#4 - Agnes

3.1K 200 11
                                    

Ma olin küll Annie nõu kuulda võtnud ja Tomiga rääkinud, aga me ei leidnud teemasid ning see kõik oli üleüldse piinlik, seega nõustusingi ma peale klubisse jõudmist Dannyga tantsima minna. Danny oli ilus, aga ma eelistasin blonde, tantsida võisime sellegipoolest. Ülejäänud seltskond kadus üsna kiiresti ära ning ma avastasin, et Danny oli tegelikult päris tore.

"Kas sa juua soovid?" küsis ta umbes kahekümne minuti pärast ning kuna baarileti taga oli ka Tom, otsustasin ma mehe pakkumise vastu võtta, lihtsalt selleks, et Tomi reaktsiooni näha.

“Jaa!” naeratasin talle ning me trügisime läbi rahva end letini. Tellisime endale joogid ning alles siis söandasin ma Tomi poole vaadata.

Kutt jälgis mind juba, kuid kui ta minu pilku märkas, keeras ta taas eemale. Vähemalt ta jälgis mind... otsustasin vaadata, kui kaugele asja viia suudan. Sain oma kokteili kätte ning jõin sealt, samal ajal Danny jutule kaasa noogutades, tegelikult keskendusin ma sellele, kas Tom mind parasjagu jälgida võis...

Kui me aga oma joogid lõpetasime, siis tirisin ma Danny tagasi tantsupõrandale. "Sa oskad hästi tantsida," ütlesin talle võluva naeratusega.

“Sina ka,” vastas ta mulle ja tõmbas mind endale lähemale. Muutsin oma tantsuliigutused veidi flirtivamaks ning kiikasin Tomi poole, kes nüüd baarileti tagant kadunud oli. Mul ei läinud aga kaua, et teda leida, ta tantsis nüüd mingi tüdrukuga, ma muigasin selle peale.

"Kuule, liigume veidi sinu paremale, mulle paistab valgus otse silma?" küsisin Dannylt.

Mees noogutas ning ma liigutasin end soovitud kohale, et ma Tomi üle Danny õla näeks, nihkusin Dannyle uuesti lähemale. Ka Tom oli oma tüdrukule nüüd intiimselt lähedal ja ma muigasin, me mõlemad teadsime, mis mäng käimas on, kuid siiski tundsin vajadust sellel tüdrukul pea otsast rebida. Natuke imelik oli, et ma nii armukade olin, aga ma polnud tõesti Tomist vist ikka üle saanud. Kuidas oleksingi pidanud, kui iga asi mulle teda meelde tuletas? Danny käed liikusid nüüd mu alaseljale ja ma lasksin tal endast kinni võtta.

“Sa oled lummav...” sosistas Danny mulle. Muigasin ja astusin mehele veel lähemale, meie ülakehad puutusid kokku. Toetasin oma pea ta õlale ning panin vastu soovile Tomi poole kiigata.

Danny käed liikusid mu seljalt allapoole, mu tagumikule, mida ta katsus. Tegelikult ei meeldinud mulle üldse, kui mind käperdati, aga täna otsustasin sellest mööda vaadata.

Nägin, kuidas Tomi silmad hetkeks punaseks läksid, kuid juba järgmisel hetkel oli see läinud. Danny oli ta hetkeks tõsiselt välja vihastanud, muigasin endamisi. "Sa lõhnad nii hästi," sosistasin Dannyle.

“Ja sina lõhnad isuäratavalt.”

"Mhm..." sosistasin vastu mehe kaela ning näksasin seda kergelt, ta haare minu ümber tugevnes.

“Ma tahan sind,” sõnas ta. Vaatasin talle nüüd naeratades otsa, see läks libedalt... Järgmisel hetkel kiikasin veel korraks üle Danny õla Tomi poole, ning kindlaks teinud, et ta jälgis, nõjatusin Dannyle lähemale ja suudlesin teda. Danny huuled olid pehmed ja ta oli väga hea suudleja, ma isegi nautisin seda.

