Hoofdstuk 22

486 18 0
                                    

Melanie's Point Of View:

Ik liep mee naar haar kantoor. En toen we er waren deed ze de deur dicht. Ik staarde naar de grond. "Melanie, weet je waarom ik je uit de klas gehaald heb?" ik schudde mijn hoofd, terwijl ik nog steeds haar blik probeerde te ontwijken.

"Wel, er zijn verschillende reden. Ik vermoed dat er iets aan de hand is. Je spijbelt soms, je punten dalen, je zit altijd alleen en je bent niet aandachtig in de les" Ik haalde mijn schouders op. "Dus?" snauwde ik. Waarom moeit ze zich? Het zijn haar zaken niet.

"Wat is er aan de hand?" Ik haalde mijn schouders op. "Niks, wat zou er moeten zijn denk je?" zei ik koppig. "Vertel jij het mij maar" Ik schudde mijn hoofd. "1. Ik wil er niet over praten 2. Het zijn je zaken niet" zei ik boos en ik liep terug naar mijn lokaal. Ik ging terug zitten en iedereen keek me aan. "Wat?" snauwde ik boos. Iedereen keek terug naar voor.

De dag ging snel voorbij en tot mijn verbazing liet iedereen me gerust, behalve Thomas. Maar dat ben ik gewend. Ik ging naar buiten en zag Ariana in de auto zitte. Ik liep naar de auto en legde mijn zak met kleren in de koffer. Ik bleef vandaag bij Ariana slapen. Ik ging in de auto zitten. "Hey" zei ze. "Hey" "Hoe was school?" "Goed" zei ik droog terwijl ik naar buiten staarde. "Oké"

We vertrokken met de auto en stopte bij haar huis. Ze deed de koffer open en nam mijn tas. Ze liep naar binnen en ik volgde haar. Ze liep naar een logeerkamer en zette mijn tas op bed. "Zo, hier slaap je vannacht" ik knikte en Ariana liep naar beneden. Ik legde mijn tas onder bed, ik ga niet alles uitpakken voor 1 nacht.

Ik liep naar de deur naar de badkamer, ik zag een weegschaal en ging erop staan. Ik wachtte en er kwam op: 51,2 kg. "Wat?" mompelde ik. Ik moet echt wel afvallen. Ik liep naar beneden en ik zag dat Ariana bezig was met het eten. "Voor mij moet je niet meekoken, ik heb buikpijn" loog ik. Het kwam er overtuigend uit. Ze knikte. "Neem dan later in de avond een boterham, ofzo als je honger hebt" Ik knikte en liep naar de woonkamer. Ik zette de TV aan en zette het op disney channel. Het was Good Luck Charlie. Ik kijk naar disney channel als er niks anders op TV is, wat nu het geval is.

Even later kwam Ariana al terug. Ze had al gegeten en ging bij mij in de zetel zitten. "Filmpje kijken?" Ik knikte instemmend. Ze stak een film op en we keken aandachtig.

Toen de film gedaan was besloten ik te gaan slapen, ik was moe.

--- De Volgende Dag ---

Ik werd wakker gemaakt door Ariana "Happy Birthday!!" riep ze, ik denk dat de rest van de straat het ook kon horen. Ik kreunde en draaide me om. Ze trok mijn deken van mij en ik gaf haar een kwade blik. Blijkbaar was die grappig want ze begon te lachen.

"Het is al 10 uur, je feestje begint om 14 uur" zei ze. Ik zuchtte en ging rechtop zitten. Ariana pakte een kleedje. "En hoe moet ik dat aan doen?" Ze keek me vragend aan. Ik sloof mijn mouwen op en staarde naar mijn wondens en littekens. Er waren niet veel wondens, maar wel veel littekens.

"We gaan even de stad in voor armbanden die erbij passen, je kan toch geen simpele trui en broek dragen op je verjaardagfeestje" Ik haalde mijn schouders op. "Waarom niet?" Ze draaide met haar ogen en ging de kamer uit.

Ik pakte een tshirt, een vestje voor erboven, een skinny jeans en mijn lingerie.  En liep dan naar de badkamer. Ik nam mijn spullen die ik nodig had, deed mijn kleren uit en ging onder de douche staan. Ik opende de kraan. Ik waste mijn lichaam en daarna mijn haren. Ik spoelde me af en deed de kraan dicht. Ik nam een handdoek en sloeg hem over mijn lichaam. Ik droogde me goed af en deed mijn kleren aan.

Ik borstelde mijn haren stak het in een staart en poetste mijn tanden. Toen ik eindelijk klaar was was het al bijna 11 uur dus ik liep naar beneden. Ik ging zitten aan de keukentafel waar al pannenkoeken op stonden. "Ik voel me nog steeds niet goed" zei ik. "Eet wat" en ze gaf me een strenge maar tegelijkertijd een bezorgde blik. Ik schudde mijn hoofd. "Nou, je blijft zitten tot je 1 op hebt gegeten" Ik knikte. "Ik dacht dat er een feestje was deze middag?" zei ik met een grijns.

Hoiihoii, sorry voor de late update, en ja Melanie doet wat bitchy maar ja..

 5 votes? en follooww :)

Everything Will Be Okay [Dutch&Demi Lovato Fan Fic]Where stories live. Discover now