5. Bölüm ❄️ Tek Nefes

1.1K 142 44
                                    

Hellooo nasılsınız? Ay ben bitiğim galiba djrjfjrkfkrk

Çoksel bi bölüm oldu, beğenirseniz yıldızı tamamlar mısınız?⭐

Ulaşmak isterseniz:
Ig: arivirane

.

Bölüm şarkıları:
Bon Jovi- You Give Love A Bad Name
Scorpions-Still Loving You
Mabel Matiz- Aşk Yok olmaktır

.

5. BÖLÜM
"TEK NEFES"

Gözlerimi kapatarak dileğimi diledim. 'Bir gün özgür olmak istiyorum.' Gözlerimi açtığımda mumun aydınlattığı loş ışıkta bana gözbebekleriymişim gibi bakan annem ve babama sırayla baktım. İkisi de ne dilediğimi delicesine merak ettiğinin farkındaydım ancak söylemeyeceğimi bildikleri için ikisi de sormuyordu.

"İyi ki doğdun Mihrimah, iyi ki bizim kızımızsın. On yedinci yaş günün kutlu olsun biriciğim." İkisi de iki yanımdan sarıldığında gülümsedim. On altıncı yaş günüm bir önceki dileğimle aynıydı, özgür olmak ancak on yedi yıldır aynıydı her şey. Değişen hiçbir şey yoktu.

Gözlerimi araladım. Gördüğüm rüya on yedinci yaş günümdendi. Mutlu olduğumu sandığım bir gündü çünkü yaklaşık on yıldır dışarıya çıkmayı istiyordum.

Hafif nemlenmiş kirpiklerimi kırpıştırdım. Çevreme bakındım. Ah evet, kulübemdeydim. Şimdi özgürdüm ama istediğim özgürlük bu değildi. Ben aşık olmak istiyordum. Dizilerde, filmlerde ya da kitaplarda gördüğüm gibi ruh eşimi bulmak istiyordum. Belki evlat edinebilirdim, belki ayrı eve çıkabilirdim. Üniversiteye gidebilirdim. Okuma yazma bilmeyen birisi üniversiteye gidebilirse tabii.

Bu haldeyken özgür olmaktansa ailemin yanında hapis hayatı yaşamayı tercih ederdim. Güven hissini özlemiştim, burada kimseye güvenmiyordum. Sıcak yuvamı özlemiştim AvivaLante oldukça soğuktu. Gülümsemeyi özlemiştim buraya geldiğimden beri yaptığım tek şey somurtmaktı. Alışmam gerektiğinin farkındaydım, alışamazsam uyum sağlayamaz ve afallardım. Bunu biliyordum ancak elimde değildi. Dışarıdan farklı içeriden bambaşka biri olmak hiç kolay değildi.

Alt dudağımı dişlerimin arasına alarak bir müddet düşündüm. Öncelikle burada çevremi kurmalıydım ki Hill Adası'na giderken zorlanmamalıydım. Ayrıca olası bir yakalanma durumunda ise güç toplamam gerekiyordu, okçuluk ve diğer dövüş sanatlarını ezbere bilmeliydim. Ben güçlü olmak zorundaydım çünkü başka çarem yoktu.

Sıfıra DoğruWhere stories live. Discover now