\\10 PART 2-FİNAL//

1.6K 152 135
                                    

20.BÖLÜM: SAKLI KALAN GERÇEKLERİN ORTAYA ÇIKIŞI!!!

<NİŞAN GÜNÜ>

"Hadi Doğa geç kalacaksın provaya!"

Annesi elinden  tuttu genç kızı Ve son provaya sürükledi. Bundan sonra Nişan elbisesi işi tamam olacaktı. Nişan için Deniz ve ailesi Tokyo'nun en büyük, en güzel ve en Lüks salonunu kiralayıp kendileri döşemişlerdi.

Annesi oldukça heyecanlı görünüyordu ne de olsa kızının nişanıydı bu. Genç Kız annesine bakıp gülümsemeye çalıştı. Biliyordu, annesinden istese anında nişanı iptal eder evlerine götürür ve sarılır teselli ederdi. Ama bunu yapamazdı. İki arada bir derede kalmıştı nezarette yaşananlardan sonra.

<FLASHBACK>

"Senin burada ne işin var?!"

Genç kız karşısındaki kişiye uzun uzun baktı. O görmeyi beklediği son kişiydi.

"Tek bir şey için geldim o da—"

<FLASHBACK SON>

Kafasını sallayıp düşüncelerini dağıttı. Aşkını Ve duygularını bir kenara atmayı başarabilmişti ama ailesi? Onları bir kenara atabilecek miydi? Eğer görüşmek istemediği öteki kişiyle konuşsa mesele hallolacaktı. Ama bunu ailesine yapamazdı. Umutsuzluk gece karanlığı gibi üstüne çökmüşken tek çaresi hayatında asla yapmadığını yapıp sessizce olacaklara katlanmaktı...

***

"Belkıs, bel ayarlaması bitmedi mi daha?"

Terzi kadın bel ayarlamasını da yapıp onu bekleyen kadına döndü.

"Bitti Sevgi hanım. Hanım kızım sende bir dön bakalım olmuş mu?"

Genç kız kendi etrafında yavaşça döndü Ve narin tüller küçücük esintide havaya uçuştu

ओह! यह छवि हमारे सामग्री दिशानिर्देशों का पालन नहीं करती है। प्रकाशन जारी रखने के लिए, कृपया इसे हटा दें या कोई भिन्न छवि अपलोड करें।


Genç kız kendi etrafında yavaşça döndü Ve narin tüller küçücük esintide havaya uçuştu. Terzi kadın, annesi ve Sevgi Hanım kıza dikkatlice bakıp tartışırken Genç kız sadece yere bakıp çabuk bitmesini diliyordu.

Hayatı bir anda nasıl da mahvolmuştu! Genç kız şimdi neden herkesin kahraman olamadığını anlamıştı. Kahramanlık, fedakarlık demekti. O hastanedeki çocuklar için Deniz ile evlenmeyi kabul etmişti. O olmasaydı asla çocuklar kurtarılamaz, Ritsuka hapse girmezdi. Sevmediği biriyle hayat nasıl geçerdi ki? O hastanedeki çocukları düşündü. Hepsi o kadar masumdu Ve temizdi ki...O pis işler için onların kullanılmasına gönlü el vermemişti Genç kızın.

"Tamam en güzeli bu oldu denediklerimiz içinde. Saat 8'de burada hazır olun."

***

Genç kız elinde çantası üstünde günlük kıyafetleriyle evine geldi ve anahtarla kapıyı açtı. Ev arkadaşlarına seslendi ama cevap gelmedi. Evde kimse yoktu. Bu işine gelirdi.

UA DE BİR TÜRK KIZI / 2 - HAYALET KÖYजहाँ कहानियाँ रहती हैं। अभी खोजें