11

544 6 0
                                    

(-------------ZAYN-------------)

Kalbėjomės klausydamiesi muzikos ir jis nuėjo nusilengvint, nes gi alaus prigėrėm. Tik va jo telefonas liko ant stalo. Ir labai smalsavau ir norėjau patikrint. Bet, pamaniau tikrint draugo telefoną nemandagu.

Tik va smalsumas nugalėjo ir jau atsirakinęs maigau jo „iphone 7".

Kažkaip užklydau į nuotraukų galeriją ir varčiau jo darytas fotografijas.

- Mano telefe šmirinėji,- neišgirdau kaip jis atėjo, nes buvau įnykęs jo telefone.

- Nesupyk, bet žiūrinėju ką prifotkinęs esi.

- Žiūrėk. Nedraudžiu.

- Pala. Ateik čia,- paraginau priet.

- Ką?

- Kaip suprast?

- Ką suprast? – vaidino neišmanėlį.

- Tu pažįsti ją? – teiravausi atkišęs fotografiją. – Tu, blyn buvai su mano mergina? Ką veikei su ja išvis?

(-------------HARRY-------------)

Papuoliau, manau.

- Zy, paklausyk ji mano pažįstama. Nieko daugiau. O be to labai graži tai pasiprašiau jog pozuotų.

Jei tik jis žinotų ką veikiau su ja. Kaip mat, manau marmuzę išmaltų, galbūt netgi prireiktų ir stomatologo paslaugų. Ir iš draugų pataptume aršiausiais priešais.

- Jau buvau pamanęs jog kabini ją,- nurimęs kalbėjo.

Supratau jog ji žaidžia tarp dviejų.

Pasijutau tarsi atsidūręs sankryžoje kur du keliai, tik kuriuom pasukt. Nes jei suksiu į vieną pusę nudegsiu, nes Zy mane pasmerktų ir gyvam odą nudirtų bei nulinčiuotų, tad šis posūkis būtų lemtingas.

Tad suku į kitą posūkį. Melo ir paslapčių keliu keliausiu jau geriau. Tuomet renkuosi melą, nei skaudžią tiesą. Galbūt esu bailys ir turėčiau kovoti dėl jos ir būt tikru vyru ir stoti akistatot su geru draugu. Bet bėgu į krūmus, kaip koks bailus kiškelis ir nė nesakysiu, kad krušu tai kas ir jo.

Meluosiu jam, bet ne todėl jog jo nekęsčiau, tiesiog noriu apsisaugot savo skurą.

Visviena aš jos trokštu, ir tik dar labiau, nes uždraustas vaisius žymiai skanesnis. Ir toliau duosiuosi su ja visokiomis pozomis ir teiksiu malones, nes aš noriu mylėtis su ja. Tai štai kodėl ji atstūmė mano piršymasi ir pasakė ne. Ir toliau matysiuosi su ja, jei prireiks ir slaptai.

Bet nesu ant tiek idiotas, nesakysiu Tracey jog žinau jos paslaptį, ir tai jog žaidžia tarp mūsų abiejų. Kaip buvau toks aklas ir nemačiau to kas panosėj. Kaip išvis galėjo taip nutikt? Kaip jai ir pavyko mudviem abiem susukt galvas. O ką, jei yra ir trečias? Gal ji apsuka aplinkui savo pirštelį, išmelžia pinigus ir dingsta, kur į kokius Tropikus. Išvis skiedžiu ko gero, bet kaip tą paaikšint logiškai.

Tik va, seksas su ja nuostabus..vien jau dėl to verta likti su ja ir saugoti nuo tykančių pavojų. Bet ir žioplys įsimylėjau ją iki sielos gelmių.

Zayn nesakysiu jog barškinu tai kas jo. Apsimetinėsiu jog nieko nežinau ir kad nemyliu Tracey. O telefoną nuo šiol žinosiu jog reikia nešiotis su savim, nes vos neįpuoliau.

Tad pabūsiu aktoriaus rolėj. Galbūt neblogai ir seksis, o gal už vaidybą gausiu net oskarą.

Du keliai_N14Where stories live. Discover now