|5|

291 23 0
                                    

Düz yazı içerir. İyi okumalar.

Jimin

Duştan çıkınca hala çok azda olsa sinirliydim. Yoongi hyungun yanına gitmiştim. İlk o her şeyi anlatmıştı. Hyung gerçekten çok güzel seviyordu. O anlatırken sinirim geçmişti. Onun yerine tebessüm ediyordum. Ta ki o soruya kadar...

" Sen neden sinirliydin Jiminie?"

Olayı anlatmaya başladım.

                     Flashback

Her zamanki gibi işimi bitirip favori kahvecime gitmiştim. Orası her iş çıkışı gittiğim bir yerdi. Kapıyı açtığım gibi kahve taşıyan bir adama çarpmıştım. Kahve gömleğime dökülmüştü. Sıcaktı. İkimizde aynı anda

" Önüne baksana" diye bağırmıştık.

Sonra ben derin bir nefes alıp verdim. Kafamı kaldırdığımda Ünlü Manken Jeon Jungkookla karşılaştım.

Onu takmayarak tuvalette doğru koştum. Gömleğime kahve dökülmüştü. O da arkamadan geliyordu. Tuvalete gelince ilk iş alttan başlayarak gömleğimin düğmelerini çözmekti. Kapıya yaşlanmış beni izliyordu. Siniri bozucuydu.

Kahve tam karın kaslarıma gelmişti. Peçete alıp ıslattım. Islak peçeteleri karın kaslarıma koydum. İlk başta acıdığı için dişlerimi sıksamda sonra işim bitince  aynada ona doğru baktım.

Gözlerimiz kesince konuşmaya başladı. Ceketini çıkarıp yanına koydu.

" Ceketi giy. Yarın gömleğini temiz bir şekilde almaya gelmişken ceketimi verirsin. Jeon şirketini biliyorsundur. Şimdi gömleği bana ver. Telefon numaram cebinde akşam mesaj atarsın."

Sinirli bakışlarımı ona yollamayı unutmadım. Onayladım.

Kabine girip gömleği çıkarıp ceketi giydim. Önümü kapattım. Kabinden çıktım. Gömleği ona uzattım.

" Teşekkürler ve özür dilerim" dedim. Yanından geçerken

" En azından özür dileseydin hayvan" dedim içimden söylediğimi düşünerek

"Duyabiliyorum" Nasıl yani ben onu içimden dememişmiydim. Fena rezil olmuştum. Utanmıştım artı sinirlenmiştim. Kapıdan koşarak çıkmadan önce duyduğum son şey beni dahada utandırdı.

"Utanınca fazla şeker oluyorsun. Yanaklarını ısırmak istiyorum." demişti.

                    Flashback end

Yoongi hyunga her şeyi anlatmıştım. Biraz şaşırmıştı. Ee! Tabi haklı yani. Bir insan hem bu kadar iyi hem bu kadar umursamaz falan olmazdı.

Ne kadar Yoongi hyungun menajeri olsamda ben bir oyuncuydum. Cuma günü Hobi hyung ve menajeri ile tanışacaktık. Menajeri onunda benim gibi ünlü birimiş. Acaba kimdi? İyi anlaşabileceğim biri olursa süper olurdu.

In My Feeling☆Sope☆✓ Hikayelerin yaşadığı yer. Şimdi keşfedin