46. velký úlet - bonus

1.5K 85 0
                                    

Dolores Jane Umbridgeová nahradí Albuse Brumbála ve funkci ředitele školy čar a kouzel

Tato vyhláška se po objevila přes noc po celé škole. Nó skvěle.  Nyní o Brumbálově útěku mluvila celá škola. Zaslechla jsem jednu dívčinu z Mrzimoru jak říká Maky, že Popletal leží u Svatého Munga a místo hlavy má dýni. Na to jsem se uchechtla a srazila ji body za pomluvy.
Procházela jsem okolo velkých hodin, které ukazují počet bodů.  Jen naše kolej měla v dolní baňce pořádnou hromadu. Druhý byl Havraspár a třetí Mrzimor. Čtvrtý byl samozřejmě Nebelvír. Nečekaně.

Šla jsem do velké síně. Tam si zrovna BA odpykávala školní trest.  Všichni psali větu nebudu porušovat školní řád.
Ta věta se jim vyrývala do hřbetu ruky. Měla jsem za úkol tam být a hlídat je.
Všimla jsem si, že chybí dvojčata Weasleyovi, ale nic jsem neřekla.

Asi tak v půlce trestu se z venčí ozvala hromová rána a všichni nadskočili.  Dolores se zamračila a rychlým krokem přešla síň a otevřela dveře. Vyšla ven a rozhlédla se. Chvilku se nic nedělo, ale pak se ozvala ještě větší rána a do síně vletěli dvojčata na smetácích. Létali okolo velké síně a rozhazovali petardy.  Jedno z dvojčat po mě hodilo jakýsi dortík. Chytila jsem ho a poznala,  že se jedná o dávivý dortíček. Jedna z těch úžasných blbin co vymysleli.  Hodila jsem ho po Crabbovi a ten zrovna otevíral ústa a trefila jsem se. Crabbe začal okamžitě blít. Rychle jsem uhnula a vytáhla hůlku. Zamumlala jsem tajemnou formuli a z hůlky vyletěli plameny, které se změnili v ohňostroj.  Obě dvojčata se po mě podívala a tak jsem na ně mrkla a dělala, že je chci shodit. Vyletěli ze síně a ostatní běželi za nimi. Běžela jsem také a u toho se smála.
Najednou mě zabolela jizva a já viděla Siriuse a Voldyho na Odboru záhad.  ,,Budeš mě muset zabít. " Zasyčel Sirius.
,,To taky udělám, ale nejdřív mi povíš kde to je.  Crucio! "
Sirius se zkroutil pod náporem bolesti.  Probrala jsem se a zjistila, že sedím na nádvoří.
Koutkem oka jsem viděla, jak trio někam běží a tak jsem rychle vstala a běžela za nimi.  Věděla jsem, že Harry viděl to samé co já.

Kuk :D
Nečekali jste, že se zase objevím že?  Chtěla bych se vám převelice omluvit za neaktivitu ale pět dní jsem byla v Brně a pak jsem byla líný člověk.
Děkuji vám za ohlasy a pěkné komentáře. Brzy zase napíšu další a lepší protože ruku na srdce já tyhle věci psát neumím stejně jako famfrál a romantické scény. :D
Tak zatím...
Vaše Ann

Sestra Harryho PotteraKde žijí příběhy. Začni objevovat