Seda hetkeni, kui Tom Danny õlale koputas ja meid teineteisest eemalduma pani. "Vabandust, aga ma arvan, et sellest piisab," ütles Tom veidi pahaselt.

“Tom? Mis viga?” Danny muigas.

"Jah, Tom, mis viga?" küsisin üleolevalt.

“Sa tead, mis viga. Ma ei kavatse vaadata, kuidas sa Dannyga ära lähed. See pole õige.”

"No kuule, rahu nüüd, Tom," irvitas Danny. "Ma arvan, et selle otsustab siiski Agnes."

“Võibolla siiski mitte. Anna alla, lase tal minna.”

"Miks ma peaksin? Agnes siin küll protestimas polnud."

“Ee.. khm, me võiks.. kõik pausi võtta?” pakkusin välja.

“Väljas,” sõnas Tom lihtsalt ja pööras siis ringi. Ma teadsin, et Danny ei jäta väljakutsele vastamata.

"Oota nüüd," ütlesin Dannyle, kes juba Tomile järgnenud oli. Ma ei tahtnud teada, kuidas see lõppeda võis.

Oigasin ja otsisin pilguga Anniet, kes mulle mingit tuge pakkuda saanud oleks, kuid teda polnud kuskil, seega järgnesin ma kiiresti kuttidele. Jõudsin õue, aga ma ei näinud neid klubi ees, seega järgnesin lihtsalt Tomi lõhnale, mis viis mu veidi varjulisemasse kohta.

“Sa teadsid, et ta on minu oma, Danny,” kuulsin Tomi sisisemas.

"Enam ju pole, türa, ise sa rikkusid kõik ära..."

“Ole vait. Sa poleks pidanud midagi üritama.”

"Oh? Kui sa poleks vahele seganud, oleksime me juba minu juures... või seal samas vetsus, kes teab."

“Ole vait,” kordas Tom ennast ja ma nägin, kuidas ta rusikaga Dannyt sihtis, kuid mees astus eest ära.

"Või muidu?" provotseeris Danny.

“Ma ei taha sinuga kakelda. Sa oled mu sõber.”

"Ehk ma võin siis tagasi su eksi keppima minna?"

“Ära isegi mõtle sellest,” Tomi toon oli väga ähvardav.

"Ta ei taha sind enam."

“See ei tähenda, et sina ta saama peaks. Kui mina ei saa, ei saa mitte keegi.”

"Nii ei jõua sa kuigi kaugele, ma vean kihla, et ta leidis omale klubist juba kellegi teise. Ma mõtlen, vaata teda... mm, mõtle, kui hea sellist märgistada oleks?"

“Kahju, et sina seda kunagi teada ei saa.”

"Ja sina saad?"

“Ma lasen tal seda otsustada.”

"Ma lasin ka tal otsustada ning ta otsustas minuga kaasa tulla. Vabanda mind, aga mind oodatakse."

“Ma tegelikult... ei vastanud sulle,” sõnasin nüüd.

"No-noh, ma ütleks, et see suudlus ja su hõõrumine rääkis enda eest?" naeratas Danny.

Järgmisel hetkel lõi Tom Dannyle ootamatult rusikaga vastu põske. Hakkasin juba selle kohta midagi ütlema, kui Danny Tomile kallale läks. Löök, mille ta Tomile andis, tõi kuuldavale nii tugeva mütsatuse, et mul läks süda pahaks, tom tundus aga vaid hetkeks ehmatunud, siis juba andis Dannyle päris kõva obaduse.

"Kutid, lõpetage juba!" hüüdsin, aga ei julgenud kaklusele vahele minna, sest nad tundusid päris hoos olevat. See jätkus veel päris kaua, ma mõtlesin, et nad ei lõpeta enne, kui üks neist tõsiselt surma saab.

"Tom, palun! Kui ma sulle veel midagi tähendan, siis lõpeta see juba ära," võtsin viimaks appi oma viimase õlekõrre.

Corrupted 2 (Writnes & anniepoynter)Where stories live. Discover now