Kardeş?

3.5K 164 105
                                    

Dayanamayıp yayımlamaya karar verdim. Oley.

Bu hikaye , Thor'un sürgününden , Loki'nin evlatlık olduğunu öğrenmesinden kısacası her şeyin öncesinden bahsederken , bazen gördüğüm fan artları kurgulaştıracağım , her bölümde farklı olay ve zamanların yaşanacağı (Ayşegül serisi tarzında) bir hikaye olacak. ฅ^•ﻌ•^ฅ

Thor ve Loki arasında yalnızca kardeşlik bağını ele alacağımı belirtmek isterim , ship aşkıyla yanıp tutuşanlar 'TARZAN' adlı hikayeme göz atabilirler. Ehe.

Umarım okurken keyif alırsınız.

  〄  

Thor , kapısının ardından gelen seslerle uykusundan uyanmak zorunda kalmıştı. Tek eliyle gözünü ovuşturup dirseğinin üzerine doğrulan Thor henüz uyku sersemi bir şekilde sesleri dinlemeye çalıştı. Annesinin sesi kulaklarına ulaşıyor ama ne dediğini bir türlü anlayamıyordu. Omuzlarına gelen uzun sarı saçlarını minik elleriyle geriye itmeye çalışırken küçük bedenini yatağın içinde hareket ettirdi. Yatağın ucuna geldiğinde aşağı atlamaya biraz korkarak yüz üstü yatağa uzandı ardından kendini aşağı sürükleyerek zemine bıraktı. Kendisi bu taktiği geliştirmeden önce hep annesine seslenir uyandığını belli ederdi. 

Odasının aralık olan kapısını çekerek kendi geçebileceği kadar bir boşluk bıraktıktan sonra hala tek gözü kapalı bir şekilde koridora çıktı. Seslerin yan odadan geldiğini anladığında adımlarını o tarafa çevirdi. Yan odanın aralık duran kapısından içeriye bakmaya çalışırken başını eğdi. Annesi Frigga'nın yerlere kadar uzanan elbisesi gözüne çarptı. Ancak dahasını göremiyordu. Kolunu uzatarak kapıyı itti ve iyice açılmasını sağladı. Kapıya orantısız güç uyguladığı için duvara çarptı ve çıkan sesle Frigga Thor'a döndü. 

"Anne?" dedi Thor , tek gözünü nihayet açabildiğinde uyku sersemliğinden biraz kurtulmuştu. Gözleri annesinin kucağında tuttuğu bir bebekle karşılaştı. Kaşlarını çattı , ne olduğunu anlamaya çalışırken kendini annesinin dizlerine tutunurken bulmuştu. 

"Uyandın demek." dedi Frigga. Thor başını ağırca salladı. Ardından annesinin tuttuğu şeyi görebilmek için parmak ucunda yükseldi. "O ne anne?" 

Frigga gülümsedi. Elinde tuttuğu bebeği hafifçe eğerek Thor'un da görmesini sağladı. Thor , uyuyan bebeğin simsiyah saçlarına şaşkınlıkla bakarken minik ağzının aralanmasına engel olamamıştı. 

"O senin kardeşin , Thor." 

Thor şaşırdığını belli eder bir ses çıkardı. "Dokunabilir miyim?" 

Frigga gülümseyerek başını salladı. Bunun üzerine Thor işaret parmağını yeni tanıştığı kardeşinin yanaklarına değdirdi ardından hızla geri çekti. 

"Çok yumuşak." dedi hala yüzünde şaşırdığını belli eden ifadeyle. Frigga gülmesine engel olamadı çünkü Thor parmağını bunu anlayacak kadar uzun tutmamıştı. 

"Adı var mı?" Frigga yine başını salladı. "Adı Loki." 

"Loki.." diye fısıldadı Thor. Ardından küçük kardeşinin elini tuttu ve biraz çekiştirdi. "Hadi oyun oynayalım Loki!" 

Thor'un bağırması ve onu çekiştirmesi yüzünden küçük kardeşi yüzünü buruşturup hafifçe ağlamaya başlayınca Thor'un gülümseyen yüzü bir anda düşmüştü. Frigga onu pışpışlayıp sallayarak susturmaya çalışırken Thor şaşkınca ikisini izliyordu. Nihayet Loki susup yeniden uyumaya başlayınca Frigga fısıldayarak konuştu. 

