~Thirteen~

143 11 4
                                    

"Det bliver så hyggeligt, vi kan holde en pige aften" Jeg kan hører Hazel går rundt i mit og Lucifer's værelse. Hun er i gang med at gøre sig klar til at gå i seng. 

Jeg sidder på min seng og kæler min lille søde kat, Fish. "Hvad synes Jonathan om du har byttede værelse med Lucifer?" "Han er ikke kommet hjem endnu såååh" "Fair nok" "HAZEL!" 

Jeg tror Jonathan er hjemme.. 

Jeg kunne hører Hazel åbne døren "Ja Jonathan?" "Hvorfor skal jeg sove med Lucifer? Hvad har jeg gjort siden du er pissed off på mig" "Intet" "Hvorfor gør du så det her mod mig?" "Fordi Lucifer ikke var sød mod Ash, så hyg dig med Lucifer, elsker dig" Hun smækkede døren i og låst den efter sig.

"Nu kan Jonathan ikke lide mig" Sagde jeg og kløede Fish bag øret. "Han kommer sig over det, han ville nok tigge dig at tag Lucifer tilbage fordi inden du kom så kom Lucifer altid ind til mig og Jonathan for at sove imellem os. Jonathan hadet det især når Lucifer krammede sig indtil ham og sådan noget" Jeg grinede af tanken. 

Hazel sat sig ved siden af mig "Så ville du fortælle mig hvorfor dig og Lucifer skændtes?"

Jeg stoppede med at kører min hånd igennem Fish's pels. Men det var han ikke tilfreds med, jeg kunne mærke hans hoved puffe til min hånd så jeg fortsatte med at kæle med min kat.

"Jeg snakkede med Bellum" "Med Bellum?" "Jeg spurgte om han kunne tag mig hen til min ven Theo. Han spurgte om der ikke var andre jeg ikke også ville se" Jeg tog min hånd væk fra Fish som gik op på mit skød.

"Da Theo døde, skred min ene storebror og jeg har ikke set ham siden. Eller.. Hørt fra ham you know fordi jeg er blind" Jeg jokede det sidste barmhjertigt.

"Bellum sagde han godt kunne arranger det" "Aw hvor er det sødt af ham, jeg har altid vidst han havde et blødt spot"

"Men Lucifer ville ikke tillade det" "Vent hvad?" "Så begyndt Bellum og Lucifer at råbe af hinanden og så skred Bellum. Jeg var sur på Lucifer fordi han nægtede at fortælle hvorfor jeg ikke måtte se min bror igen" "Foreståligt"

Jeg bed mig selv i læben og sukkede lavt.

"Jeg forstår bare ikke havde fuck hans problem er, og det gør mig så galt hvorfor han ikke kan give mig en ordentligt grund"

Hazel krammede mig og jeg krammede hende tilbage. "Lad os tale med Bellum i morgen okay? Han skal ikke starte nogle krige foreløbigt og Jonathan og Lucifer har altid så travlt" "Men Lucifer sender altid Andrew hen for at se hvordan jeg har det" "Ikke imorgen han ville havde travlt sammen med Lucifer imorgen. Jeg har hørt der kommer et terror angreb til et politisk møde" "Okay.."

Det lyder sgu forfærdeligt..

"Lad os sove Ash det har været en lang dag" Jeg nikkede og kravlede under min dyne, jeg kunne fornemme Hazel lagde sig ved siden af mig. Hun dufter altid af blomster men det er hvis fordi Jonathan altid giver hende blomster.

Jeg kunne mærke Fish's poter på min side, jeg kunne mærke han sprang fra mig for at lægge sig mellem mig og Hazel.

"Den kattekilling vokse ekstremt hurtigt, han bliver en enorm kat" Sagde Hazel, jeg trak på skuldrene "Jeg elsker ham, uanset hvad, ja jeg gør så min lille elskede baby"

Fish spinde og nussede sig op af min ene hånd.

Hazel grinede stille "Selvfølgelig gøre du det" Hun gabte "Undskyld jeg er ret kedelig, jeg er den værste at holde pige aften med, jeg bliver så nemt træt" "Du må godt sove" "Mhm"

Jeg tror sgu allerede hun er på vej til drømmeland.

Jeg gabte "Godnat Fish og Hazel" Drømmeland kaldte også på mig og jeg klager ikke.

~~~~

Jeg vågnede med et sæt og kløede mig selv i håret imens jeg gabte højt.

Jeg hørte en latter "Hvor er du kær" Jeg rullede med øjnene af Hazel og hendes kommantar.

"Jeg er ikke kær" "Jo du er" Jeg kunne hører hun gik rundt i værelset. "Hvad er klokken?" Spurgte jeg søvnig og strakte mig for at prøve at vågne.

"Aner det ikke men Lucifer og Jonathan er skredet, ellers så er de faldt i søvn igen. Jonathan råbte af Lucifer for en time siden" Jeg nikkede og svingede mine ben ud af sengen før jeg rejste mig op.

"Nå men jeg er ret sulten" Sagde Hazel og jeg kunne hører hun klappede på sin mave.

"Du er altid sulten ligesom Esurienti" Mumlede jeg "Mig og Esurienti er i voksealderen" "Helt klart" Fnyste jeg og rullede med øjnene.

"Det passer" Forsvaret hun sig selv med og åbnede døren så den knirkede lavt. "Kom lad os få noget at æde før vi finder Bellum og- Heeeeeej Morbo!"

"Godmorgen Hazel og Ash, hvad planlægger I to piger af ballade?"

"Ballade? Pffft hvad tror du om os? Vi er to engler mig og Ash, prøv lige at se på os. Ligner vi nogen der kunne lave ballade?"

Skrue ned for charmen Hazel..

Morbo sukkede "Gå bare ned og spis noget morgenmad" "Javel, kom Ash" Hun tog min ene hånd og flettede vores fingre sammen af en eller anden grund.

"Det gælder også dig Fish, kom så misser" Sagde Hazel og begyndte at gå ned af trapperne.

Jeg kunne dufte maden, det duftede faktisk ret godt.. "Nallerne væk Esurienti for min mad" Snerrede Bellum "Eij come on, har du aldrig hørt om at dele?" Bellum fnyste af sin bror "Rend mig makker"

De har sådan et dejligt søskende forhold.. Eller noget.

Hazel slap min hånd "Godmorgen drenge" "Godmorgen Hazel" "Nå Ask, jeg har hørt du har smidt Lucifer ud af værelset, det ville jeg gerne havde set" Sukkede Hades drømmende. "Jeg kan også sparke ham ud for dig næste gang" Tilbød han.

Jeg smilede skævt og sat mig ned "Det er noteret Hades, jeg skal nok tilkalde dig næste gang" "Fuck yes"

"HADES JEG HAR FORBUDT DIG FOR AT LAVE MAD, DU LAVER ALTID SÅDAN NOGET MESS!" Råbte Morbo. "SÆT DIG NU BARE NED OG ÆD MIN FANTASTISKE MAD"

Man kan simpelthen hører kærligheden for hinanden i dette hus.

//Okay der skete ikke rigtigt noget i dette kapitel, sorry guys, vi ses nok snart igen//

Blind EyesWhere stories live. Discover now