●1●

10.7K 395 87
                                    

• Başımdaki belalar ve nedeni

Ups! Gambar ini tidak mengikuti Pedoman Konten kami. Untuk melanjutkan publikasi, hapuslah gambar ini atau unggah gambar lain.

Başımdaki belalar ve nedeni.

Hep basit bir insandım ben. Basit şeyleri sever, onlarla yaşar , onlara göre de yaşardım.

Annem hiçbir zaman basit bir insan olmamıştı. En fazlasını isteyenlerdendi. En iyi olanı.

Bu takıntısını hayatının her yerine koyduğu gibi, benimkine de yerleştiriyordu. Yerleştirmesi bir yana başıma açtığı belaların farkına da varması ve düzelmeye çalışması korkutuyordu beni.

Siyah saçlarımın arasına geçirdiğim ellerimi boynuma sabitleyip arka tarafa yaslarken benden ümidi kestiği için Jimin'e anlatmaya başladığı plana kulak verdim.

- ... yani diyorum ki bu sefer bana bırakırsanız en güzel şekilde bitireceğim bu olayı. Cidden bitecek bu iş. So-

- Anne.

Konuşmamla kesilen cümlesiyle Jimin de karışık bakışlarıyla bana döndüğünde devam ettim. " Anne hayatıma karışmaktan vazgeç. Ben senin ne en iyisini yapmanı istiyorum, ne en iyi şekilde telafi etmeni. Benim kararlarım , benim duygularım senin için en iyisi olmayabilir ama benim için en iyisi."

Sesli bir nefes verip arkama yaslandığımda konuşmaya başlamıştı.

-Hatamı farkettim.

- Büyük başarı.

Bana aldırmadan devam etti. " Bunu telafi etmeme izin verirsen başka bir şeye karışmayacağıma söz veriyorum."

Jimin elini bacağıma atıp destek verir gibi sıktığında ona döndüm.

- Emin gibi konuşuyor bir şans verelim.

-Jimin, en son şans verdiğimde bu iş çıktı başıma artık ben de sabır diye tabir edilen şeyden bir gıdım bile kalmadı.

- Bu sefer gerçekten öyle bir şey olmayacak. Jungkook yaptığımı gördüm. Kendi evladıma yapmış olmak vicdan azabı çekmeme neden oluyor. İzin ver sadece son bir sefer düzelteyim ve bir daha karışmayayım.

Annem...

Hiçbir zaman bencil olmamıştı fakat elindeki şeyler ya da çevresindekiler her zaman seçkin ve özel olmalıydılar. Mükemmelliyetçilik takıntısı yüzünden psikolojik tedavi bile almışlığı vardı. Çocukluğumdan beri seçim hakkım olmamıştı. Okuduğum üniversiteyi bile o seçmişti. İstediğim bölümü okuyabilmek en azından mesleğimi kendi seçimlerimden yola çıkarak yapmak istediğimden kabul etmiştim.

Hayatımın her yerinde olan annem babamın bizi terk edişiyle daha da değişmiş bütün planlarını üzerimde uygulamaya girişmişti. Onu üzmemek adına yaptığım şeylerden sonuncusu istediği kişiyle sevgili olmaktı.

Hayatıma soktuğu , kendi seçimleriyle , en iyileri barındıran kızdan ayrılık aşmasında içinden canavar çıkmasını ne ben , ne Jimin, hatta annem bile beklemiyordu.

En son öğrenci evimin karşını kiralamasıyla son damla taşmış annemi aramıştım. Kendisi bile olaylara tepki veremeyecek hâle geldiğinden bana dönüşü mükemmel planı olmuştu. Planını dinlemeden reddettiğimden sabahtan beri dil dökmeye devam ediyordu.

- En azından dinlesek?

Jimin arkasına yaslanıp kafasını benim gibi koltuğa koyduğunda onay verip anneme bitkin bakışlarımı attım.

- Bu seferki mükemmel planın ne anne?

Elli yaşına girecek olmasına rağmen güzel olan yüzüne bir tebessüm yerleştirerek gözlerime baktı direk.

- Seni aşık edeceğiz oğluşum..

Umarım beğenirsiniz.

Not: Lütfen hiç bir karaktere küfür, hakaret vb

Ups! Gambar ini tidak mengikuti Pedoman Konten kami. Untuk melanjutkan publikasi, hapuslah gambar ini atau unggah gambar lain.

Not: Lütfen hiç bir karaktere küfür, hakaret vb. yorum yapmayınız. Tepkiler elbette ki olacaktır ama yorumlarımızı bu istisnalara dikkat ederek yapalım. Şimdiden teşekkür ederim, iyi okumalar💛

Beauty Tempat cerita menjadi hidup. Temukan sekarang