"Τις γυναικες με το αρσενικο μυαλο να φοβαστε''

33 1 0
                                    

Η Ναταλι ειχε προχωρησει στο σχεδιο Β.Το σχεδιο Α ειχε λυθει με μεγαλη επιτυχια.Η δουλεια της στο αστυνομικο τμημα ως ανιχνευτρια ξεκινησε απο την καινουργια εβδομαδα.Δεν εκανε και κατι σημαντικο ομως,και ετσι χωρις να ρωτησει καν τον αρχηγο της αστυνομιας,αλλαξε ποστο .Μπηκε στο Τμημα Διωξης Ναρκωτικων.Οι αντιδρασεις καποιων αστυνομικων δεν αργησαν να ερθουν καθως θεωρουσαν μια γυναικα στην αστυνομια αχρηστη.Ενας μαλιστα τολμησε να την προσβαλλει λεγοντας της

-Δεν νομιζω γλύκα να τα βγαλεις περα στην Δίωξη αυτην.ειπε χασκογελωντας.

-Σοβαρα?.Και που το ξερεις εσυ ?

-Το ξερω.

-Τι λες ρε μαγκα?Αρχιδια ξερεις.Απο εσας ειμαι καλυτερη .Γιατι ομως φερεσαι με τετοιο μισος στις γυναικες?.Μπας και εισαι καμια κρυφοαδερφη?.

-Τι ειπες μωρη πουτανα? και σηκωσε το χερι του να την δειρει.Ενας αλλος συναδελφος που το ειδε αυτο ,του επιασε τον καρπο και τον εσπρωξε ,ριχνοντας τον στην καρεκλα.

-Πας καλα αγορι μου?.Εκανες κινηση να χτυπησεις την κοπελα?.Σαν δεν ντρεπεσαι λιγακι.

-Εντι τι με σπρωχνεις?.Με ειπε κρυφοαδερφη.Δεν το ακουσες?

-Εσυ το ξεκινησες πρωτος.Εσυ την προσβαλλες.Τι ειναι αυτο το πραγμα με εσενα καθε φορα?.Κομπλεξικος εισαι μου φαινεται.Παρτο χαμπαρι και χωνεψε το.Οι γυναικες σε καποιους τομεις ειναι καλυτερες απο εμας.

Ο Τζακ Λίον,αυτος ο σεξιστης αστυνομικος ,σηκωθηκε και βγηκε απο το γραφειο.Ο Εντι πλησιασε την Ναταλι.

-Συγνωμη για τον Τζακ.Δεν ξερει πως να φερθει.

-Δεν πειραζει.Ειλικρινα εχω δεχτει πολλες προσβολες στην ζωη μου που πλεον δεν με νοιαζει.Ευχαριστω για την υποστηριξη.Μηπως μπορεις να με αφησεις να κανω την δουλεια μου?.

-Ναι,ευχαρίστως.Δεν θα σε ενοχλησω.

"Παραξενη κοπελα".σκεφτηκε.Ειχε οντως κοτσια και δεν φοβοταν κανεναν.Οι πιο πολλοι την φοβοντουσαν μεσα στο τμημα.Που να φανταστουν οτι αυτη η γυναικα ηταν ο παλιος του συναδελφος ο Ρει.

Ο αρχηγος Χαρτμαν ,εξεπλαγην απο τα κοτσια της Ναταλι και αποφασισε να την κρατησει στην δουλεια .Μπορει και να την γουσταρε,ποιος ξερει βεβαια.Οποιος πηγαινε να την πλησιασει είτε φιλικα είτε ερωτικα τα εβρισκε σκουρα.Μεχρι που ενας στο τμημα Διωξης την χουφτωσε και εφαγε μπουνια στο αριστερο ματι.

Το μονο ατομο που εκανε παρεα,ηταν η Στεφανι.

Την επομενη μερα εφτασε στα αυτια του αρχηγου οτι ο Κλαρκ Ραξτον ειχε παραιτηθει απο την δουλεια.Ουτε περασε απο το τμημα καθολου για να παρει τα λεφτα που δικαιουταν.Εμαθε οτι η Ναταλι,ο ''παλιος Ρει'' δουλευε εκει.Δεν τολμουσε καν να παει.Γιατι αμα πηγαινε φοβοταν μην καρφωθει.


Γένους ΘηλυκούWhere stories live. Discover now