Útószó - Vagy Mégsem?

188 19 6
                                    

Sziasztook!

Hát, az a helyzet, hogy elég sok mindent szeretnék ebbe a részbe mondani, szóval ha van kedvetek hallgatni a hosszú pofázásom, akkor köszönöm.

Hol is kezdjem? Azt hiszem azzal, hogy hogyan tovább.

Most, amikor ezt írom, suli első napjából jöttem haza, közben azon gondolkodva, hogy sosem volt olyan könyvem, amit ennyire szerettem írni. Most nyáron, Június végén fejeztem be az "In the middle of the apocalypse" című könyvem, amitől egyszerűen annyira elment a kedvem, hogy elvetettem a második évad ötletét. Na mostmár, mint mondtam, nagyon szeretem ezt a könyvet, és sziklaszilárdan mondom: lesz folytatás.

Hogy mikor? Jó kérdés.

Bele szeretnék rázódni az órarendbe, a tanulásba, edzésekbe. Ami azt jelenti nektek, hogy minimum egy hónapot kell várni.

DE!

Folyamatosan fogok rakni összegzést, statisztikát, spoilereket. Szóval attól, hogy a könyv lezárul, nem hagylak itt titeket :).

Már megvan egy nagyjából terv, tudom hogy merre szeretném folytatni, merre viszem el a történetet. Készüljetek fel a hatalmas változásokra :D

És itt a végén meg szeretnék köszönni mindent.

Köszönöm a majdnem 4k megtekintést, a majdnem ötszáz voteot, a sok lelkesítő szót, a kommenteket. Ezek azok a dolgok, amiket csak nektek köszönhetek, nélkületek a Killing Desire sose jutott volna idáig!

Nagyon-nagyon köszönöm! Ez most kb úgy hangzik mint a legelkúrtabb Brazil szappanopera, de tényleg, én sose köszöntem még meg, sose mondtam hogy mennyire örülök, pedig így van.

És legutoljára: köszönöm, hogy ezt végigolvastad, ahogy az elejétől mindent! ❤️

Hamarosan jelentkezem 😊

Negroo

Killing Desire (Creepypasta ff) /HU/✔️Where stories live. Discover now