4-You're cute.

8.2K 348 41
                                    

Λοιποοον,για να το ξεκαθαρίσουμε το σημερινό το κεφ το θεωρω 20-30% ανώμαλο ή κάτι τέτοιο.Οποτε stay tuned για το 100%.
***********************************

Εκλεισε την πόρτα και πήγα να μιλήσω και να πω για άλλη μια φορά ότι είναι αργά και ότι πρέπει να πάω σπίτι αλλά πριν προλάβω να κάνω οτιδήποτε με τράβηξε και με κόλλησε στην πόρτα.

Τα χείλη του άγγιξαν τα δικά μου σε δευτερόλεπτα και αναστεναξα πάνω στα χείλη του όταν το χέρι του άγγιξε τον κωλο μου.

Πάρε το κουλο σου από 'κει μην στο κόψω.Και θα το έλεγα αυτό,όντως θα το έλεγα.Αλλα ξέρετε μωρέ,το γεγονός ότι πλέον δεν ανεπνεα το έκανε δύσκολο.

Χαμογέλασε και άφησε την γλώσσα του να περάσει στο στόμα μου.Η γλώσσες μας έπαιζαν η μία με την άλλη και ένιωθα ολόκληρο το σώμα μου να ζεστενεται.Ερκοντισιον δεν έχουν εδώ μέσα?

Τα χέρια μου μετακινηθηκαν στο στέρνο του και τον ένιωσα να σφίγγεται.Απομακρυνθηκε από εμένα και με κοίταξε δαγκώνοντας το κάτω χείλος του.

Τράβηξε την μπλούζα του βγάζοντας την ακριβώς μπροστα μου αποκαλύπτοντας μου τους υπέροχους κοιλιακούς του -αχ αχ αχ- .Το σώμα του ήταν απλά καθηλωτικο ενώ το τατουάζ στο πάνω μέρος του στέρνου του τον έκανε ακόμα πιο σέξυ.

Προσπάθησα να το διαβάσω αλλά τα γράμματα μου φενοταν κάπως θωλα και δεν μπορούσα να διαβάσω.Τελεια,τώρα είχα ξεχάσει και πως να διαβάζω.

Ήρθε πάλι προς το μέρος μου πέφτοντας πάνω μου.Αναγκαστηκα,οχι ότι ήθελα να το κάνω από την ώρα που τον είδα,έβαλα τα χέρια μου στην πλάτη του όσο εκείνος έπιανε τα πόδια μου και τα τύλιγε γύρω από την μέση του.

Το γεγονός ότι φορούσα φόρεμα τον ενοχλούσε γιατί δεν μπορούσε να έχει πλήρη επαφή με την περιοχή ανάμεσα στα πόδια μου οπότε το σήκωσε μέχρι την μέση μου.

Αφήνοντάς την περιοχή μου σχεδόν γυμνή,μόνο με ένα δαντελοτο μπραζιλ που δεν έκρυβε τίποτα.Που,να σας θυμίσω,ότι έφταιγε ο Jason που το φόρεσα.

"Ξες τι θέλω να κάνω τώρα μωρό μου?"ρώτησε στο αυτί μου και προσπάθησα να μην αναστεναξω μόνο από τον τρόπο που μίλησε.Χαχ,άδικος κόπος.

"Τ-τι?"αναστεναξα και εκείνος χαμογέλασε ενώ κατέβασε το κεφάλι του στο λαιμό μου φιλοντας με απαλά.

"Θέλω να μπω μέσα σου ξανά και ξανά.Να σε κάνω να φωνάζεις το όνομα μου.Γαμωτο,με ανάβεις!"είπε και τα πάντα θόλωσαν γύρω μου.Ειναι τοσο σέξυ.Η φωνή του,το σώμα του,το άγγιγμα του πάνω από το εσώρουχο -- ΤΟ ΠΟΙΟ?

Daddy issuesWhere stories live. Discover now