twenty - all or nothing

2.7K 140 32
                                    

-Lekapom. -vakartam a tarkóm. Mikor körbenéztem a vigyorgó barátaimmal és Luke döbbent arcával találtam szemben magam. El sem hiszem, hogy megteszem.

Elétipegtem, ő pedig feltápászkodott. A tekintetem égszínű íriszei és kívánatos ajkai között cikázott. A kezeimet óvatosan a nyaka köré fontam, ő pedig hatalmas tenyerével keretezte az arcom. Egyre közelebb voltunk egymáshoz. Ajkaink már súrolták egymást. Biztos, hogy ezt akarom? Már mindegy. Magához húzott és gyengéden csókolni kezdett. Minden porcikám beleremegett. Nem nevezném csókcsatának a közöttünk lejátszódott jelenetet, inkább egy apró csóknak. Mikor elváltunk még pár röpke pillanat erejéig egymás szemét figyeltük, majd Luke elmosolyodott én pedig zavartan helyet foglaltam.

A játék további részében nem történt semmi érdekes. Nyolc órakkor ismét live következett instagram-on, hogy bejelentsük mindenki megérkezett Prágába és nagyon várjuk már a koncertet, illetve remélhetőleg ezúttal nem lesz semmi baj. Az utóbbinál természetesen mindenki nyomatékosan rám nézett.

-Ashie, én elmegyek aludni. Fáradt vagyok már. -ültem le a fiú mellé.

-Megyek én is.

Elindultunk a hotel szobánkba, majd először én aztán Ashton is elment tusolni. Befeküdtem az ágyamba és összekuporodtam. Hamar elnyomott az álom.

Reggel a telefonom ébresztőjére keltem. Ma van a koncert napja. Délután négykor kezdődik, addig pedig megyünk rádióhoz, sajtótájékoztatóra, meetingre és hasonló elfoglaltságaink lesznek. Holnap van egy szabad napunk körülnézni, aztán indulunk Reykjavík-ba.

Mivel Euróbában sokkalta hűvösebb az idő, melegen öltöztem, ősznek megfelelően.

Felvettem egy fekete, a térdénél szakadt farmert, egy fehér pulóvert, arra pedig egy pufi dzsekit. Hogy csinosabbra vegyem a formát, cipőnek egy magassarkút választottam, illetve egy hozzá illő táskát. Ebbe beledobáltam a fontosabb cuccokat és még felvettem egy sapit. Már indultam volna ki a szibából, de Ashton megragadta a csuklóm, így visszatartva.

-Ezt is rakd fel. Már téged is felismerhetnek az utcán. -a kezembe nyomott egy napszemüveget, amit én az orromra toltam.

Mi készültünk el először Irwin-nel, így az autómatából szerzett kávémat szürcsölve vártam a többieket, jobbomon a göndörkével

Oops! This image does not follow our content guidelines. To continue publishing, please remove it or upload a different image.

Mi készültünk el először Irwin-nel, így az autómatából szerzett kávémat szürcsölve vártam a többieket, jobbomon a göndörkével. Nem kellett sokáig várni, Mikey és Crystal már érkeztek is.

-De csini valaki! -sétált felém a lila hajú lány vigyorogva.

-Köszönöm! Te is kitettél magadért. -kuncogtam. Egy törtfehér kötött ruha, egy sötétbarna csizma és egy ilyen színű dzseki volt rajta. A haja egyszerű lófarokban.

-Csak nem Hemmo miatt csípted ki magad? -kacsintott. Nem volt időm válaszolni, mivel az említett is megérkezett, oldalán Calum-mal.

-Aztabüdös. -suttogtam, mire Ashton halkan felnevetett. Szívdöglesztően nézett ki. Fekete szűkebb fazonú farmer, Nirvana-s világosszürke poló, a tőle jól megszokott bőrdzsekivel. Egyszerűen öltözött, mégis eláll tőle a lélegzetem.

