0.7

246 11 2
                                    

*Mykie*

Jag satt på bakgården och gungade lite fram och tillbaka tills jag hörde ett skrik komma från huset. Jag ställde mig fort upp och sprang in för att kolla vad det var, jag öppna bakdörren och gick försiktigt in i huset. "Mykie!!!!!" Hörde jag ett skrik från min lilla syster Ayla,"Ayla vart är du??!" Skrek jag tillbaka i lite panik. Minuter gick och jag fick aldrig ett svar så jag fortsatte att gå runt och leta vart hon är, paniken hade mig skakandes.

Jag gick in till vardagsrummet och stanna i ren skräck, jag kunde inte röra mig överhuvudtaget.. jag stod bara där och stirra. "Ayla.. Nej!!! Släpp henne!!!" Skrek jag så fort jag fick tillbaka att jag kunde prata och röra mig, framför mig stod det en man med en kniv mot Aylas hals.

- Mykie snälla rädda mig!! Skrek Ayla igen och kolla på mig med panik, "Tyst!" Sa mannen och slängde till lite med Ayla och just nu kämpade jag med att hålla tillbaka tårarna medans pappas ord repeterades i mitt huvud, "visa dig aldrig svag!" Om och om hörde jag dom orden.

- Vad vill du? Frågade jag men det kom mer ut som en viskning. "Vad jag vill?" Svarade mannen och skrattade lite i slutet, "Jag vill ha tillbaka det din pappa tog från mig!" Sa mannen igen mer aggressivt och tryckte kniven lite hårdare mot halsen.

- Vad har min pappa tagit från dig? Frågade jag och tog ett försiktigt steg framåt,  mannen tittade på mig och öppnade munnen för att säga något men stannade sig. Han tog ett djupt andetag och blundade samtidigt men när han öppnade sina ögon igen var det bara ilska man kunde se.

- Han tog min dotter ifrån mig! Jag behövde begrava min egna dotter och jag kommer inte få tillbaka henne! Sa mannen men så mycket ilska i rösten och jag visste inte vad jag skulle svara så jag stod bara där helt chockad över vad han har berättat, "Och nu ska han få känna hur det känns att behöva gå igenom den smärtan av att begrava sin dotter!" Halv skrek mannen och sen hände allt så fort men mannen drog ett snabbt drag över Aylas hals och sen hördes hennes skrik innan mannen släppte henne och sprang där ifrån.

Jag rusade fram till Ayla och slängde mig ner på marken och tog upp henne i min famn, "snälla låt mig inte lämna.. jag vill inte lämna dig" viskade Ayla fram och nu kom tårarna fram, dom kom som floder ner för mina kinder. " Oroa dig inte, du kommer aldrig att lämna mig, för du kommer att klara det här, kämpa snälla" svarade jag och kramade om henne lite och torkade tårarna på hennes kind.

- Lovar du att aldrig glömma mig? Frågade Ayla försiktigt och kramade min hand, " Jag lovar att aldrig glömma dig men du kommer inte att gå någon stans för du kommer klara det här, du är så stark" svarade jag tillbaka och sen började hennes blinkningar bli längre och tyngre.

- Ayla håll dina ögon öppna, titta på mig!! Skrek jag lite och hon öppna ögonen igen och log lite mot mig "Va stark och.. kämpa.. för mig.." sa hon och sen var hon borta. "Neeeej!!! ayla lämna mig inte nu, öppna dina ögon!!!" Skrek jag och och kramade om henne hårdare och grät, jag kunde inte kontrollera mina tårar längre.

- Neeej!!! Skrek jag och satte mig hastigt upp, min panna var svettig. Jag kollade mig runt och såg att jag låg i ett rum, sängen var mjuk och rummet var väldigt fint inrett. Jag ställde mig upp ur sängen, men ångrade det genast över hur ont jag hade det i mina revben, jag tittade ner och såg att jag hade mina kläder på mig fortfarande, en lättnad suck lämnade mina läppar och jag började gå försiktiga steg mot dörren. Jag kände lätt på handtaget och kände att det var låst, "Hello!!!!!" Skrek jag och bankade på dörren men inget hände.

Jag bankade igen och väntade en liten stund och sen började banka på dörren igen och precis då öppnades dörren och jag ramlade och tappade balansen lite, jag ramlade in i en hård famn som tog emot mig och höll sina händer på mina axlar. "Who are you?!" Sa jag och slog bort hans händer så fort jag hade fått tillbaka balansen och tog några steg bort, "Well I'm Jack" sa han och tog nått steg mot mig men jag backade inte så han kom närmare mig.

- Okey Jack what am I doing here? Frågade jag och tittade på honom helt oberörd av att han var nära mig, fast jag måste erkänna han såg riktigt bra ut. "Sorry hun, Can't tell you that" svarade Jack mig och flinade lite mot mig fast jag himlade med mina ögon, "Okey Jack, I'm Alsing again! What am I doing here?" Frågade jag igen lite mer irriterat och då började han skratta "Still not gonna tell you" svarade han bara och fortsatte skratta lite mer.

- Okey, I'm done being nice now! Tell me what do you want from me!! Sa jag och gick mot honom, nu stod vi jätte nära varann. "It's cute that you think that you can make me tell you by just that" sa Jack och skrattade lite och kollade ner på mig eftersom han var längre än mig. "Fine! If that is how you want it" svarade jag och la mina händer på hans bröstkorg och tryckte honom bakåt igen "If that is how you want it then I don't wanna talk to you!" Fortsatte jag och sen när jag sa klart meningen smällde jag igen dörren för då hade jag backat ut honom ur rummet. Jag vände mig om och började få mot sängen, utanför dörren kunde jag höra hur Jack skrattade men gick sedan iväg.

Jag slängde mig i sängen igen och suckade, jag rullade runt så jag låg på ryggen och kollade upp i taket. Efter ett tag så somnade jag igen med Ayla i tankarna..

———————————————————————————
Nytt kapitel äntligen!!!
Sorry hurrni för att jag har varit borta men nu är det ute ett kapitel så hoppas ni gillar de❤️❤️

Being The Daughter Of The McCollinsWhere stories live. Discover now