?
-Bizonyíték? Nem történt ilyen fogd már fel! Nemár, hogy egy idegennek jobban hiszel, mint a saját testvérednek.
-Te hoztad magaddal a nyaralásra, ez már gyanús lehetett volna. Remélem védekeztetek, mert ameddig ki nem járó a sulit nem lehetsz terhes főleg nem egy ilyentől. Nem hiszem el, hogy a húgomból egy kurva lett.. - Köpködte a szavakat az arcomba. Tudom, hogy ideges, de ilyen nem is történt és meg sem hallgat. Igen, ilyen a bátyjám makacs és önfejű, főleg ha rólam van szó.
-Ryan, mostmár kurvára nyugodj le. Mit képzelsz, hogy lekurvázol miközben nem történt semmi! Igazság szerint valóban majdnem megtörtént, de nem hármasban Jézusom. Amikor elmentünk bulizni kicsit többet ittam a kelleténél és Axel eléggé beindított. (Ilyet se mondtam még a saját testvéremnek sőt soha nem mondtam ki ilyen szavakat, de mentségemre már én is ideges vagyok) Amikor húzott volna fel az emeletre, akkor Nathan kikapta a kezem és kivonszolt a friss levegőre, majd hazajöttünk. Mielőtt megkérdeznéd hangsúlyozom NEM feküdtem le vele sem. Úgyhogy nem értem miért hazudozott neked az a nyomorult, de elég szarul megy neki és ha ezek után jobban hiszel neki, mint nekem az a saját szégyened nem az enyém.- Bunkó voltam? Lehet. De, nekem is van önbecsülésem és mégis csak lány vagyok, nem egy útszéli kurva.
-Mia.. Én sajnálom, de annyira hitelesen adta elő és egy képet is mutatott. Én idióta barom, hiszen nem látszódik rajta az arcod, hogy hihettem neki. Ne haragudj kérlek ezt nagyon elbasztam, de tudod, hogy féltelek. - Nem szólt semmit csak bámult engem, majd a mondatát befejezve lehajtotta a fejét. Nem szóltam semmit, csak megöleltem szorosan. Haragudnom kellene rá, de csak féltett és én így szeretem.

🌸Írói kérdés🌸
Ti is ennyire kiborulnátok Ryan helyébe?

Ártatlan Where stories live. Discover now