19

286 15 1
                                    

Kylie p.o.v.

2 sterke armen houden me stevig vast, waardoor ik niet kan opstaan. Ik kijk op en zie Daniel slapend. Auwhhh wat schattig! Ik blijf liggen aangezien het gewoon goed ligt. Na een tijdje wordt Daniel wakker. 'Goodmorning sunshine!' zegt hij als hij mij ziet liggen. 'Goeiemorgen Daniel!' zeg ik glimlachend. Hij wilt opstaan maar ik hou hem tegen, 'Blijf liggen please!' smeek ik hem. Blozend gaat hij terug liggen, ik leg mijn hoofd op zijn borstkas en doe mijn ogen dicht. Mijn ogen gaan direct open als ik me school herinner. 'Shit!' ik ruk me los uit Daniels armen. Verward kijkt hij me aan, 'School!' antwoord ik. 'Ow ja, zouden we zelf school hebben?' vraagt hij terwijl hij zijn gsm al neemt. 'We hebben vrij!' giert hij als hij het mailtje ziet van onze directeur. Rustig ga ik weer liggen.

2 uur later zitten we met winterkleren in de Starbucks. Mijn zwarte skinny is al gewassen door de moeder van Daniel. Zo lief! En ik draag een dikke trui van Daniel. We bestellen beide en warme chocomelk en een croissant. In een fijne stilte eten we die op. Als we klaar zijn, stappen we weer in de auto in. En rijden naar mijn huis.

'Doei Daniel!' Ik sluit de deur achter mij en met een vrolijk gevoel loop ik naar binnen. 'Is er iemand?' als niemand antwoord, plof ik neer op de bank en start de tv op. De stilte in de kamer wordt verstoord door mijn rinkelende IPhone.

T: 'Hey beauty!'
K: 'Hey Ty!'

Ik zucht genietend als ik zijn stem hoor.

T: 'Ik ga vandaag met Sara naar het feest'

Hij zegt het alsof het niks is. Maar eigenlijk kwetst het mij.

K: 'Ow oke. Daniel zet me af, ik vraag hem wel of hij bij mij wilt blijven..'
T: 'Oke dan ga ik hangen, challassss!'
K: 'Doei'

Sip leg ik mijn gsm weg.

Na een tijdje voor de tv te hebben gezeten, besluit ik om de stad in te gaan. Ik heb nog feestkleren nodig voor Jess' feestje. Ik loop de Adidaswinkel binnen, want het is 1 van mijn lievelingswinkels. Een vrouw komt naar me toe gelopen, 'Zal ik je helpen jongedame?' 'Noem me maar Kylie hoor,' ze glimlacht vriendelijk 'en ja ik ben op zoek naar een chille trui ofzo voor een feestje!' Ze knikt en loopt geconcentreerd naar een kledingrek. Ze haalt een zwarte skinny uit het rek en een blauwachtige pull. Ik knik enthousiast. Ze geeft me de juiste maat en ik ga passen. 'Staat je goed!' zegt de vrouw. Enthousiast bedank ik haar, ik kleed me weer om en loop naar de kassa. 'Geen schoenen nodig?' vraagt ze. Ik kijk naar mijn inmiddels versleten vans. Ik knik en weet al welk paar ik wil. De vrouw geeft me mijn juiste maat en ik betaal alles. 'Hopelijk tot de volgende keer Kylie!' zegt ze. 'Ja hopelijk!' Snel loop ik terug naar huis, meteen als ik de deur open doe wordt ik bestormd door mijn moeder. Ze vraagt of ik oké ben en als ik ze heb overtuigd dat het maar een verkoudheid is, loop ik naar mijn kamer. De klok geeft 18:30 aan. Over een uurtje komt Daniel me ophalen.

Fris gewassen kom ik uit de badkamer. Ik doe wat make-up op en stijl mijn haar. Dan kleed ik me om in de kleren die ik vandaag heb gekocht.

 Dan kleed ik me om in de kleren die ik vandaag heb gekocht

Oops! This image does not follow our content guidelines. To continue publishing, please remove it or upload a different image.

Het is kwart na 7 en ik loop naar beneden

Oops! This image does not follow our content guidelines. To continue publishing, please remove it or upload a different image.

Het is kwart na 7 en ik loop naar beneden. Na wat bij te hebben gepraat met mijn ouders klinkt de bel. Mijn moeder doet de deur open en als ze Daniel ziet, knuffelt ze hem stevig. 'Dankje dat je zo goed bent met mijn meisje!' Hij krabt blozend in zijn haar, 'Graag gedaan!'

'Je ziet er leuk uit Kylie' zegt Daniel in de auto. 'Dankje' zeg ik verlegen. 'Jij mag er ook best zijn' hij glimlacht naar mij. 'Mijn ouders zijn heel blij dat ze jou ontmoet hebben' zegt hij na een korte stilte. 'Ik ben ook heel blij dat ik hun heb ontmoet! Had ik maar zo een familie!' zeg ik lachend.

Een halfuurtje later zijn wij bij Jess thuis. Als Daniel Tyler ziet wilt hij afscheid nemen. 'Uhmm..' begint hij. 'Nee, jij gaat de hele avond bij mij lopen!' onderbreek ik hem. Hij krabt verward in zijn nek, 'Maar een Tyler dan?' Ik kijk hem sip aan en wijs naar Sara. 'Hij is hier met haar...' Daniel knikt rustig en neemt dan mijn hand vast. 'Dansen?' We lopen naar de dansvloer en gaan helemaal los. Na een tijdje lopen ik en Daniel naar de bar. En doen wat shotjes. Niet veel later komt Lizz bij ons aan de bar zitten. En voor we het weten zitten Jack, Zach en Cobryn op de stoeltjes naast ons. 'Weet iemand waar Jess en Jonah zijn?' roep ik boven de luide muziek. Iedereen schudt zijn hoofd net op dat moment komen Jonah en Jess vechtend naar ons toe. 'Zie dan wat je hebt gedaan sukkel!' roept Jess boos. Haar kleren zitten onder de drank en Jonah kijkt haar verveeld aan. 'Ik heb toch al sorry gezegd! Moet ik het aflikken of wat?' zegt hij geïrriteerd. Jonah loopt weg en zet zich naast Zach. Jess gaat op de verste stoel zitten. Aan de andere hun blikken te zien gaat er niets gezegd worden. 'Uhm bierpong?' zegt Lizz na een tijdje. Enthousiast lopen we naar de tafeltjes buiten in de tuin. We drinken zoveel bier dat Jonah op een gegeven moment in de bosjes naakt staat te plassen en Zach tegen een boom staat te praten.

She called me her friend.. ft. Why Don't WeWhere stories live. Discover now