Svårt att motstå.

1.3K 54 10
                                    

29 Juni 11:45

Dagens pass på caféet var inte särskilt långt vilket jag var evigt tacksam för. Jag hade planer för ikväll och jag ville helst hinna göra en del saker innan jag skulle iväg. För idag var det dags för en av mina närmsta vänner att fylla 24 år, så fest skulle det bli. Jag plockar upp min telefon och slår in numret för att sedan föra telefonen mot örat.

"Tja mitt hjärta."

Hans välkända röst får ett leende att ta plats på mina läppar. Jag slår mig ner på en tom parkbänk och låter mina ögon vandra runt i omgivningen.

"Noel, prinsen när är du här?"

"Ja om du kan flytta ditt arsle från parkbänken så är jag bara några meter ifrån dig."

Jag söker med blicken efter en lång kille med blont, kort och nyklippt hår. När jag får syn på honom skiner jag upp i ett brett leende och reser på mig. Utan att säga hejdå klickar jag honom och han öppnar upp sin varma famn för mig att omfamna med mina egna armar om hans kropp.

"Hur är det med dig?"

Frågar han genuint i kramen, jag drar mig lite ifrån men behåller armarna om hans midja. Jag tittar in i hans blå ögon och rycker på axlarna.

"Det fungerar."

"Bättre det, ska vi dra oss eller?"

Noel lägger sin arm om mina axlar och tillsammans börjar vi röra oss mot tunnelbanan. Det tar knappt tjugo minuter fören vi är framme vid centralen och har hoppat på tunnelbanan mot Zinkensdamm.

"Har du med dina grejer eller?"

Frågar jag och lutar mitt huvud mot Noels axel. Jag känner hur hans huvud lutar sig lite mot mitt.

"Ja det är klart."

Efter en färd med tunnelbanan och en promenad på runt tio minuter kommer vi äntligen fram till min bostad. Ingen är hemma, bara jag och Noel. Inne på mitt rum slänger sig Noel i min säng medan jag börjar förbereda med mina kläder och allt jag kände för att fixa.

"Tog du med Ludwigs present nu också? Annars är du så rökt!!"

Säger jag samtidigt som jag öppnar upp garderobsdörren.

"Jag har den, du kan vara lugn."

Noel var likt Ludwig en av mina närmsta vänner och han var här idag för att vi skulle slå följe till Ludwig senare ikväll.

21:18

"Grattis till dig!!"

Utbrister jag och omfamnar honom med världens bamsekram. Ludwig skrattar i kramen vilket får min kropp att rysa till lite när hans andetag berör min hud.

"Tack hjärtat."

Jag pussar honom på kinden och går längre in i huset för att låta Ludwig hälsa på Noel. Huset är fullt med människor och det chockade mig lite att vi faktiskt lyckades hitta Ludwig såhär snabbt. Slingrigt tar jag mig förbi alla människor och hittar snabbt Ines med en cider i handen. Hon står och pratar med Casper.

"Hej."

"Hej, äntligen kom ni."

Jag plockar på mig en oöppnad cider och börjar föra en konversation med Casper och Ines. Hur länge vi står här och pratar är lite oklart men tillslut känner jag för att vandra vidare, se vilka som faktiskt är här. Det var en del jag knappt kände igen då jag antar det var vänner Ludwig och jag inte delade gemensamt. Jag tar mig ut på balkongen och hälsar samtidigt på våra gemensamma vänner som kommit hit. Jag kommer ut på altanen och andas in ett friskt andetag. Alla möjliga människor befinner sig här ute och jag får snabbt syn på några jag mycket väl känner igen som beslagtagit sofforna.

Jag censored dig | d.lWhere stories live. Discover now