~Fourteen~

181 11 18
                                    

Morbo har sat Hades ud og vaske op efter et stort skænderi. "Og jeg sværger hvis du får hjælp fra dine håndlagere så halshugger jeg dig!" "Ja ja, jeez relax dude" Brummede Hades.

Morbo er engang den ældste af drengene, men det er altid ham der opdrager på dem.

"Esurienti har du stjålet mit slik din mide?!" "Du har alligevel ikke godt af det Bellum, du bliver så aggressiv af sukker" Svarede Esurienti ham "Jeg bliver også aggressiv uden" Knurrede han.

"Esurienti du skylder Bellum noget nyt slik og Bellum riv ikke hovedet af vores bror" Sukkede Morbo. "Men-" Sagde de i kor "Nej. I opfører jer seriøst som børn og hvis I bliver ved med det så giver jeg jer stuearrest og I skal tidligere i seng som om I var små børn"

Han har virkelig taget forældrerollen over hans brødre og venner. Men det er klart når de allesammen opfører sig som børn.

"Ja ja far" Fnyste Esurienti "Som du ville havde det" Brummede Bellum utilfreds "Mange tak og nu ville jeg kigge ud til Hades for at se om han laver det han skal eller om han dovner den af"

Morbo's stol skrabede mod gulvet med en ubehagelig lyd før han gik ud i køkkenet til Hades.

"Bellum mig og Ash ville gerne spørger dig om noget" "Oh virkelig?" "Ville I også spørger mig om noget?" "Hvorfor skulle de spørger dig om noget som helst din ædedolk?" Snerrede Bellum "Du er så ond" Snøftede Esurienti.

"Mente du det du sagde i går seriøst?" Spurgte jeg "Hvad sagde han i går?" "Bland dig udenom og går hen og irriterer Morbo og Hades" "Fint" Fnyste Esurienti "Men du ville savne mig efter kort tid" "Som om"

"Nå nu er den nysgerrige idiot gået, ja jeg mente det jeg sagde i går seriøst. Jeg kan godt arranger du måder din bror igen, ærligt synes jeg det er fair nok. Jeg ved ikke hvorfor Lucifer skal være en lille bitch over det. Han er satan, han burde være ligeglad med reglerne"

Jeg kunne kramme Bellum lige nu så meget men jeg tvivler på han er et kramme menneske.

"Sejt, så hvornår tager vi afsted?" Spurgte jeg spændt om "Jo ser I Jonathan og Lucifer ha-"

"Nej, nej og atter nej jeg lader dig altså ikke hjælpe med at få pigerne ud herfra" Pis også Morbo hørte os..

"Så er det godt du ikke bestemmer" "Du kan ikke bare tag deres soulmates ud i verden uden deres tilladelse" "Årh slap af de ville være sammen med mig, hvad er det værste der kan ske?" "Lucifer og Jonathan slår dig ihjel" "Jeg kan ikke dø før jeg har en arving det ved du godt, det ville ikke nytte noget alligevel. Men de skal være så velkommen til at prøve"

"Hør her Bellum, du skal ikke blande dig" "Hør her Morbo, du er ikke min far, du er min storebror. Stop med at blande dig selv"

"Morbo hun ville bare snakke med sin bror, hvordan kan du nægte hende det?" "Fordi jeg ikke har nogen magt over hende, det er Lucifer der bestemmer"

Jeg fnyste sammen med Bellum og Hazel.

"Nu lyder du ligeså latterlig som Jonathan gjorde i starten" Brummede Hazel.

"Jeg er et menneske, jeg har mine egne tanker og meninger. Han kan ikke bestemme over mig for evigt" Sagde jeg med korslagte arme.

Var pissed off at alle tror altid de ved hvad der er bedst for mig. Jeg er en stor pige, jeg kan godt passe på mig selv.