"Henüz seninle oynayamaz bebeğim , o daha çok küçük." Loki'yi tek eline alıp diğeriyle Thor'un çenesini okşadı. 

"Neden ağladı? Bana kızdı mı?" 

"Uykusundan uyanınca bebekler ağlar Thor , onu uyandırdın." 

"Ben artık ağlamıyorum , büyüdüm değil mi?" Frigga güldü , Loki kıpırdanınca gülmesini zar zor durdurabildi. "Benim oğlum artık ağabey oldu." 

Annesinin kurduğu cümleyle adeta göğsü kabaran Thor haşin bir gülümseme gönderdi annesine. 

"Leydim." Kapıdan gelen ses ile o tarafa dönen annesi kendini çağıran hizmetkara başını sallayarak geleceğini onayladı. Oturduğu sandalyeden kalkarak biraz ilerideki beşiğe Loki'yi koyup üzerini örttükten sonra Thor'a döndü. 

"Birazdan geleceğim." Thor başını sallarken Frigga oğlunun sarı saçlarına bir öpücük bıraktı arından odayı terk etti. 

Thor , beşiğin yüksekliği nedeniyle kardeşini göremiyordu. Annesinin az önce oturduğu sandalyeyi itekleyerek beşiğin yanına kadar sürükledikten sonra üzerine çıktı ve dirseklerini beşiğin kenarına dayayarak kardeşini seyretmeye başladı. Gözlerini hala siyah saçlarından alamazken ona doğru eğildi ve tek elini saçlarında gezdirdi. 

"Saçların çok siyah." diye söylendi bir yandan da. Biraz daha oynadıktan sonra elini saçlarından çekti. Bu sefer burnuna dokundu. Gıdıklanan küçük kardeşi yüzünü buruşturup elinin tersini burnuna götürünce Thor hemen geri çekildi. Loki gözlerini yüzündeki şaşkın ifadeyle açıp etrafına bakınmaya başlayınca Thor ağlayacağını düşünerek demin annesinin yaptığı gibi poposuna vurmaya başladı. Ancak ağlamadığını görünce pışpışlamayı kesti ve elini çekti. 

"Benden korkmana gerek yok." dedi Thor. Loki , Thor konuşunca bir anlığına gülümsedi. Onun gülümsediğini gören Thor mutlu olmuş bir ifadeyle kardeşinin elini tuttu. 

"Seni her şeyden koruyacağım Loki. Çünkü abiler bunun için-" Parmak ucunda yükseldiği sandalye ayaklarının altından kayınca kafasını beşiğe çarpıp ardından yere düşen Thor , dizlerinin üzerine kalkıp iki eliyle acıyan başını tuttu. Gürültüyü duyup gelen Frigga oğlunu yerde görünce yanına koşup ellerini iki yana indirerek başına bakmaya çalıştı. 

"Başını mı vurdun tatlım?" Thor kafasını salladı. Ağlamamak için kendini o kadar sıkıyordu ki kıpkırmızı olmuştu. 

"Acımıyor anne." Yalan söylediği her halinden belliydi , Frigga Thor'un kızarmış alnını ovuşturarak acısını geçirmeye çalıştı. Temas ettiği için canı daha çok acıyan Thor yüzünü buruşturarak iç geçirdi ardından kırdığı potu fark edip yüzündeki ifadeyi sildi. 

"Neden canının acıdığını gizliyorsun Thor?" Frigga merakla sordu. O konuşurken Thor gözlerini irileştirip avuç içini susması için annesinin ağzına bastırdı. "Öyle deme." Gözlerini beşiğe çevirdi. "Duyacak." 

Frigga kahkahalar atarak gülmeye başladığında Thor'da biraz utandığını hissetti. Oğlunun kızarmış alnına bir öpücük kondurduktan sonra onu kucağına çekti ve göğsüne bastırdı. 

"Harika bir ağabey olacaksın Thor." 

  〄  

  〄  

Oops! This image does not follow our content guidelines. To continue publishing, please remove it or upload a different image.
Little One | Thor x LokiWhere stories live. Discover now