Η τελευταία πρώτη μέρα

187 11 2
                                    

*Disclaimer*
Θα αρχίσω σε κάθε κεφαλαιο που γράφω να βάζω και μια φωτογραφία που έχω τραβήξει εγω και μου αρεσει, είτε είναι σχετική με το θεμα που θα ασχοληθω, είτε οχι. Μ'αρεσει πολυ σαν ασχολία η φωτογραφία οπότε σε κάθε νεο κεφαλαιο θα υπάρχει ακομη μια:)

Η τελευταία πρώτη μέρα λοιπόν. Ξέρω, ακούγεται πολυ ασήμαντο αυτό και φαίνεται σαν να ασχολουμαι με μικρο πραγματα, αλλά ρε παιδια...Αν σκεφτούμε πως η σχολική ρουτίνα, ο αγιασμός, οι εκδρομές, η καθημερινοτητα του να ξυπνάω νωρις και να είμαι με τους φιλους μου υπάρχει κάθε χρονο εδω και 12 χρόνια!  Δηλαδή πάω σχολειο το 70% της ζωής μου, εννοείται πως είναι κάτι δεδομένο για μενα και για ολους τους μαθητές βεβαια. Άρα, όταν συνειδητοποιήσεις ότι φετος, είναι η τελευταία φορα που ακους τον παπά να κάνει αγιασμο, να βλέπεις όλο το σχολειο ντυμένο στην πένα χωρις λογο, και να βρισκεσαι με ολο τον ευρύ κοινωνικό σου κυκλο μετά από ένα καλοκαιρι, εννοείται πως φρικάρεις! Τι εννοεις ολα αυτα θα είναι τα τελευταία διαγωνίσματα; Τι εννοεις η τελική εκδρομη θα είναι όντως τελική; Δεν μπορεί να το συλλάβει το μυαλο μου, αληθεια. Και το πιο φυσιολογικο από ολα είναι να σκεφτεις «πρέπει να την περάσω όσο πιο Ομορφα και αξέχαστα μπορώ, πρέπει η τριτη λυκειου να είναι η καλύτερη από ολες τις αλλες χρονιές, πρέπει να εκτιμήσω αυτα που θεωρούσα ασήμαντα και βαρετα γιατί την επόμενη χρονιά δεν θα έχω τιποτα από αυτα». Εδω έρχονται οι Πανελληνιες...
Πώς στο καλο Περιμένω να διασκεδάσω στην τελευταία σχολική μου χρονιά όταν εχω συνεχώς διαβασμα και το μόνο που θα κανω στο σχολειο είναι να προλαβω τις ασκήσεις Για τα φροντιστηρια του απογεύματος;
Για να πω την αληθεια, δεν ξερω. Θα προσπαθησω πραγματικά αυτές τις στιγμές στην ταξη και στο διαλειμμα να τις περναμε Ομορφα, και να δεθούμε ακομα περισσοτερο! Θεωρώ πως και οι φίλοι παιζουν σημαντικό παράγοντα στο ποσο Καλα και ηρεμα θα περάσει η χρονιά αυτή, αφού είναι τα ατομα που σε ξέρουν όσο κανενας αλλος, είναι τα ατομα με τα οποία βρισκεσαι για να γελάσεις, να χαλαρώσεις, να πεις τους προβληματισμούς και τις ανησυχίες σου (περα από την οικογενεια) και είναι αυτοι που θα σου δώσουν κινητρο να συνεχίσεις και να παλέψεις, όταν νιώθεις πως έχεις αποτύχει! Γι'αυτο παιδια, εκτιμήστε τους φιλους σας, δείξτε τους ότι τους αγαπάτε και νοιαστειτε για αυτους! Να ενδιαφέρεστε Για το πώς είναι, πώς πανε, αν τους δειτε πεσμενους προσπαθηστε να τους φτιάξετε τη διαθεση!

Ξερω, φλυαρω:(

Τελος παντων το θεμα μου είναι πως έχω σκοπο να βγάζω μικρά βιντεάκια φετος από διαφορα ακυρα αστεια πραγματα που γινονται στο σχολειο, ετσι ώστε στο τελος του ιουνιου και αφού δώσουμε όλοι μας, να τα ενωσω ολα μαζι, να τα επεξεργαστώ και να φτιαξω ένα βιντεο σαν «περίληψη» της τελευταίας χρονιας του λυκειου, τονίζοντας τις όμορφες στιγμές... Δεν θελω το μόνο που θα μου μείνει από τα 17 μου να είναι οι πανελληνιες και το αν περασα ή οχι στη σχολη που ήθελα, και δε θελω φετος να ειναι οι πανελληνιες το μόνο θεμα συζήτησης. Θελω να μου μείνουν όμορφες αναμνησεις, και επίσης να δουμε αυτο το βιντεο μαζεμένοι όλοι στο τελος και να θυμηθούμε ολα αυτα που έγιναν, γελώντας και ίσως κλαίγοντας (Καλα οχι και κλαίγοντας, δεν είμαστε και τόσο ντραμα Κουίνς...βασικα δεν υπόσχομαι τιποτα)!

Ετσι λοιπόν ξεκίνησε η τριτη λυκειου για εμενα, και ευελπιστω να είναι μια όμορφη χρονιά.
·
·
·
Για όποιον διαβαζει αυτο το ημερολόγιο, και δεν έχει βαρεθει ακομα, αν πάει τριτη λυκειου ευχομαι καλο κουραγιο, καλη δυναμη, και φόκους στην όμορφη πλευρα καθε πραγματος!

Ημερολόγιο πανελληνίωνWhere stories live. Discover now