8

279 15 1
                                    

Y/n pov

Stigli smo na sat i sjeli na pod. Uciteljica nas je upozorila da vise ne kasnimo, pa nam je pospustila posto nam je prvi dan. Jej.

Na pocetku su ostali plesali i pokazivali na njihove koreografije. Sve je bilo super, mslm jos uvjek je sve super ali, vrata su se sirom otvorila i u ucionicu je uslo 7 decka. Jako poznatih decka. BTS.

Uciteljica ih je opomenula da ne kasni vise, i za kaznu su morali otplesati svoju koreografiju. Plesali su na neku pijesmu, koja jos nema teksta samo melodija. I iskreno nikad nisam cula tu pijesmu. Ali je jako dobra.

Vauuu.. Iznenaden sam. Svih 7 su jako dobri plesaci. Jako su dobri i njihova koreografija je jakooo teska. Dosta je brza ali je jako dobra.

Kada su bili gotovi s njihovom koreografijom sve cure u nasem razredu su pocele luditi i vristati kako su bili savrseni i ta sranja. Hvala bogu ih je uciteljica smirila jer kunem se zaklala bi ih.

Kad su decki bili gotovi, jedino mijesto na podu je bilo slobodno pored nas. Pa su se sjeli pored nas. Mislim nije mi smetalo, ali mi je bilo cudno da je Taehyung pored mene. Kao da se sjel kod mene, a ne s svojim prijateljima toliko mi je blizu bil.

"I sto si mislila na nase plesanje?" Tae

"Mi mozemo bolje, ustvari svako moze" ja

"A jeli, pa ajde da vidimo vas i vasu koreografiju..." Tae

"Meni pase" ja

"Uciteljice?! Mozemo mi sad?!" Ja

"Naravno, bilo bi mi drago" ucit.

Tada smo se nas cetiri zdigli i isli staviti nasu pjesmu. Kad kazem nasu onda bas mislim na nasu pjesmu koju smo mi napravili.

To nam je jedan od hobija. Radenje pjesama. Anna i Leo pjevaju vokal, a David i ja repamo. Ja volim vise repati makar mogu i pjevati. Anna i ja smo potpuno drugacije. Isto kao i Leo i David. Makar se to kod cura vise vidi. Ona ja girlygirly tip cure. Obozava rozu boju, shoping, ici u grad na kave, tulume, romantiku, dramu i lijepu gradsku odjecu. A ja? Ja volim crnu, bijelu i zutu boju, mrzim shoping pogotovo ici kupovati cipele, volim ici u grad ali dok ima malo ljudi, nevolim mijesta gdje je puno ljudi jer sam klaustrofobicna. Volim romantiku i dramu jakooo! A odjeca, neuredna pundza, velika hoodica, poderane crne traperice, addidas superstarke i maskara. I to mi je savrseno. Ali ako zelim, znam se jako lijepo obuci. A za Lea i Davida neznam bas, ali jesu razliciti.

Otisli smo na 'podij' pustili si nasu pijesmu 'Fate' i poceli plesati.

FateDonde viven las historias. Descúbrelo ahora