|//\\//\\//\\//\\//\\3//\\//\\//\\//\\//\\|

2K 176 289
                                    

Deniz Doğa Ercan

Kağıttaki isim buydu...Destek departmanı geldiğinde gözümü gelenlerin üstünde gezdirdim ve görmek istemediğim o kişiyi gördüm.

Sadece ben değil herkes şaşırmış şekilde Deniz'e bakıyordu. Ama Deniz nasıl UA'e girebilmişti ki?!

"Bu dönem aramıza yeni bir arkadaş katıldı, UA spor festivalinde görünmedi. Zaten A SINIFI onu tanıyor. Fazla söze gerek yok herkesin yaka kartları var zaten herkes kağıdında yazan kişinin yanına geçsin."

El mecbur Deniz'in yanına geçtim.

"Soktuğumun şansına bak! Gele gele Yarım Puşt geldi."

YN: Normalde böyle yazılanlar Türkçe ve Japon'lar anlamıyor. Ama yukarıdaki diyalogda Yarım Puşt bu şekilde yazıldı çünkü Misaki de ona öyle hitap ettiğinden biliyordu anlamını.

"Ne Yarımmış arkadaş! Yarım Puşt, Yarım Piç, Yarım Gül! Yemin ederim saçımın kızıl kısmını beyaza boyayacağım, tamamlanacağım! "

"Seni yarımlıktan beyaz boya kurtarmaz."

"Kızıl?"

"O da kurtarmaz, Misaki yi bana vereceksin onunla ben evleneceğim!"

"Yeter ya! Herkes ayrı manyak!"

"Sende çok normal sayılmazsın!"

***

"Parkur?"

Sınıftaki herkes Misaki'ye baktı. Aizawa-sensei bir etkinlik çıkarmak istediğini söylemişti. Ve Müdür ile öğretmenler A sınıfına toplaşmıştı. Neden derseniz hiç kimse Misaki kadar komik bir şey bulamazdı.

"Evet, kızlar erkeklere karşı! Ben, Yaoyorozu, Tsuyu, Uraraka, Jirou ve Mina'ya karşı şimdi sizden beş kişi! Parkur maçı yapacağız, korktun mu Yarım Puşt?!"

"Ne korkacağım be?! Tamam oynuyorum! Kaminari, Bakugou, Iida, Midoriya, Kirishima ve ben oynuyoruz!"

"Ben uğraşamam, başkası oynasın!"

"Tamam Bakugou'yu siktir et Sero da iyidir."

"Ama bilemiyorum futbol  çok sönük Ve normal?"

"Bende emin değilim."

"Misaki'den daha iyi bir fikir beklerdim..."

Aizawa'nın Ağzından;

Diğer Öğretmenler Misaki'den daha iyi bir fikir bekliyor gibiydi . Herkesin endişesi olsa dahi ben Misaki'nin bunun üstesinden gelebileceğine inanıyorum,

<FLASHBACK>

"Son günlerde UA'in popülaritesi düşmeye başladı. Bu yüzden ikinci bir oyun -Spor festivali gibi- yapmayı düşünüyorum. Bu yüzden fikirlerinizi almak için sizi buraya topladım. Nasıl bir oyun olabilir, kuralları neler olmalı gibi şeyler."

Müdür Nedzu, Vlad King, Present Mic, Midnight, All Might öteki öğretmenler masada oturmuş aylık genel toplantıyı yapıyorduk. Müdür sorunlardan bahsederken herkesin önünde kendi sınıfının kağıtları vardı. Midnight söz aldı.

"Benim düşüncem buna bizim değil gençlerin karar vermesi. UA olarak biz kendi değerlerimizi onlara aşılamaya çalışıyoruz zorla kabul ettirmeye değil. Onların kendilerini seçtikleri oyunla ifade etmesi daha doğru."

Müdür Nedzu, Midnight'a döndü.

"Bence de Midnight söylediğin doğru. Ama bu sıradan bir oyun olmamalı. Eğlenceli, özgünlük kullanabilecekleri bir oyun olmalı ayrıca popüler de olmalı."

UA'DE BİR TÜRK KIZI 3/ SONSUZA DEK MUTLUजहाँ कहानियाँ रहती हैं। अभी खोजें