6-I'm gonna kill you.

8.3K 296 9
                                    

"Π-πρεπει να φύγω.Ο Jason θα ανησυχεί πολύ."είπα και βγήκα από την αγκαλια του όσο και να μην ήθελα έπρεπε να φύγω από εκεί.Εχω να πάω σπίτι από εχθές το απόγευμα που βγήκαμε έξω.Ποιος ξέρει τι θα νομίζει ο Jason.

"Jason?"με κοίταξε παραξενεμενα ενώ με κράτησε πάνω του χωρίς να με αφήνει να φύγω.

"Ο κολλητός μου..."είπα και εκείνος ξεφυσηξε με ανακούφιση κάνοντας με να χαμογελάσω.

Εκείνος το παρατήρησε αμέσως και με εσπρωξε να βγω από την αγκαλιά του και ειμουν έτοιμη να διαμαρτυρηθώ μέχρι που κατάλαβα ότι το έκανε μόνο για να ανέβει πάνω μου.

"Έλα μωρό μου,αφού και οι δύο ξέρουμε ότι δεν θέλεις να φύγεις από εδώ."ψυθηρισε στον λαιμό μου φιλοντας απαλά στο πλάι.

"Μ-μα π-πρεπει."τραυλισα σαν καθυστερημένο τρίχρονο και εκείνος χαμογέλασε ενάντια στον λαιμό μου ενώ ένιωσα το χέρι του να σέρνετε πάνω μου απαλά και βασανιστηκα αργά.

Πέρασε ανάμεσα από το στήθος μου και μετά στην κοιλιά μου.Μεχρι που έφτασε στο σημείο που ήθελε.Στην περιοχή ανάμεσα στα πόδια μου.

Τραβήχτηκα προς τα πίσω.Οχι,αυτό παραπηγαινε.Δυο φορές σε μια μέρα?Όχι,δεν μπορούσα.

Εκείνος με κοίταξε και από το ανυσηχο βλέμμα μου κατάλαβε τα πάντα.Με έφερε ξανά κοντά του αγκαλιάζοντας το σώμα μου με τον πιο υπέροχο τρόπο.

"Ποτέ δεν θα με αφήσεις να κάνω κάτι πάνω σου ενώ δεν θα το θέλεις εντάξει?Θα μου λες όχι οπότε θες μικρη."είπε στο αυτί μου και κούνησα καταφατικα το κεφάλι μου.

Ένιωσα τον σκληρό εαυτό του να με ακουμπάει αφού είχε μπει ανάμεσα στα πόδια μου για να με αγκαλιασει και χαχανισα στο αυτί του.

Χμμ,τι θα γινόταν τώρα αν τον πείραζα λίγο?

Οι βλαμμενες ορμόνες μοι πήραν φωτιά και το μυαλό μου σταμάτησε να δουλεύει.Ναι,και κάπως έτσι έχουν χαλάσει ζωές και ζωές.

Το γόνατο μου μπήκε ανάμεσα στα πόδια του και το κούνησα ελαφρά κάνοντας τον να σκληρύνει ακόμα πιο πολύ.

Συνέχισα ότι έκανα πιο πριν απλά λίγο πιο έντονα.Εκεινος άφησε μια βαθιά ανάσα σε συνδιασμό με ένα μουγκριτο και άφησε το κεφάλι του να πέσει στον λαιμό μου.

"Μμμμ ναι,εκεί ακριβώς μωρό μου."είπε σιγανα κάνοντας τις ορμόνες μου να τρελαθούν τελείως.

Έκλεισα στιγμιαία τα μάτια μου και τα όταν τα άνοιξα άρχισα σιγά σιγά να καταλαβαίνω τι γίνεται και το μυαλό μου άρχισε να επικοινωνεί σιγα σιγά με ότι γινόταν.

Daddy issuesحيث تعيش القصص. اكتشف الآن