Gölgeler Kitabı 2

3.3K 76 24
                                    

Biliyorsunuz Gölgeler kitabının neden  kullanıldığını anlatan bir bölüm paylaşmıştım.Bu bölümde daha detaylı ve daha farklı eşyaları anlatacağım.
Gölgeler Kitabı: Gölgeler kitabı, içinde büyü sözlerinin, büyülerde yapılması gerekenlerin, rune taşlarının anlamlarının, ritüel şekillerinin ve bunlara benzer şeylerin yazıldığı, çizildiği bir çalışma defteridir. Gölgeler kitabı için herhangi bir defteri kullanabilmekle beraber kendi defterinizi hazırlamanız daha sağlıklıdır. Gölgeler kitabı kişiye özeldir ve herkesle paylaşılmaması gerekir.

Rüya Yazımı: Özellikle bu yola girdiğinizde, rüyalar sizin ruhsal gelişiminiz, durumunuz, geçmiş yaşamlarınız ve geleceğe dair bilgiler verebilir. Rüyalarımız uyandığımız anda aklımızda kalsa da bir süre geçtikten sonra unutulmaktadır. Bu amaçla gördüğümüz rüyaları bir deftere kaydetmeliyiz. Bu sayede hatırladığınız rüyaların sayısıda artacaktır.

Kalem: Gölgeler kitabını yazmakta kullanacağınız özel kaleminiz.

Tarot Destesi: Fal ve büyü olmak üzere iki farklı amaç için kullanacaksanız, kesinlikle iki farklı deste edinmelisiniz. Büyü amaçlı kullanılan tarot kartları ile fal bakılmamalıdır.

Tanrı veya Tanrıça Resmi: Resim veya minyatür parçalar kullanabilirsiniz buna yönelik.

Paganizm ve WiccaWhere stories live. Discover now