Nota autorului

966 75 67
                                    

În antologia de față, am adunat toate povestirile scurte pe care le-am scris, unele pentru concursuri, altele pentru că mi-a plăcut ideea și am vrut să o dezvolt.

Unele lucrări au fost postate de mine pe conturi secundare, atât pentru a testa reacția cititorilor, dar și din alte motive. Le-am cuprins și pe acestea aici. Aceste conturi sunt:

@andreitudoran

@EselEsel_89

@Seth_98

@Nicolle_Constantza

***


Lucrările premiate au fost listate la vremea potrivită, dar, în urmă retragerii lor în ciorne, (din diferite motive) au dispărut de pe listele organizatorilor.

Mărturisesc că prima dată când am făcut asta (retragerea în ciorne), nu am știut că, atunci când o voi republica, lucrarea nu va mai apărea în listă. După aceea, nu a mai contat. De asemenea, nu vreau ca munca celei/celor care a/au citit lucrările și le-a/le-au evaluat să nu fie respectată prin aceste retrageri repetate și, de aceea, am ales această modalitate de expunere a lor.

Concursurile au fost organizate de profilurile #AmbassadorsRo, #SafeLoveRomania, #UndiscoveredBooksRo și #FantasyRo.

Nu au fost peste tot premii, iar la unul din concursuri, din motive personale, mi-am retras lucrarea înainte de anunțarea rezultatelor. Dar, una peste altă, lucrările mi-au fost apreciate, dacă nu de juriu, măcar de cititori.

Am structurat antologia astfel încât lucrările postate să aibă o "explicație" (număr de cuvinte, regulament, tema), dar și rezultatul participării lor la aceste concursuri. Pentru această, am utilizat capturi de ecran de pe profilurile citate. Dacă autorii acestora consideră că am încălcat drepturile de autor prin reproducerea lor, atunci voi căuta o altă modalitate de redare a conținutului.

Antologia de față dorește să aniverseze cei doi ani pe care i-am petrecut aici și care se împlinesc azi, 16 septembrie 2018.

         Vreau să mulțumesc tuturor celor care au citit aceste lucrări și au lăsat un comentariu sau chiar mai multe

Oops! Această imagine nu respectă Ghidul de Conținut. Pentru a continua publicarea, te rugăm să înlături imaginea sau să încarci o altă imagine.

Vreau să mulțumesc tuturor celor care au citit aceste lucrări și au lăsat un comentariu sau chiar mai multe. Prezența lor "vizibilă" m-a bucurat și m-a stimulat să accept noi și noi provocări, chiar dacă nu am fost întotdeauna încântat de rezultatele evaluării. Am vrut mereu mai mult de la mine.

Acum privesc cu nostalgie, bucurie și mândrie tot ce s-a întâmplat în acești doi ani, cu bune și cu rele.

Dar să ne amintim cum a fost totul...

Oglinzi întoarseUnde poveștirile trăiesc. Descoperă acum