Kapitel 1

28 2 0
                                    

Nu gør jeg det. Jeg tager hul på et nyt kapitel af mit liv. I snart 3 år har jeg ventet på det her øjeblik, og endelig får jeg min drøm opfyldt. Fra i dag af er jeg studerende på et college i London.

Mit navn er Nelly Juhl, og jeg er 18 år. Jeg kommer fra Danmark, og der har jeg boet hele mit liv, men nu trænger jeg til forandring. Jeg har tykt brunt hår, som går til lidt over albuerne. Jeg er cirka 175 cm høj. Jeg har gået til dans i Danmark siden jeg var 5 år, og det skal jeg fortsætte med i London.

Jeg kommer virkelig til at savne alle mine danse veninder fra Danmark, men jeg har lovet at ringe en gang hver eneste uge.

Jeg stirrer op på bygningen, eller rettere sagt bygningerne. Det er en kæmpe skole, og hvis jeg nogensinde lærer at finde rundt her, vil det være et mirakel.

Der ligger en stor bygning i midten, som sikkert er der hvor undervisningen foregår, og på hver side af den store bygning er der to mindre bygninger, i den ene er der hvor pigerne sover, og i den anden sover drengene. Foran den store bygning er der en stor vandskulptur med bænke rundt om, så man kan sidde der og læse om sommeren.

Alle eleverne der går rundt med bøger eller sidder i græsset og snakker, gør stedet meget mere interessant og indbydende, og jeg glæder mig allerede til min første time. Hvilket undrer mig, siden jeg normalt ikke bliver begejstret over noget skolerelateret.

Man kan også se nogle elever -sikkert nye elever- som bliver kindkysset og krammet igen og igen af deres forældre. Jeg kommer til at tænke på mine.

I lufthavnen begyndte min mor at græde, og det endte ud i, at hun lavede en kæmpe scene lige midt i hele lufthavnen. I forvejen var det svært at sige farvel, så det gjorde det ikke ligefrem nemmere.

Jeg kan ikke vente med at se mit værelse og møde min roommate. Jeg håber, at jeg har fået en roommate, som ikke er en af dem, der roder vildt meget. På nogle punkter kan man nok godt kalde mig for lidt af en perfektionist.

Jeg ser ned på det kort, som jeg har i hånden. Jeg fik sendt et kort over skolen på mail, og nu hvor jeg ser størrelsen af skolen, forstår jeg hvorfor. Jeg finder pigernes bygning på kortet, og bevæger mig imod den. Jeg går ned af gangene, imens jeg leder efter mit værelse, hvilket er nummer 112.

Da jeg har fundet mit værelse, kan jeg høre en masse larm komme derindefra. Det er sikkert min roommate. Fordi jeg gerne vil virke høflig, vælger jeg at banke på, selvom jeg også bor der. Efter 2 sekunder har hun allerede åbnet døren. Hun er hurtig.

Foran mig står der en ung pige, hun har mørkebrunt hår, som er ligt kortere end mit. Hun er tynd, cirka ligeså høj som mig og meget smuk.

"Hej, du må være min roommate. Hvis du ikke allerede ved det så hedder jeg Sara Bach" Siger min nye roommate. Hun rækker venligt hånden frem, og jeg tager den og ryster blidt.

"Hej. Ja det er mig, jeg hedder Nelly Juhl" Siger jeg glad.

"Godt at møde dig, kom indenfor" Siger hun og går et skridt til siden, så jeg kan komme forbi.

"I lige måde" Siger jeg smilende og går indenfor. Vores værelse består af to senge i hvert hjørne af værelset, to døre -jeg gætter på den ene er ud til badeværelset og den anden til køkkenet- et skab ved siden af hver seng og et stort skrivebord. Der ligger allerede tøj i skabet til venstre og en kuffert på sengen ved siden af. Jeg går hen til sengen til højre, ligger min kuffert og begynder at pakke ud.

"Jeg vidste ikke hvilken side du ville have, så jeg valgte bare en. Håber det er okay" Siger Sara smilende, og går hen til sin kuffert og begynder at pakke det sidste ud.

"Det er helt perfekt" Siger jeg og smiler så meget, at jeg ikke troede det ville være muligt.

Fordi det er helt perfekt, det hele er perfekt.

***

Første kapitel. Håber I kan lide det og bliver hængende til næste kapitel:))

En chanceWhere stories live. Discover now