@x-Unreal-x

67 8 16
                                    

Добре дошли, хора с много задължения и още повече време за губене! Днес прожекторите падат върху x-Unreal-x! Така че нека замълча, все пак не сте тук за да слушате мен - приятно четене!

*скролваме из старите си скандали и кринджваме дружно, преди да започнем*

❉ - Здравей и благодаря, че се съгласи на това интервю! Като за начало, разкажи на мен и читателите малко за себе си

Ако трябва да опиша себе си ще съм сериозно затруднена, може би ще ми бъде дори невъзможно, но си струва да опитам! Нарцистична личност съм, а интересите ми се разпростират в най-различни области, но за жалост много често се менят. Противоречива личност съм, нерядко обичам да стоя вкъщи, потопена в тишина и спокойствие, а друг път да съм навън, обградена от компания. Понякога мога да съм тиха, а друг път да не си затварям устата, като не изключим фактът, че имам хаплив език. Запълвам си времето като чета, предимно криминални романи и трилъри.Често разнообразявам рафтовете си с фентъзи книги, още по-рядко и с поезия.(tuk izlugah smutovete s koreici napisani ot 12-godishni sa topa no ostava taina)

❉ - А ако трябваше да сведеш това до три думи?

Iskam, da, umra Хубаво, шегичките ми са по-малоумни и от съседите ми. Ексцентрична, суетна и задълбочена ме описват най-добре. (Моля читателите да не си помислят нещо друго за последното прилагателно)

You've reached the end of published parts.

⏰ Last updated: Feb 20, 2020 ⏰

Add this story to your Library to get notified about new parts!

Raven's Caw // InterviewsWhere stories live. Discover now