twenty-one - i love you

2.8K 156 39
                                    

-Lassan indulni kéne. -közölte Ash. A telefonomra pillantottam. Már csak húsz percünk van visszaérni, így hívtunk két taxit és visszamentünk a szállásra. Egész nap a tegnap esti csókon jár az eszem. Nem tudkm, hogy neki jelentett-e valamit, de nekem biztosan. Ha csak visszagondolok rá, beleremeg a testem. A probléma pedig az, hogy folyton csak erre gondolok.

-Fázol? -kérdezte Hemmings.

-Ne-nem. Talán egy kicsit. -nem tudtam mit mondhatnék. Valljam be neki min gondolkozom? Nem vagyok hülye!

-Kéred a kedvenc pulcsim? -dörmögte a fülembe.

-De nincs is rajtad pulcsi.

-Nem most. Gondoltam szeretnél melegen öltözni a koncertre és a meet&greet-re.

-Milyen az a pulcsi?

-Fekete. Nirvana-s. -rögtön felcsillantak a szemeim.

-Kapucnis?

-Persze.

-Tényleg odaadnád?

-Jól állna rajtad. -kacsintott, majd a kiszállt a taxiból, ugyanis megérkeztünk a szállásunkra. Én is kipattantam és megvártam amíg Ashton fizet, akiről el is felejetkeztem, hogy velünk utazott. Elég halkan társalogtunk Luke-kal, így nem hallhatott belőle semmit. A liftben síri csendben voltunk egészen, addig az emeletig, ahol a szobáink vannak.

-Akkor jössz? -húzta félmosolyra a száját Hemmings közben a szemembe nézve.

-Aha. -Ashton furcsán nézett ránk ezért eltátogtam neki, hogy mindjárt utána megyek és elundultam Luke-kal a szobája felé. A többiek még nem értek vissza, így kettesben voltunk a szobában. Hemmings kutakodni kezdett a bőröndjében, majd előhúzott egy fekete anyagot és azzal a kezében indult el felém. Nagyon közel állt meg előttem, de egy lépést sem mozdultam.

-Odaadod? -kérdeztem meg nem szakítva a szemkontaktust.

-Még nem.

-Akkor mit csinálsz? -elvigyorodott, majd lecsapott az ajkaimra. Ösztönösen visszacsókoltam. A kezem a hajába vándorolt, míg ő a csípőmnél támasztott. Heves csókcsatát vívtunk.

-Mi van, ha Cal benyit? -lihegtem, amikor levegőhiányban elváltunk.

-Már a téren mondtam neki, hogy egy kis magán tér kell, a koncert előtt. A ti szobátokban öltözik át. -hadarta, majd újra hevesen csókolni kezdett.

-Luke... -kezdtem bele.

-Szeretlek. -ez a súlyos szó egyszerre hagyta el a szánkat. Egymásra mosolyogtunk, majd még egy gyors csókot váltottunk. Ideje készülni. Odaadta a pulóvert, én pedig betipegtem a fürdőbe és magamra kaptam azt. Imádom az illatát.

-Mondtam már, hogy jól álnnak a ruháim?

-Csak párszor. -kuncogtam, majd adtam a szájára egy puszit és elindultam az én hotelszobámban. Ott találtam Ashton-t és Calum-t. Az utóbbi, amikor meglátta, hogy megjöttem rámmosolygott, majd átment a saját szobájába, mivel ott hagyott valamit.

-Mi volt?! -érdeklődött Ashton.

-Megcsókolt. -fülig elpirultam és mosolyogtam, mint egy tejbetök.

-Az látszik. -nos igen. Elkenődött rúzs, kócos haj, duzzadt ajkak- Ennyi?

-Kimondtuk. Tudod... Egyszerre.

-Szóval egyszerre vallottatok szerelmet. -tanulmányozta a hallottakat, majd vigyor ült az arcára- Akkor most jártok?

-Nem. Hivatalosan még nem.

Unknown number ° L.H.Onde histórias criam vida. Descubra agora