Beletúrt szőke fürtjeibe és jó reggelt kívánt mindenkinek. Ezután Michael hívott két taxit, így megint feloszlik a csapat. Az elsőben Luke, Calum és Crystal ült míg a másikban Mikey, Ash és én. Nagyjából húsz perc alatt odaértünk a stúdióba, ahonnan a rádióadást sugározzák majd.

Bemutatkozott nekünk Cristof, aki a kérdéseket fogja feltenni és hasonlók, majd elkezdődött az egész. Nagyjából tíz percet foglalt magába az egész beszélgetésnek nevezett rész, majd a fiúk elénekelték a Woke up in Japan-t és indultunk is a sajtótájékoztatóra. Rengeteg rajongó várt az épület előtt

-Annie, csinálhatok veled egy képet? -kérdezték többen is. Mosolyogva bólintottam, majd fényképezkedtem a rajongókkal. Nagyon jó érzéssel töltött el, hogy néhányan elfogadták, hogy közel állok a fiúkhoz és engem is megszerettek. Néhányan javasolták, hogy kezdjek bele az énekes karrierbe mert szép hangom van. Igazából elgondolkoztatott, olyan sokszor mondták.

💛💛💛

-Kipurcantam. -dőltem le az ágyamra. Mindenki a mi szobánkban volt és jóízűen nevettek rajtam. Nem hiszem el, hogy ők nem fáradtak el!

-Még vissza van a koncert és a meet&greet, kislány. -dörmögte Luke és ő is kidőlt mellettem.

-Tuti te is elfáradtál. -fordultam felé. Ő is így cselekedett. Az orrunk majdnem ősszeért.

-Sokáig bírom. -vigyorodott el.

-Skacoook! -toporzékolt Mikey- Éhes vagyok. Rendeljünk pizzát! -hisztizett tovább.

-Rendelj! -javasoltam.

-De nem peszélek prágaiul.

-Hogyan? -nevettem.

-Prágaiul. -értetlenkedett.

-Úgy érted, hogy csehül? -kacagott a mellettem fekvő fiú is.

-Úgy.

-Akkor rendelj angolul, te bamba! -dobta meg a barátnője egy párnával, mire mind felnevettünk. Clifford-nak nagy nehezen sikerült rendelnie három pizzát, majd elégedetten ült le Crystal mellé. Amíg ki nem hozták az ebédünket, addig arról beszéltünk, hogy mit szeretnénk holnap megnézni a városban. Mindenki leginkább a Charles hidat szeretné látni, de én ezzel nem értettem egyet.

-Mi lesz az Old Town-nal? -kérdeztük teljesen egyszerre mellettem fekvő szöszivel.

-Ti ketten menjetek oda, mi megnézzük a hidat. -javasolta Crystal egy apró kacsintás kíséretében. Rábólintottunk az ötletre, majd falatozni keztük a pizzát, ami idő közben megérkezett.

-Skacok, itt van nem messze a Wenceslas tér. Nem megyünk el oda a koncert előtt? Még csak egy óra van! -javasoltam miután megebédeltünk. Mindenkinek tetszett az ötlet, ígya GPS segítségével elindultunk a gyönyörű tér felé. Találtam kürtöskalácsot, így Hemmings-t magam után rángatva indultam el a bódé felé, ahol két fahéjas kalácsot kértünk. Ezt eszegetve sétáltunk a többiekkel a hatalmas téren és képeket készítettünk mindenről, amit szépnek vagy viccesnek találtunk. Nagyon jól éreztem magam velük, mint mindig. Nem is tudom mi lenne velem, ha Luke nem nekem ír Ashton helyett.

Skacoook!
Megérkezett az új rész, illetve az új könyvem első része! Az is egy 5sos fanfic és nagyon sokat jelente, ha rálesnétek a •heartbreak girl• c. sztorimra.

🌹Iza🌹

Unknown number ° L.H.Where stories live. Discover now