-SENİ SEVİYORUM-15

1.5K 95 34
                                    


-Gizem'den-


Sabah uyandığımda yanımda melek gibi uyuyan bir melek ile karşılaştım.Kollarını bana sarmış göğsümün üstünde uyuyordu.Benim kollarımda onun kollarının üstündeydi.Ben hala nasıl bu hale geldiğimizi hatırlamıyordum ama cidden o durumda olmak beni her türlü mutluluktan öldürebilir ve aniden nefesimi kesebilirdi.


Onun güzel yüzünü izleyip saçlarıyla oynarken birden nasıl bu hale geldiğimizi hatırladım ve o anki şaşkınlığımla bağırarak yataktan fırladım.O biraz dönüp geri uykusuna daldı bende onun üstünü örtüp aşağıya mutfağa indim.Ceylin kahvaltısını yukarı götürmek için bir şeyler hazırlıyordu.


C(Ceylin);Dün gece rahat uyudunuz mu?(piç sırıtış)

G;Ne diyorsun sen ya ben daha yeni hatırlıyorum saten benimle neden uyuduğunu valla utançtan öleceğim şurada.

C;Sen niye utançtan ölüyorsun,o senin yanına yatmadı mı?

G;Ya o gidecekken ben uykulu uykulu onu kolundan tutup 'Benimle uyur musun?Huzur kokuyorsun.' demişim.Bir daha yüzüne bakamayacağım sanırım.

Ceylin gülmeye başladı.

G;Niye gülüyorsun sen ya.Senin başına gelse ben böyle mi yaparım?

C;Evet.

G;Evet.

-Tae'den-

Sabah kalktığımda başka bir odadaydım sonra dün geceyi hatırladım ve hafif sırıtıp yataktan kalktım.Mutfağa doğru indiğimde Gizem'in söylediklerini duydum ve hafif kıkırdadım.Sonra Ceylin'in gülüşlerinden sonra mutfağa girip kolumu Gizem'in omzuna attım.Kolumu omzuna atmamla irkildi sonra bana döndü ve gözlerini açabildiği kadar açtı.O hali hem çok tatlı hem de çok komikti.


T;Utanmana gerek yok,uykulu olduğunu biliyorum.

dedim ve gülümsedim.

G;Özür dilerim,seni rahatsız etmemeliydim.

T,Sorun değil,beni istediğin gibi rahatsız edebilirsin.

Ne?Ciddi ciddi bunu dedim mi?Yanlış anlayacak,hayır hayır evet artık ona söylemeliyim değil mi?Evet ona bugün söyleyeceğim.

Ceylin kendi kahvaltısını alıp sırıtarak odasına çıkmıştı.Gizem'e baktığımda gözleri hala öyleydi,ben konuşunca eski haline döndü;

T;Beraber kahvaltı hazırlamak ister misin?

G,Olur.

-Gizem'den-

Beraber kahvaltı hazırlamaya başladık.Ona Türklerin kahvaltısını hazırlamak istediğimi söyledim kabul etti.Buzdolabından kahvaltılıkları çıkarıp masaya koydum.şimdi ise menemen yapacaktım ama ben nasıl yapacağımı bilmediğim için annemden malzeme listesini ve yapılışını atmasını istedim o da bana gönderdi.Sonra yapmaya başladık.Tae'den malzemeleri vermesini istiyordum,o da bana malzemeleri veriyordu.Menemen'i biraz beklerken bu arada kenarda çayı koymuştum.Geri menemen ile ilgilenmeye döndüm ve menemeni karıştırıyordum ki belime sarılan iki elle elimdeki tahta kaşığı mutfak tezaghına fırlatmam bir oldu,gözlerim yine büyüyordu sanırım bu utanç yüzünden bir gün gözlerim,yuvasından fırlayacak.

O sarılınca arkamı döndüm ve ona baktım.Şu an arkamda tezgah,önümde ellerini tezgaha koymuş Taehyung ve ikisinin ortasında kendini tezgaha yaslamış ben vardım.Şu an ne olduğunu çözmeye çalışıyordum ki Taehyung konuşmaya başladı;

T;Gizem ben senden hoşlanıyorum.

O an çok mutlu olmuştum çünkü bende ona karşı boş değilim ama heyecandan dilim tutuldu ve garip garip Taehyung'a bakıyordum.

G;Ş-şey b-ben...

T;Sen?

G,B-ben-de s-senden h-ho-hoşlan-nıyorum.

T;Utanmana gerek yok söyleyebilirdin.

dedi ve yanağımdan bir makas aldı ve sandalyesine oturdu.Ben hala aynı şekilde duvarla bakışırken yemek aklıma geldi ve diğer her şeyide hazırlayıp masaya oturdum.Tam başlayacakken Taehyung beni durdu ve yanıma geldi.Elini cebine attı ve çıkardığı kolyeyi boynuma taktı.Sonra konuşmaya başladı.

T;Gizem,ben görmüşsündür her zaman,herkese gülen.Dışa dönük birisi değilim.Ama sen geldiğinden beridir,sürekli konuşan,sürekli gülen,cana yakın birisi olmaya başladım.Eskiden bir kıza aşık olmuştum,ama öldü.Ondan sonra kendimi suçlayıp kimseyle olmadım.Ama sen bana tüm acımı unutturdun.Lütfen hayatıma gir ve tüm acılarımı bana unutturmaya devam et.Lütfen karanlığıma aydınlık ol,Seni seviyorum.Benimle çıkar mısın?

G;Evet.Hep senin yanında olacağım,seni hiç bırakmayacağım.

dedim ve ona sımsıkı sarıldım,kokusunu içime çektim.Sonra yerlerimize oturup kahvaltımızı ettik.

Ona eve gidip okula hazırlanmasını söyledim ve bende hazırlanmak için odama çıktım...


Lütfen oy verin ve yorum yapın.Yazım yanlışım varsa affola.

(Medya Gizem)

KARANLIĞIMDAKİ AYDINLIK ↬ KTHHikayelerin yaşadığı yer. Şimdi keşfedin