•3•

682 42 0
                                    

Mă trezes dimineața extrem de obosita cu o durere extrem de mare de cap. De ce? Nici eu nu stiu, poate e din cauza plansului, adevarul e ca am plans destul de mult aseara.
Ma duc la baie ma spal pe fata si facand un dus rapid. Cobor incet sacrile si vad 7 baieti vorbind, despre?

-Cum poti aduce o fana infocata in casa asta? Tu gandesti la cate probleme ne poate cauza si ce ne poate face managerul?

-Nu e o fana, gandeste-te ca nici mancar nu stie cine sunt eu si cel mai probabil nu va cunoaste nici pe voi, ce ne poate face?

-Sa ne strice imagine mergand cu noi pe strada, toate fanele vor tipa la ea si vor incerca sa o rupa in bucati, gandeste-te si la ea.

-Tocmai asta fac Namjoon, nu poti intelege ca a fost trimisa fortat aici fara nici un ban in buzunar.

-Si cu ce ne afecteaza pe noi asta?

-Poate pe tine te afecteaza daca esti liderul trupei nu inseamna ca esti si liderul meu, pe mine nu ma afecteaza si cred ca nici pe baieti. Am dreptate?

-Tae nu stim ce sa zicem...

Ma impiedic vrand sa urc dinou scarile dar inca ma durea ingrozitor piciorul si nu puteam calca atat de bine. Satenul aleraga pe sacri spre mine incercand sa ma prinda de mana, dar ma smucesc si intru in camera inchizand usa in urma mea. Spre surprinderea mea acesta nu intra in camera ori si daca nu am incuiat-o inschimb se aud batai in ușa:

-Ji, lasa-ma sa intru, trebuie sa vorbim.

Ma indrept spre usa si o deschid ezitand putin, acesta intra in camera si inchide usa in urma lui.

-Ai auzit?

-Da, nu e nevoie ai grija de mine, ma pot descurca si singura...

-Singura? Nu ai nici mancar un ban, cum adica singura?

Nu mai spune nimeni nimic si se lasa o tacere parca nesfarsita intre noi, dar Taehyung se gandeste sa o sparga.

-Sa te pregatesti in 30 de minute plecam.

-Hm? Unde?

-E surpriza doar pregateste-te.

Acesta pleaca din camera lasandu-ma sa ma pregatesc, imi trag blugi pe mine si plouverul ce il purtam ieri, imi prind parul intr-o coada de cal fiind ne pieptanat si ma decid sa ies din camera fiind gata. Cobor sacrile, si ma indrept spre bucatarie nevazand pe nimeni in living. Erau toti cei 7 acolo, Taehyung ma priveste uimit de faptul ca eram fata si ma pregatisem in mai putin de 15 minute, se ridica de la masa se apropie de mine si ma invita sa iau loc la masa. Ma asez privind destul de jenata in stanga si indreapta, observ ca cel cu care se certa in dimineata asta Taehyung ma privea cu ura, dar restul ma priveau cu niste ochii dulci incepand sa se prezinte.

-Yoongi, Min Yoongi

-Jin

-Jungkook

-Jimin

-Hoseok

Se prezentara toti pe rand spunand ca sunt incantatii sa ma cunoasca. Ma prezint si eu incercand in mintea mea sa le retin numele.

-Ji, Shin Ji, incercand sa schitez cat de cat un zambet.

Il vad pe șaten cum imi pune o farfurie cu ombleta in ea, urmand mai apoi sa primesc un pofta buna.
Termin de mancat urmand ca mai apoi Taehyung sa imi spuna ca e timpul sa plecam, ma ridic de la masa mergand spre iesire, in fața casei se afla aceeasi limuzina neagra ce ma dusese la hotel in dimineata aceea. Șatenul imi seschide usa si ma invita inauntru, pornim la drum spunandu-i soferului sa ne duca la mall.

-La mall? Acolo mergem? De ce? Intreb eu confuza uitandu-ma adanc in ochii lui de caprioara.

-Nu am haine feminine in casa avand in vedere ca tu esti prima fata care a intrat in casa noastra, iar valiza ta a ramas pe acea strada.

-Nu, nu aminti de acea noapte, te rog.

Acesta se uita la mine dând din cap afirmativ, dândusi seama ca ma deranja acel subiect, chiar si daca nu patisem nimic, doamne ce sar fi putut intampla daca nu ar fi fost el acolo?

Ajungem la destinatie, ne dam jos din masina si intram in mall urmaritii de fanele nebune ale șatenului, pana la urma cine naiba era el si cu ceilalti tipi?

Acesta ma conduse prin toate magazinele si imi cumparase toate hainele posibile de la rochii la pantaloni la tricouri, pantofi si pana si la lenjerie, chiar daca eu eram inpotriva la cele mai multe haine deoarece stiam ca candva ar fi trebuit sa-i platesc toate astea.

Terminam de cumparat tot ce mi-ar trebui si dam sa iesim din mall, cand se oprete brusc si isi amintise ceva

-Un telefon, am uitat sa iti iau un telefon!

Acesta ma ia de mana si ma trage pana la un magazin de telefoane.

-Buna ziua as dori sa recuperez un numar de telfon de pe o cartela pierduta se poate?

-Sigur, numarul de telefon va rog.

-Ji care este numarul ?

-07********

Casierita il nota si ne dadu o cartela, mergem apoi sa cumparam un telefon. Taehyung baga cartela in telefon iar apoi mi-l intinde mie, dau sa-l iau, dar acesta il trage spre iel dand din cap in semn de nu.

Ma uit la el confuza

-Trebuie sa primesc si eu ceva in schimb nu?

Normal ca vroia ceva in schimb, ce era gratis pe lumea asta ? Exact ati ghicit nimic.

-Ce vrei in schimbul la toate astea?

-Momentan? Nimic

-Atunci?

-Imi vei indeplini o dorință cand voi avea nevoie

Nu stau sa ma gandesc prea mult si îi raspund, adica ce si-ar fi putut dori?

-De acord !

-Ori ce dorință?

-Da!

Acesta imi intinde telefonul si imi afiseaza un zambet satisfacut. Șatenul scoate telefonul si suna limuzina spunându-i sa vina se ne ia. Cand iesim afara era deja intuneric, ma uit la ceas si observ ca este deja ora 21:30, in aproximativ 40 de minute ne intoarcem inapoi la vila acestuia.

Merg in camera mea, intru in baie facndu-mi un dus rapid, imi peri parul, iau pijamaua pe mine, fiind singurul lucru pe care il despachetasem si aopi ma bag in pat adormind in urmatoarele secunde.

Doi StrainiUnde poveștirile trăiesc. Descoperă acum