1. Vacanțăăă!

2.1K 76 22
                                    

1. Vacanțăăă!

Perspectiva lui Liviu

Tocmai intru în casă când mama face pregătirile necesare pentru cină. „Ceva nu e în regulă, abia este ora patru.” Un pui uriaș stă chifligit într-un vas de porțelan cu motive florale. De obicei gătește bine, când e vorba de hamburgeri sau pomana pentru duminică. Își ridică privirea spre mine întrerupându-se  din aranjarea „teritoriului” ei de desfășurare, cum îi spun eu. Fiecare cu ce poate!

- Cum a fost la școală, dragule? Mă privește zâmbitoare din spatele ochelarilor cu ramă neagră, simpli.

- Bine, spun automat. Aceeași întrebare de fiecare dată. Dar ce faci aici?

- Oh, dragule, ai uitat?

Cad pe gânduri încercând să-mi amintesc ce am uitat, dar nu-mi trece nimic prin minte. Mama așteaptă insistentă cu un zâmbet tâmp. Nu își dezlipește privirea de la mine nici după zece minute, încă așteptând un răspuns.

- Ăăăăăă... Așteptăm pe cineva. Nu sunt prea convingător, dar pare destul de mulțumită.

- Ai uitat, râde ea amuzată. Nici nu e de mirare la cât de ocupat ai fost în ultimul timp cu școala și cu examenele astea de pe ultima sută de metrii ca să vă poată încheia mediile. Astăzi trebuie să vină băiatul unui verișor de-al meu în vizită, George.

Mă lovesc cu palma peste față închizând ochii rușinat. „Cum am putut uita persoana cu care îmi voi petrece trei luni din viață?” Asta explică graba. Trebuie să ajungă aici la 19:00 - 19-15.

- Mă duc sus să-mi fac o baie. Mă ridic de pe scaun. Pe la jumătatea scării, mama își amintește de ceva și mă strigă.

- Dragule, vezi că tatăl tău a pus un pat în plus la tine în cameră. George o să doarmă cu tine!

- Ce? Adică nu doarme pe canapeaua din sufragerie?

- Oh, drăguțule! Cum să doarmă trei luni pe canapea? Tu gândești înainte să deschizi gura? râde mama ca isterica.

Nu o bag în seamă și continui să mă grăbesc spre baie, abia așteptând să simt pe mine apa călduță, fără nicio haină și liber ca pasărea cerului. Pot să fac orice vreau eu pentru că am baia la mine în cameră și nimeni nu vine peste mine cu o... urgență neașteptată.

Laptopul scoate un sunet de bulă spartă, semn că am primit un mesaj. Este doar Miruna, actuala mea iubită întrebându-mă dacă am ajuns acasă. Da, îi trimit eu puțin supărat că m-a oprit din drumul meu spre Rai. Ți-e dor de mine? Întrebare la fel de expirată ca cea cu școala. Desigur scumpo!! Hai că mă duc să fac un duș, ok? Îi trimit eu înapoi tastând rapid. Ok, iubi! :* Îi trimit și eu un pupic. Baia mea mult așteptată parcă strigă după mine!

Îmi iau o pereche de boxeri și o pereche de pantaloni comozi. Vara stau fără tricou prin casă. Îmi dau toate hainele jos, trântindu-le într-un colț. Mă duc în cameră gol ca să-mi iau tableta de pe noptieră ca să mă uit la ultimul episod din Kuroshitsuji, până se umple cada cu apă. Dacă pot să mă uit la tot!

Pe pagina cu episodul, o reclamă roșie anunță cele mai hot imagini yaoi. Eu neștiind ce înseamnă apăs acolo, în față apărându-mi o grămadă de imagini cu băieți sărutânduse sau futându-se. O zvâcnire pe coapsă mă face să apăs pe căsuță. Pagina dispare instantaneu, lăsând loc ecranului cu o chestie galbenă care zâmbește. Pagina este tot acolo, trebuie doar să apăs din nou pe browser. Atât, doar o simplă atingere. Nu mă pot abține și apăs pe browser. Aceleași imagini îmi invadează privirea, făcându-mi-o tare. „Nu sunt gay, ce dracu'?”

You want to suck my what?? (boyXboy)Where stories live. Discover now