17. Bölüm ❄️ Hissiz

709 105 14
                                    

Bölüm atmayalı ne kadar oldu bilmiyorum ama buradayım, uzun ve dolu dolu bir bölümle geldim. Umarım beğenirsiniz, iyi okumalarrrr.❤️‍🔥

Mihrimah Alçin:

Mihrimah Alçin:

Oops! This image does not follow our content guidelines. To continue publishing, please remove it or upload a different image.

Asır Petrova:

*Bölüm şarkıları:Taylor Swift- Don't Blame MeYedinci Ev- Bir Kere GelirSelena Gomez- People You KnowMavi Gri- Ağlamam

Oops! This image does not follow our content guidelines. To continue publishing, please remove it or upload a different image.

*
Bölüm şarkıları:
Taylor Swift- Don't Blame Me
Yedinci Ev- Bir Kere Gelir
Selena Gomez- People You Know
Mavi Gri- Ağlamam

*

17. BÖLÜM
"HİSSİZ"

Hissizlik.

Artık hiçbir şey hissetmiyordum.

Acı çekiyordum ben öyle değil mi? İntikam istiyordum, öfke krizleri yaşıyordum... Şu an içimde hiçbir duygu yoktu. Kulübemde ilk adımımı attığımdaki duygularım yoktu. Ölmeyi diliyordum her an, tek yapmam gerekenin ölmek olduğunu düşünüyordum bazen. Eğer direnmeyi kesersem belki beni tekrar ailemin yanına götürebilirdi. Boyun eğmem mi gerekiyordu? Ölürsem gerçekten ailemin yanına mı gidecektim? Elimdeki silahı bırakırsam beni olmak istediğim yere götürecekler miydi?

Kemiklerimin arasında gezinen yılandan kurtulabilecek miydim?

Beni bu duygu yoğunluğuna sürükleyen bu kentti, AvivaLante... Şimdi ise aynı duygusuzluğu yaşatıyor, hislerimi benden çalıyordu...

Birkaç ayda yaşadığım onca şeye rağmen ayakta durabilmem mucizeydi ancak bunu ne kadar devam ettirebileceğim hakkında hiçbir fikrim yoktu. Her şey kontrolüm altındaymış gibi davranmayı belki de bırakmalıydım. Eğer birilerine güven verirsem yanımda olurlar sanıyordum ancak bu berbat bir fikirdi. Benliğimi yitiriyordum her geçen gün, Mihrimah değil, Ateş Varisi olma yolunda ilerliyordum.

Binbir bıçağın saplandığı başım şiddetle ağrıyordu. Gözkapaklarımı açmak her zamankinden daha zordu. Neler olduğu hakkında bir fikrim yoktu ancak yalnız olmak tercihimdi. En son hatırladığım seraya doğru adımımı attığımdı ancak yaşadığım duygu karmaşaları hâlâ zihnimde şerit misali dolanıyordu.

Sıfıra DoğruWhere stories live. Discover now