✯ sixth episode of Donghyuck's story ✯

1.3K 279 62
                                    

Yaz tatili gelip çattığında iki yakın arkadaş tekrar buluştular. Donghyuck ve ailesi tatilden yeni dönmüşlerdi ve çocuk daha da esmerleşmişti. Mark ise liseye geçeceği için tatile gidememişti, ailesi bunu pek onaylamamıştı.

"Deniz nasıldı?" Mark ayağının altındaki taşı tekmeleyerek sorduğunda ergenlik çağından dolayı sesi çatladı. Ayrıca yüzünde beliren sivilceler canını yakıyordu.

"Islak," dedi Donghyuck tırmandığı ağacın dalında oturup elmasından gürültülü bir ısırık alarak. "Ve çok eğlenceliydi. Sana yazık oldu hyung. Lise berbat bir yermiş."

"Hayır," dedi Mark bunu onaylamayarak elindeki sopaları ağacın tepesindeki arı kovanına isabet ettirmeye çalışarak. "Orası havalı. Bir sürü dolap, futbol takımı ve güzel kızlar varmış."

"Güzel kızlar mı?"

"Evet, seksi amigolar. Kısa etek giyenlerden."

"Seksi amigoları neden umursuyorsun ki?" Donghyuck'un içine nedeni belirsiz berbat bir his kapladığında sordu. "O kızlar sana bakmaz bile."

"Niyeymiş? Spor kulübüne katıldığımda belki birkaç tanesiyle konuşurum!" Mark yüzünde heyecanlı bir gülümsemeyle sopayı tekrar fırlattı, ıskaladı. "Çok heyecanlıyım."

Donghyuck öfkeyle ağaçtan indi, Mark'ın yanına geldi ve tüm siniriyle bitmeyen kırmızı elmasını arı kovanına fırlattı. İsabet ettiğinde ve birkaç arı dışarı çıktığında Donghyuck öfkeyle arkasını döndü ve söylendi: "Bir arı kovanını bile vuramıyorsun! Yeteneksizin tekisin! Gidip kız tavlamaya çalışacağına bir şeyler öğren!"

Donghyuck'un kalbi kırılmıştı. Mark ise Donghyuck'un bu öfkesini anlayamadı.

My (Boy) FriendHikayelerin yaşadığı yer. Şimdi keşfedin