3.fejezet

168 19 5
                                    

-Mahiru?

-Mi az Kuro?-fordulok felé.Éppen vacsit főzök ő meg eddig Tv-zett gondolom. A konyha asztalnak könyökölve néz engem.Szemeiben valami furcsa fény fénylik. Sóhajt egyet majd oda jön hozzám.Egyik kezével a derekamat fogja míg a másikkal az arcomat simogatta.Még is mit művelsz Kuro?-kérdezem suttogva.De nem mond semmit.Csak a szemeimet nézi.

-Olyan nagyon hasonlítasz rá...-megölel szorosan.Kuro csak ezért van velem?Hisz könnyen tehetné azt amit Lawless... Megölhetne vagy pedig egyszerűen valamit kitalálva fel bontva a szerződést le léphetne.Utálom a tényt hogy csak ezért van velem.Bárcsak akkor hittem volna Kaede nénikémnek.

-Kuro... Csak azért viselsz el engem mert hasonlítok rá?-kérdezem meg végül. Ki bújok ölelése alól majd határozottan piros szemeit nézem.

-Nem.-motyogja.-Azért vagyok veled mert veled akarok leni.De ha már te is kérdezel akkor én is.-arcával közelít felém mire hátrálni kezdek.Neki is megyek a konyha falának.Ajkunk alig pár centire van egymástól.-Megbántad... Hogy befogadtál?-szemeim kikerekednek.Még jó hogy nem bántam meg.Igaz hogy nagyon idegesítő néha és kidobnám az ablakon de én soha egyszer sem bántam meg.

-Én...eto...-de miért nem vagyok képes hangosan ki mondani ezt?-Én...Soha nem bántam meg!-mondom határozottan a szemébe.Kicsit meg is lepődik úgy tűnik másra számított...Ahogy én magam is...

-Köszönöm.-ismét magához szorít de ezúttal viszonzom is.Kezeimmel közre fogom a felsőjét a hátánál.Így is maradunk pár percig aztán valami égett szagot érzek.

-Te is érzed...?-oldalra pillantok és-Basszus a kaja!

Konbanwa!! Vgayis amikor ti ezt olvasni fogjátok inkább Ohayo...(?)Na mindegy is. Whao rövidebb lett a rész,mint az gondoltam de sebaj... Öhm hát kicsit izé lett ez a rész de sebaj. Kommentbe írjatok egy két szót kérlek. Ja és ne felejts el vote-olni! Kuro is számít rátok!

Kuro: Ne vonj bele engem is.Idegesítő...

Dareka22: *Idegesen Kurora néz aki kicsit össze is rezzen* Fogd be. *morogva elsétál*

Mahiru: Nem kéne Kuroval balhéznod. *le ül Kuro mellé a földre*

Dareka22:Oh, maradjatok már! *Idegesen fel kapva a legelső dolgot magához kapja Kurohoz dobja aki hirtelen cicává alakul és ki szalad az ablakon.*

  Na jó elég! Kicsit meg árt nekem az éjszakai fennmaradás :) Aki viszont itt van annak jó éjszakát :) <3

Megbántad? (SerVamp Kuro x Mahiru)Where stories live. Discover now