9.Ne, to je za djecu

143 7 4
                                    

Podsjetite me da operem auto varikinom! Čim smo izašle iz auta Jonah me uhvatio za ruku i povukao ka parku. Nisam stigla nista da kažem, a on je već upio karte i radnik je provjeravao da li smo sigurno zarvoreni na rollercoasteru. Pogledala sam iza i vidjela da i ostali zauzimaju mjesta. Iza nasu su bili Daniel i Evelyn zatim Jack i Aspen pa Corbyn i Christina i Zach sam. Iza njega su bili drugi ljudi. Nisam ni primjetila kad je Christina došla zbog ovde prisutnog idiota.

Nakon nekoliko minuta odjednom smo počeli da se pomjeramo. Pogledala sam Jonahu izrazom koji je govorio, vratiću ti za ovo. Okrenuo je glavu, alli primjetila sam mu osmjeh. To je nešto novo, ovoliko dugo se "družimo" i nisam vidjela sa se smije.

"Aaaaa!" iz misli me izbacio vrisak neke djevojke ispred, a zatim sam i sama vrisnula. Nisam navikla da budem okrenuta naopačke ne osudjujte. A i nisam bila jedina, svi su vrištali, čak i neki momci. Ne krivim ih.

Kad smo konačno sišli noge su mi se osjećale kao želatin. Pozdravila sam se sa Christinom, koju sam upoznala prije nekoliko dana.

"Ej, ljudi hajdemo u ove šoljica za djecu!" rekla sam srećno.

"Ne, to je za djecu." Jonah je protestovao.

"Jonah imaš li nešto da nam kažeš?" izazovno sam ga pitala.

"Ne." odgovorio je.

"Dobro jer ja imam." rekla sam i nastavila "Kad je bio mali, Jonah se udario o ivicu šolje i ispao mu je zub. Zato više nikada nije otišao tamo." rekla sam prateći njegovu reakciju.

"Ma daaaj. Hajde idemo, ja ću da te čuvam." Aspen je rekla i ovešala se o njega. Bolje bi bilo da se ovešala o konop.

"Može." rekao je i zagrlio oko struka, a zatim pogledao u mene sa zlim osmjehom.

Pokušava daizvuče reakciju iz mene. E pa neće moći. Uhvatila sam Zacha i povukla ga u jednu od šolja, nije fer da stalno bude sam. Ostali su pratili i sjeli isto kao prošli put samo što se Jack uštekao kod Daniela i Evelyn.

Zach i ja smo bez veze pričalli i smijali se dok je vožnja trajala. Zatim sam ga odvukla i kupili šećernu vunu i uslikali smo za insta.

 Zatim sam ga odvukla i kupili šećernu vunu i uslikali smo za insta

Oops! This image does not follow our content guidelines. To continue publishing, please remove it or upload a different image.

Tagovala sam ga na jednu i u opisu stavila: Fun with these kids!

Prošlo je nekoliko sati ludih vožnji i zezanja i zaključila sam da ne mogu da provedem još jedan dan se Aspen. Bukvalno je skakala od jednog do drugog. Prvo joj je bio aktuelan Jack, onda Jonah, pa Daniel, ali on je ignorisao pa je prešla na Zacha. Ovo je jedna od slikakoje su uslikali.

 Ovo je jedna od slikakoje su uslikali

Oops! This image does not follow our content guidelines. To continue publishing, please remove it or upload a different image.

Neću da komentarišem.

Kad je postalo kasno otišli smo do MC-a da jedemo nešto. Konačno.  Svi osim Aspen smo naručili Big Mac i pomfrit, a ona je naručila hranu za krave. Zapravo samo salatu sa grilovanom piletinom ali to je to.  Što se pića tiče svi smo naručili dijetalnu kolu.

Kad smo pojeli Daniel je rekao "MC je dobar ali mi ipak najviše volimo Chick-Fil-A."

"Nisi se žalio dok si jeo." Evelyn je primjetila.

"Mah, kako god." rekao je.

Još malo smo pričali, a zatim otišli. Christina se ponudila da poveze Aspen kući i bez razmišljanja sam prihvatila. Kad smo se vratile, skinula sam šminku, istuširala se i presvukla u pidžamu. Zatim sam sišla u dnevni i Evelyn i ja sm odučile da bindžujemo seriju The 100. (ako neko ne zna šta je bindžovanje to je kad odgledate puno epizoda od jednom)

Ayy. Evo ga novi dio, nadam se da vam se svidja. Glasajte i komentarišite.
Q: Koji vam je omiljeni fast food restoran?
A: Hmm, Astorija ili Papilon. Ne mogu da odlučim.

Tija<3<3

Words I Didn't Say- JM● ON HOLDWhere stories live. Discover now