1.

10.9K 190 83
                                    

Buna,sunt Eva Cooper am 16 ani ochii caprui si parul roscat am 1.74 si sunt nascuta intr-o familie care nu ma dorea ,da ati auzit bine,o familie care nu ma dorea.Mai am un frate pe nume Chris el are 18 ani ochii albastrii si 1.88 si a plecat din iadul asta.Sa va zic de ce e Iad.Pai parintii mei sunt alcoolici si cand ajung acasa (de la baruri)ma bat ma leaga de pat si ma abuzeaza.Scoala o fac pe ascuns.Asa decurge viata mea!

----------------------------------------------------------------------------------------

Hey, eu sunt Mathias Black am 18 ani si conduc o renumita firma de avocatura mostenita de la parinti mei.Am ochii verzi 1.89 si parul castaniu.Sunt dintr-o familie cu multi banii. Am o sora care se numeste Crina are 17 ani 1.76 si ochii verzi si parul blond.. e draguta.Eu in ultimul an m-am preocupat in a urmari a.k.a supravechea un inger care a ajuns in Iad.E o fata super frumoasa m-am indragostit de ea de prima data cand s-a lovit de mine fugind de un barbat , tatal ei cred.
----------------------------------------------------------------------------------------

#FlashBack

Eva Pov.

Stau in pat cu cartea in fata citind-o cand pe usa apare tata beat "mort" cu o curea in mana venind spre mine.

T:-Asa faci puslama mica!?Citesti in loc sa te duci sa imi iei o sticla de Vodka.Zice nervos venind spre mine.
E:-Imi pare rau acum ma duc . Zic ridicandu-ma din pat speriata.
T:-Vin-o incoace!Zice si incepe sa ma alerge.
Ies pe usa si o rup la fuga cu tata pe urmele mele,cand dintr-o data ma lovesc de cineva.
E:-Scuzati-ma nu v-am vazut!Spun ridicandu-ma repede si o iau la fuga iar.

#End FlashBake

Ce speriata era nici nu ma auzit spunand "Nu-i nimic!" de atunci nu mai pot sa mi-o scot din cap si am aflat unde sta si am inceput sa o urmaresc,pardon,supravechez si mi se rupe sufletul cand o vad abuzata.

~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
Eva Pov.

Dupa inca o bataie incasata de la tata si jicnita de mama am iesit pe strada ca sa ma calmez si dintr-o data ma simt urmarita.Cand ma intorc nimeni.Mai merg cand ma intorc la fel nimeni si dintr-o data vad numai negru si adorm.

Marcus Pov.

O vad iesind din casa asa ca o sa ii fac un bine si o s-o aduc la mine si o vad cand se intoarce o data , de doua ori si a treia oara ii pun mana la ochii si ceva la gura si adoarme o duc la masina si o duc la mine acasa .Ajung acasa si o duc in dormitorul ei .Da i-am facut un dormitor vroiam sa o scap din infernul ala si am reusit.Acum astept sa se trezeasca !

Eva Pov.

Ma trezesc si sunt intr-o camera negru cu alb pe un pat mare cu lenjerie alba.
Ma dau jos din pad si pe usa intra un baiat bine lucrat inalt venind spre mine.Din instinct ma dau inapoi cazand pe pat . El vine langa mine si imi spune :
M:-

Hey am inceput prima mea carte sper sa va placa . Imi pare rau daca sunt greseli gramatice.La 2 stelute voi posta iar.EU AM FOST DIA PAA

DaddyUnde poveștirile trăiesc. Descoperă acum