11

1.3K 50 27
                                    

Louis' POV

Harry stopt de auto voor mijn huis. Ik kijk hem aan en pruil wat hem laat lachen. Mijn pruil veranderd in een grote glimlach door Harry's blije gezicht.

"Zie ik je morgen?" Vraagt hij. Ik glimlach en knik.

"Oké."

Ik wil uitstappen maar Harry houdt me tegen. Hij trekt me dichterbij en zijn gezicht komt dichterbij de mijne. Ik glimlach en sluit mijn ogen. Ik voel zijn zachte lippen op die van mij en kus hem terug.

Het is een gewone kus, niet zoals op prom. Die was gewoon wanhopig en lustig. Deze is rustig en liefdevol.

Ik trek terug, maar laat onze voorhoofden tegen elkaar. Harry houdt zijn ogen gesloten tot ik hem nog een klein kusje geef. Zijn groene ogen stralen en ze kijken diep in mijn blauwe.

"Tot morgen." Zeg ik zacht.

"Tot morgen."

— — —

Ik sta zuchtend op en kijk om me heen. Ik loop naar de badkamer en was mijn gezicht met koud water.

Ik maak wat te eten voor mezelf wanneer ik in de keuken sta en ga op de bank zitten wanneer ik het gemaakt heb. Ik zet de tv aan en kijk wat cartoons.

Ik zet mijn bordje terug in de keuken en ga weer op de bank zitten. Ik krul mijn benen tegen mijn buik en leg mijn kin op m'n knie met mijn armen om mijn knieën geslagen, terwijl ik naar domme, maar toch ook leuke, cartoons kijk. Ik schrik op als mijn telefoon gaat. Ik pak het op en glimlach als ik zie dat ik een berichtje van Harry heb.

Harry: kan ik langskomen?
Jij: always.

Ik rol mijn ogen om mijn cheesy reactie en doe mijn telefoon uit. Ik sta op en kleed me snel uit. Ik neem een snelle douche, kleed me weer aan en loop terug naar de woonkamer.

Ik sta weer op als de bel gaat en open de deur met een brede glimlach. Ik zie de mooie, lange jongen staan en laat hem binnen.

"Hi, Lou." Ik bloos door de bijnaam.

"Hi, Harold." Hij rolt zijn ogen en grijpt mijn heupen.

Hij trekt me tegen hem aan en kijkt me aan met een grijns. Hij drukt zijn lippen zachtjes op die van mij. Ik trek glimlachend terug en leg mijn hoofd in zijn nek terwijl hij zijn armen om mijn nek legt en ik mijn armen rond zijn middel.

Ik sluit mijn ogen en neem zijn lekkere geur in me op. Ik voel hem huiveren wanneer ik mijn adem uitblaas tegen zijn nek. Ik grinnik en trek terug.

"Laten we naar de woonkamer gaan." Zeg ik met een grinnik. Harry knikt en loopt achter me aan de kamer in.

We gaan zitten op de bank en kijken elkaar aan. Ik bijt op mijn lip als ik Harry mijn lichaam zie scannen. Hij grijpt me weer vast en trekt me op zijn schoot, mijn gezicht naar de zijne gericht.

"Ik ben blij dat ik op dat feest was." Zegt hij zacht. Ik glimlach.

"Ik ook."

"Wat gaan we doen?" Vraagt hij. Ik haal mijn schouders op.

— — —

We eindigen uiteindelijk op de bank, tegen elkaar aangeplakt, pizza etend en kijkend naar cheesy films. Ik hou van de glimlach die vormt op Harry's lippen wanneer er wat liefs gebeurd in de film.

Als we inmiddels zijn begonnen aan de vierde film van vanavond voel ik mijn oogleden zwaar worden. Ik lig nu met mijn hoofd tegen Harry's schouder, maar ik verlig mezelf en ga met mijn hoofd op zijn benen liggen.

Hij kijkt even naar beneden-naar mijn gezicht-en glimlacht schattig voor hij weer naar de film kijkt en zijn vingers door mijn haar laat gaan.

Ik sluit mijn ogen door z'n aanrakingen en val onbewust langzaam in slaap. Ik voel Harry zich nog verliggen voor ik helemaal slaap.

— — —

Ik word wakker van mijn telefoon die afgaat. Ik open mijn ogen en kijk verward. Ik glimlach direct wanneer ik armen om me heen voel en adem in mijn nek.

Ik pak snel mijn telefoon uit mijn zak en neem het op.

"Hallo?" Zeg ik heel zachtjes.

"Louis?"

"Ja?" Fluister ik.

"Waarom fluister je?" Fluistert Zayn. Ik grinnik zacht.

"Omdat Harry nog slaapt."

"Oh my God. Hebben jullie het wel veilig gedaan?" Ik rol mijn ogen.

"Wat is er, Zayn?" Fluister ik.

"Ik wilde vragen of je zin had in een jongens-avond. Harry mag mee, hij mag ook iemand meenemen." Ik denk even na en draai voorzichtig mijn hoofd om de slapende jongen naast mij te zien.

"Ja, is goed. Hoe laat?"

"Top! Vanavond na het eten!" Ik glimlach, stem in en hang op.

Ik kijk nog een tijdje naar Harry. Ik kijk naar zijn haar dat iets voor zijn ogen hangt, zijn roze lippen die een klein beetje open hangen, zijn wimpers die net boven zijn huid hangen. Ik luister naar zijn rustige ademhaling en naar de kleine snurkjes die af en toe zijn mond verlaten.

Ik wend snel mijn blik af wanneer ik besef dat ik gewoon eng aan het doen ben en bijt op mijn lip.

—————————

Vergeet niet te stemmen! X

Strange truelove. Larry Stylinson.✔️Waar verhalen tot leven komen. Ontdek het nu