2.

77 5 5
                                    

Търках сънено очи изправяйки се от леглото. Усмихвам се при вида на голото ми тяло покрито със засъхнала кръв. Спомените от снощи ме накараха да се засмея изтерично. Кучия син се опита да ме изнасили, но не усети как аз го изпреварих, а след това убих.

-Нощта беше хубава.- казах на глас, макар че бях сама в скромния апартамент, който беше на последния етаж на 20 етажната сграда.

Запалих цигара и взех бутилка евтина водка. Отидох на терасата и седнах на перваза с отпуснати крака към мъртвешката улица надолу. Споменах ли, че нямам съседи? Хахахахаха, убих ги. Миризмата на труп погали ноздрите ми, лелката от долния етаж започнала да се разлага. Майната ѝ! Брокера каза, че била амбициозна за този апартамент, защото цената била много ниска, за такъв прекрасен дом. Милата...помислила си е, че е без причина.

Почука се на вратата, изпуфтях и се запътих натам. Отворих. Кльощаво момче ме гледаше уплашено, после ту тялото, ту погледа ми.

-Ти трябва да си нов? Миналия ме зяпаше по същия начин.- засмях се гръмко и се доближих на милиметри от лицето му- И ти ще го последваш ако не спреш!- Станах сериозна, а той за малко да се напикае от страх.

-С-с-съжалявам Мис!- изрече едва, едва и ми подаде писмото, което държеше.

-Прочети го!-заповядах строго.

-Д-д-добре. "Джеси, ако и този убиеш, ще ти е 6-тия пощальон, който убиваш за този месец, ако не спреш ще се наложи ти да им плащаш. Сега към важната част, има нова поръчка за теб. В следващото писмо е информацията и парите за миналата поръчка. Браво, коте, най-добрата си. Поздрави, чичо Джак."

-Браво бе, ти си можел и без да заекваш, но сричаш, не ми харесва това..ако пак сричаш следващия път ще се наложи да ти одрежа езика!- засмях се, а той побърза да ми даде другото писмо и някаква торбичка, и избяга, мишка.

Да видим кой е следващата жертва. Отворих втория плик и извадих парите, сложих ги при останалите в сейфа и се върнах обратно на писмото.

"Игор Паскалев, руски мафиот, пристига тази вечер в 20:00 часа, ще отседне в хотел "Роял" на 22-ра. За да го посрещнат добре са му поръчали проститутка, която ще вземат попътно от бар "Найт". Задачата ти е да облечеш този костюм и да се престориш на съответното момиче с прякор "Кити", но преди това трябва да убиеш истинската."

Отворих и торбичката и видях някакво еротично бельо, оприличаващо котка и диадема с ушички...ужас.

-Не може ли просто да съм гола?-изкрещях. Твърде лигаво.

-Не, такива са правилата!- обърнах се.

-Чичо Джак ли те прати? Какво искаш? Смърт ли? Имаш я!

-Джесика, не забравяй, че не ти диктуваш правилата, а ние.

-Не забравяй, че мога да ви убия без да ми мигне окото, а твоята смърт ше ми достави най-голямо удоволствие!- намигнах му.

Копеле на име Майк Уилямс, син на Джак Уилмям, кучи син като баща си. Оуу, да не мислихте, че наистина ми е чичо? Хаха, глупачета.

-Не би го направила..-каза, а аз му обърнах гръб и продължих към терасата.-...не би причинила такова нещо на човек, като мен. Човек, заради когото уби сестра си, само защото тя преспа с мен, а ти толкова ме обичаше тогава..и сега.

Взех ножа скрит под перваза и го хвърлих към него, така че направи само лека драскотинка на врата му и се заби в стената зад него.

-Не го мисли това толкова, Моли беше кучка, а ти задник. Трябва да ви благодаря даже, благодарение на вас сега живота ми е прекрасен.-казах и се усмихнах победоносно.- Знаеш къде е вратата, аз отивам за душ, че трябва да се подготвям за довечеря...мияу.

Влязох в банята зарязвайки го в другата стая. Измих кръвта хубаво, навсякъде. Излязох от банята и видях, че си е тръгнал, изсуших си косата и си облякох абсурдния костюм. Чакаше ме гадна вечер..

You've reached the end of published parts.

⏰ Last updated: Aug 09, 2018 ⏰

Add this story to your Library to get notified about new parts!

Sweet Serial Killer Where stories live. Discover now