"Okay Bellum tager kun Ash med, det er fair nok, jeg bliver her og venter" "Ash skal også blive her og det gælder også dig Bellum medmindre du skal på arbejde"

"Okay, fint fair nok, du har ret storebror. Jeg har ingen ret til at blande mig, hvad tænkte jeg dog på?"

Vent hvad? Nej! Han kan ikke bare skifte mening!

"Det må være alt den fjendtlighed jeg har i mig, jeg ville sikkert bare erklærer krig mod Lucifer fordi jeg keder mig og slet ikke fordi han er en idiot som tænker kun på sine egne følelser"

"Godt du kom til fornuft Be-" Der lød et brag "Beklager brormand" "Den ser ud til at gøre ondt" Sagde Hazel "Det gør den sikkert også. Okay Hazel du bliver her og lader som ingenting. Så finder tager jeg Ash med for at møde hendes bror" "Deal"

"Hvad sker der ude?" Lød det fra Hades, Bellum tog en arm om mig "Så skride vi"

Der var koldt og jeg kunne ikke hører nogle af de lyde der plejer at være i huset. Men jeg kunne dufte røg, Bellum slap mig. "Nå hvilken dør er det nu" Jeg kunne hører han begyndte at gå.

Hans fodtrin ekkoet gennem det rum vi er i, hvilket jeg gætter er mere end gang.

Fish kælede sig op af mit ben, hvilket gjorde mig en smule mere tryg ved at vide min kat var her for mig.

"Det er her, kommer du?" Jeg fulgte efter hans stemme og gik ind af en dør.

Bellum lukkede døren i efter mig, jeg kunne hører noget et vandfald. Bellum begyndte at gå igen, ekkoet af hans skridt lød. Jeg strakte min arm ud, min hånd ramte noget koldt. En sten.. Vi er inde i en grotte.

"Hvorfor hjælper du mig?" Spurgte jeg nysgerrigt om imens jeg begyndte at gå.

"Hvorfor skulle jeg ikke hjælpe dig?" "Ikke for at være ond men du virker ikke som en der bare hjælper folk sådan uden videre" Bellum grinede af mit svar. "Du har nok ret"

Det svarede ikke rigtigt på mit spørgsmål makker..

"Hm.. Hvorfor hjælper jeg dig?" Jeg kunne hører han sparkede til en lille sten der ramte ud i noget vand.

"Fordi jeg keder mig? Krigene passer sig selv lige for tiden, jeg har ikke noget at lave. Desuden er det sjovt at bryde reglerne" Jeg nikkede af hans svar.

"Hvor er vi overhovedet?" Spurgte jeg en smule nysgerrigt om. "Du ville gerne vide hvor din bror er ikke også?" "Theo sagde han var i Canda" "Ja men hvor i Canda? Det er derfor vi er her, i vishedens grotte. Vandet her kan fortælle dig alt hvad du har brug for og vise dig det. Og hvis det er et sted du søger kan den får dig derhen"

Det lyder ret nice.

"Men først skal den havde en katte ofring kom her misser" Jeg fik store øjne "Du røre ham ikke, det var ikke en del af aftalen!" Bellum grinede "Jeg joker med dig den skal ikke bruge nogen ofring, dit ansigt udtryk var så sjov" "Fuck dig" Brummede jeg.

"Den skal bruge lidt blod men det klare jeg" Sagde han, efter et øjebliks stilhed mumlede Bellum noget. "Vis mig hvad jeg søger og gøre mig klogere" Sagde han.

"Fandt ham, nå er du klar Ash?" Jeg bed mig i læben og tog Fish op i min favn. "Jeg er klar" Han tog min hånd "Hold vejret" Han begyndte at løbe og jeg løb efter ham. Fish begyndte at bevæge sig uroligt i min favn.

Bellum sprang og tog mig med i faldet, jeg hørte pjasket og mærkede det kolde vand omkring mig.

Jeg er på vej Ryan.

//Uha Bellum hjælper Ash med at møde sin bror igen, awww han er ikke kun en dude med vredes problemer//

Blind EyesWhere stories live. Discover now