😕

360 40 48
                                    

Keďže som práve doobedoval (chipsy, pepsi, mila a vafle) a začal som si čítať, je snáď pravidlom, že sa niečo stane.

Všetci veľmi dobre vieme, že chodím na umeleckú školu (najviac popiči škola), no a, ja som na odbore propagačné výtvarníctvo (nepýtajte sa, čo to je, ja to doteraz poriadne neviem) a v triede sme 19 (zatiaľ).

To však nie je to, čo som vám chcel. Je podstatné to, že noví prváci sú 27. To by nebolo nič zvláštne, keby mala naša škola aspoň jednu učebňu, kde si môže sadnúť 27 ľudí xddd

A ešte úplne autistickí prídu. My sa v skupine tak ujebávame na nich xddd My sme sa inak úplne super skupinka zišli, bezcitné svine, ktoré vo voľnom čase spoločne vraždy plánujú.

Dúfam, že trpia všetci, hlavne potrat, ktorí majú napiču spolužiakov 😊

Btw, Kurtovi prišli hračky a hrebeň. Omg, ani neviete, koľko som z neho vyčesal, a ako veľmi mu to vadilo. Ja som mal čo robiť, aby som mu nejebol, taký problém nemá, ani keď mu čistím zuby. Pff, špina jedna.

A k hračkám, jednu si úplne zamiloval, ale je to plyšák a ja mu ho nechcem dať, kým sa nevyperie (je z Číny, chápeme sa {a ja neviem prať}) a druhé, čo som myslel, že bude úplne happy z toho, úplne odignoroval. Ja mám niekedy pocit, že je to mačka a nie kocúr a má 24/7 krámy (aj keď mačky ich {asi} nemajú).

Fotka Kurta pre potešenie a utrpenie tajomníka

Fotka Kurta pre potešenie a utrpenie tajomníka

Oops! This image does not follow our content guidelines. To continue publishing, please remove it or upload a different image.

On ma raz zabije, pevne v to verím a dúfam

Dafuq?Where stories live. Discover now