8.

4.2K 95 4
                                    

Mathias Pov.
Dupa discutia de ieri cu fratele Evei,am decis sa mergem prin parcul din apropiere.BabyGirl a acceptat fericita vestea si a plecat sa se schimbe,la fel facand si eu.
Eu m-am imbracat cu niste blugi rupti si un tricou simplu negru,iar BabyGirl si-a luat niste pantaloni scurti de blug si un tricou cu emblema Nike.Am plecat afara,dar vreau sa-i fac o surpriza lui BabyGirl....o voi duce la un parc de distractii!!
Mergem ce mergem,iar Eva imi tot pune intrebari despre destinatie,dar am zis ca e secret...Cand sa ajungem aproape de parc o leg cu o esarfa neagra la ochi si ii zic unde sunt gropi sau chestii de genu..
Cand ii dau esarfa jos,vad o BabyGirl cu un ranjet mare pe fata,care in urmatoarele secunde imi sare in brate spunand "Mersi,mersi,mersiiii"
Ne-am plimbat prin tot parcul adica...prin Marea Roata,pe lac cu barcutele,in masinute,la vata de zahar,etc...Cand am ajuns acasa BabyGirl avea un urs MARE de plus alb castigat de mine,iar pt ca era deja 23.30 ne-am dus in camerele noastre si ne am culcat.

Eva pov.

Cand am ajuns in camera m-am schimbat in pijamaua mea alcatuita din:pantaloni scurti si un maiou si m-am bagat la nani.

Eram intr-o camera,cred neagra si alergam si strigam la Daddy sau Chris ,dar nu raspundea nimeni asa ca am decis sa fac o pauza pt ami regla respiratia si dintr-o dată îl văd pe tata cu un cutit in mana, iar apoi pe Daddy legat de un scaun , inconștient.
T:Sa vedem ce mai face tarfa fără stăpânul ei! Si cu asta infige cuțitul in stomacul lui Daddy apoi in gât iar dupa..............

Ma trezesc in toiul nopții transpirata. Am avut un coșmar... Unul rău... Nu mai vreau sa dor singura... Vreau la Daddy.... Si cu astea ma duc la Daddy in camera si ma pun lângă el. El se întoarce si ma ia in brate la, iar eu adorm....

Dimineata...





V-a fost dor de mn? Probabil nu... Doar de carte... Dar v-ati Pricop situat si cu Je😉.. Am postat in sfarsit un cap. Va place?? Astept păreri!

Ⓛⓐ ③⓪ ⓓⓔ ⓘⓝⓘⓜⓘⓞⓐⓡⓔ ⓥⓘⓝⓔ ⓒⓐⓟ. Ⓝⓞⓤ!!

к!ṧṧ!!ḙṳ ᾰՊ ḟ✺ṧт ժ!ᾰ. ℘ᾰ ṧ! ℵ✺ᾰ℘тḙ ♭ṳℵᾰ!!

DaddyWhere stories live. Discover now