one-1

862 36 13
                                    

Hepinize selamlar uzun zamandır Chris ve Eva kurgusu yazmak istiyordum ve şuan da burdayım :))
-
-
Uçağa yetişmek için koşmaya çalışıyordum koşmaya çalışıyorum diyorum çünkü: çok yorgundum ve bir o kadar da aç. Ama sonunda yetişebilmiştim sevimli bir hostes bana uçağa doğru, buyur şeklinde bir hareket yaptı ve bende içeri geçtim uçak lisemizden oluşuyordu resmen ben lise 2 ye geçmiştim ve her taraf lise 3 doluydu neyse ki bilette gösterilen koltuğu bulabilmiştim. Okul bizi Fransa Paris de bir geziye götürüyordu aslında tam olarak gezi diyemem orda ki bir lise ye gidiyorduk kültür geliştirme ve sosyalleşme açısından bir kamp gibiydi.
Uçakta koltuklar 3'lü değilde 2'liydi ve kafamı sola doğru çevirdiğimde penetratorlardan Chris'i gördüm açıkçası onu görmeyi hiç beklemiyordum onun bu kampa gelmesi bile çok şaşırtıcı gelmişti açıkçası.Uyuduğu için beni görmemişti. Telefonumu elime alıp noora'ya mesaj
Ben: "Hey nerde oturuyorsun ? Yanında kim var ? ,tahmin et bakalım benim yanımda kin oturuyor!"

Noora: "yanımda vilde var ohh noldu yoksa yanında hep sümüklerini biryerlere süren çocuk Dann mi oturuyor oh bu çok kötüü :(("

Ben: " Şükürler olsun ki o değil PENETRATOR CHRİS ughh "

Noora : "Neee vay canına seni hep ona bakarken yakalıyorum şuan havalara uçuyor olmalısın "

Eva : "Sana cevabımı sonra vericem kapatmalıyım :d

Noora : *piç smayl

Chris uyanmıştı ve bana bakıyordu ama sadece bakıyordu o yüzden bende "selam ! " dedim "oh selam!"
"Gelmemize ne kadar kaldi? " diye sordu uykulu gözlerle bana bakarak bende saate baktım daha sadece 30 dk dır havadaydık ve norveç ile paris arası 2.5 saat sürüyordu "daha 2 saat yolumuz var" dedim baygın bit şekilde çünkü gerçekten acıkmıştım sanırım beni hisseden hostes içecek ve atıştırmalık tarzı birşeyler dağıtmaya başlamıştı thanks god
Yaklaşık 1 saat yolumuz kalmıştı ve ben kitap okuyordum daha sonra Chris kulağıma "kirazlı Cola gibi kokuyorsun." dedi şaşırmıştım birşey söylemeden kitabımı okumaya devam ettim ve sonra kulağımda tekrar nefesini hissettim; "Ve ben kirazlı Colaya bayılırım "dedi.
Yazar: o zaman ;)))
.
She my cherry cola
She gonna' keep me sober
Let me keep you closer
Bubbly like a soda
Sweeter than the champagne
Smoother than this Coltrane
Keep me from the chardonnay
I'm just sipping one thing

-
İlk bölüm biraz kısa oldu eğer beğendiyseniz noluur votelayın ve yorum yapın benim için çok değerli
-
Her gün bölüm yüklemeye çalışıcam takipte kalın💞

Mysterious LoveHikayelerin yaşadığı yer. Şimdi keşfedin