@dreamsformagic

151 18 23
                                    

Здравейте и за второто интервю, където интервюираме нещастната скумрия dreamsformagic. Можете да си пуснете песента ѝ и да се вслушате в разказа ѝ за Уатпад и самата нея. Но първо, съобщение от интервюираната:

ЗАДАВАЙ МИ НЕУДОБНИ ВЪПРОСИ, ЕЗИКЪТ МИ НА ПРОВОКАЦИИ НОСИ, НО ПОЧНА ЛИ ДА ОТГОВАРЯМ ПОДРОБНОООО ПОВЯРВАЙ МИ ЩЕ ТИ СТАНЕ НЕУДОБНООООО

Начало!

❉ - Така, да започнем с the basics, разкажи ми малко за себе си.

Но, Йоане, това е твърде бейзик?!?! Добре, so навярно някаква част от Уатпад ме знае като Вийна Стийл и може би това е единственото и интересно нещо. Аз съм тийнейджър с много проблеми на главата, които оправям като прекарвам целите си дни в youtube или "пишейки" своите фентъзи книги. Занимавах се с обработване, но вече спрях so fuck off - не съм интересна повече.

(и в началото не беше, my dear)

❉ - Ами ако трябваше да побереш това в три думи?

Забавна, креативна, чувствителна

*спорим, понеже за мен първото е правописна грешка*

❉ - Постоянно ми споменаваш, че искаш да умреш. Кои са нещата, които би желала да направиш, преди това да се случи?

Главно да си завърша намислените книги, ако не се появят нови идеи. И да видя някои приятели от интернет кАТО В ТОВА ЧИСЛО НЕ ВКЛЮЧВАМ ТЕБ. Базикам се, има те и теб там. Преди да умра може и да направя нещо екстремно като да сбъдна мечтата си и да ям котешка храна в купичка с мляко.

❉ - Ако ме видиш ще умреш, та да го оставим за накрая. Ами вече сме на темата - да речем че си мъртва. Какви 5 неща би сложил някой в пентаграм, за да те призове

Ууу, интересен въпрос. да видим... Може би аметист, защото това ми е любимия камък; плюшена играчка еднорог; лилав люляк; вода Девин и Милка с Орео.

*тук се ядосвам, защото ми краде любими неща*

❉ - Ако можеше да пътуваш във времето, в миналото или бъдещето би отишла? В кои години? Защо?

Ако можех щях да се върна в годините около 1692, в Салем, за да ме помислят за вещица и да ме обесят или изгорят на кладата след като се позабавлявам. Самата тема за Салемските вещици винаги ми е била интересна, но защо вместо да чета измислици не го изживея наистина?

Raven's Caw // InterviewsWhere stories live. Discover now